Resultaten week 4!

De afgelopen twee weken heb ik mijn macro's bijgehouden! Afgelopen weekend ben ik zelfs een weekendje weg geweest. Ben je benieuwd wat mijn resultaten zijn van de afgelopen week? Lees dan snel verder! 

Het bijhouden van mijn macro's zit er voor nu op. De tweede week had ik meer mijn draai gevonden en vond ik het makkelijker om mijn dagen in te delen. Wel schreeuwde mijn lichaam af en toe om koolhydraten, vooral na een stevige work-out. Opeens had ik ontzettend veel zin in een simpele boterham en dat terwijl ik helemaal niet een echte broodeter ben. Toch heb ik niet aan deze verleiding toegegeven en me mooi aan mijn dagindeling gehouden. Afgelopen weekend heeft Jimmy mij een weekend meegenomen naar Limburg. Dit was nog voor mijn verjaardag en tevens om even rust te vinden. Het voelde voor mij heel dubbel, zonder kindjes twee dagen weg. Maar ik heb me hier overheen gezet en ben toch gegaan. 

 

Hoeveel ben ik afgevallen?

 

Deze week ben ik 0.4 kilo afgevallen. Er is nu totaal 5 kilo af. 

 

Qua centimeters ben ik het volgende kwijtgeraakt:

Buik:  1 cm

Taille: 1 cm 

Benen: 0 cm

 

Totaal ben ik qua centimeters kwijt:

Buik: 10 cm

Taille: 5 cm 

Benen: 7 cm

 

De resultaten van deze week zijn niet denderend, maar dat kan ook niet anders met een weekendje weg. Al met al mag ik ik niet klagen, maar ik had het liever anders gezien. 

 

Heb ik honger gehad?

 

Zoals ik al aangaf schreeuwde mijn lichaam af en toe echt om koolhydraten. Tijdens het sporten ben ik de intensiteit van mijn work-out ook aan het omhoog schroeven en dat merk ik gedurende de dag wel. Ik heb vaker honger. ik heb dit opgelost door eventueel een shake te vervangen door een eiwitreep. Op deze manier heb je meer het gevoel dat je iets eet, omdat je moet kauwen en dat hielp me.  

 

Heb ik gesmokkeld?
Maandag tot en met vrijdag heb ik me netjes aan mijn macro's gehouden. Tijdens het weekend was dat natuurlijk een stuk moeilijker. Ik heb wel gewoon mijn shakes en eiwitrepen meegenomen voor een verantwoord tussendoortjes, maar ik heb deze eigenlijk niet op. Verder heb ik geprobeerd te genieten, maar wel met mate. We hebben heerlijk Suhsi en Tapas op. Bij het ontbijt heb ik gekozen voor de eiwitrijke varianten en voor de lunch heb ik gekozen voor een lekkere salade. Op deze manier heb ik lekker kunnen genieten, maar voelde ik me niet schuldig. Jimmy en ik hebben 10 kilometer hardgelopen. Heuvel op, heuvel af. Dat hebben we geweten, wat deden onze benen nadien zeer. En eigenwijs dat we zijn hebben we die dag nog 14 kilometer gewandeld door Maastricht en Valkenburg. Genoeg calorietjes verbrand dus. 

  

Sinds gisteren ben ik begonnen met Sonja Bakker. Ook dit volg ik twee weken. Ik volg wel het mannenmenu, omdat ik zoveel sport. Ook vervang ik een tussendoortje van Sonja regelmatig met een eiwitrijk tussendoortje. Ik ben benieuwd hoe het is om twee weken volgens een voorgeschreven menu te leven. Deze keer kan ik niet kiezen waar ik zin in heb en daar zie ik toch best tegenop. 
Zijn er nog meer mensen die de methode van Sonja volgen?