Resultaten week 8!

Wat geeft het een heerlijk gevoel om weer Back in Business te zijn. Na de resultaten van week 7 baalde ik zo enorm en had ik echt de neiging om gewoon een dag (ja je leest het goed: één dag) te eten waar ik zin in had. Maar ik heb dit niet gedaan, omdat ik weet dat ik uiteindelijk ontzettend veel spijt zou krijgen. Nu een week later voel ik me zoveel beter en ben ik weer gemotiveerd! Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

 

In mijn laatste blog waar ik mijn resultaten deelde had ik al aangegeven dat ik tenminste een weekje mijn macro's zou bijhouden. Uiteindelijk heb ik besloten dit twee weken te doen. Waarom? Waarschijnlijk heb je wel gelezen dat ik me het prettigst voelde bij het Weightwatchers dieet en dat ik het bijhouden (vooral door mijn gebrek aan inspiratie) van mijn macro's nogal eentonig vond. Ik had even een zetje in de juiste richting nodig en ik wist zeker dat ik met het bijhouden van mijn macro's dit zetje zou krijgen. Nu heb ik wel besloten mijn eten aan te passen op de dagen dat ik een lange duurloop heb. Die dag zal ik naast de nodige eiwitten ook voldoende koolhydraten eten, zodat mijn lichaam hopelijk sneller hersteld. Op deze manier eet ik ook geen 7 dagen meer een salade als lunch en voelt het meteen een stuk minder zwaar. Win-Win. 

 

Hoeveel ben ik afgevallen?

 

Deze week ben ik 1.3 kilo afgevallen. Er is nu totaal 9 kilo af. 

 

Qua centimeters ben ik het volgende kwijtgeraakt:

Buik: 3 cm

Taille: 2 cm 

Benen: 2 cm

 

Totaal ben ik qua centimeters kwijt:

Buik: 15 cm

Taille: 10 cm 

Benen: 10 cm

   

Ik ben echt zo blij met dit resultaat. Er zit weer beweging in! Nog 1 kilo te gaan en er is alweer 10 kilo af! Ik zit nu op hetzelfde gewicht wat ik na de geboorte van Remy een geruime tijd heb gewogen. Ik zat toen goed in mijn vel en vond het wel best. Later ben ik toen nog eens 8 kilo afgevallen! Nu zit ik op dit moment nog helemaal niet goed in mijn vel (combinatie van factoren), dus ga ik nog lekker even verder knallen. Althand dat hoop ik. 

 

Heb ik honger gehad?

 

Eigenlijk niet echt. Ik denk dat ik er echt goed aan heb gedaan om op de dagen dat ik een lange duurloop heb ook meer koolhydraten te eten. Mijn lichaam vroeg deze keer niet om meer eten en door de variatie vond ik het makkelijker vol te houden. 
Heb ik gesmokkeld?
Bij het bijhouden van je macro's hoef je niet te smokkelen. Je kunt je dagen zo in delen dat eigenlijk alles wel binnen je macro's past. Op die manier hoef je je dus absoluut niet schuldig te voelen. Ik heb wederom heerlijk kunnen genieten van een wijntje en wat chipjes in het weekend, een heerlijke pizza met een bloemkoolbodem en frietjes. Echt geen straf allemaal. Op deze manier hou ik het goed vol en ik ben blij met het behaalde resultaat. 
Ik heb besloten dat als ik 10 kilo ben afgevallen ik een tussentijdse foto ga plaatsen van hoe ik er nu uitzie. Ik ben benieuwd of anderen het verschil wel zien!
Verder heb ik nog een leuk nieuwtje. Ik ben benaderd door Tastea om hun thee te testen. Echt super leuk! Ik heb gekozen voor de afslankthee en ben benieuwd of deze gaat bijdragen aan mijn resultaten. Hou in ieder geval mijn blog in de gaten, want ook voor jullie heb ik aardigheidje namens Tastea. 
Hoe gaat het met de anderen die aan het lijnen zijn?