Resultaten week 9!

9 weken geleden heb ik besloten het roer om te gooien en weer te kiezen voor een gezondere en fittere levensstijl! Nu 9 weken verder ben ik aardig op weg en lijkt de finish in zicht te zijn! We zijn er natuurlijk nog niet, maar het voelt wel goed dat er al meer kilo's af zijn dat er nog af moeten. Ben je benieuwd naar de resultaten van afgelopen week? Lees dan snel verder!

Afgelopen week heb ik nog een weekje mijn Macro's bijgehouden. Ik had de flow lekker te pakken en eindelijk een goede balans gevonden tussen het sporten en mijn voeding. Door op de sportdagen meer koolhydraten te eten voelde het opeens niet meer als een dieet en waren mijn dagen ook niet meer zo eentonig. Een hele verademing. 

 

Hoeveel ben ik afgevallen?

 

Deze week ben ik 0.8 kilo afgevallen. Er is nu totaal 9.8 kilo af. 

 

Qua centimeters ben ik het volgende kwijtgeraakt:

Buik: 0 cm

Taille: 0 cm 

Benen: 0 cm

 

Totaal ben ik qua centimeters kwijt:

Buik: 15 cm

Taille: 10 cm 

Benen: 10 cm

   

Helaas net niet 1 kilo eraf. Net de 10 kilo niet gehaald! Het moet wel heel gek lopen moet ik die 10 kilo volgende week niet halen. 10 kilo, het klinkt heel veel en als ik het in pakken suiker voor me zou zetten, dan is het ook veel. Ik ervaar dit nog niet (ik moet de juiste mindset nog vinden), maar dat zal gaandeweg wel komen. 

 

Heb ik honger gehad?

 

1 dag heb ik overdag wat honger gehad. Ik had 13 kilometer hardgelopen (kleine overwinning) en ik denk dat ik ik die dag toch wat extra's had moeten pakken. Ik had tot slot van rekening ruim 1000 calorieën verbrand. Weer een goede les voor de volgende keer. Wellicht draagt de thee van Tastea er ook aan bij dat ik geen honger heb. 
Heb ik gesmokkeld?
Het voordeel van je marco's bijhouden is dat alles kan. Zo heb ik een keer 10 gram M&Ms op (soms heb je daar gewoon zin in en dat moet kunnen) en heb ik ook ruimte opgelaten voor een extra wijntje. Omdat de extraatjes binnen mijn caloriebehoefte passen zie ik het niet als smokkelen. Ik zie het meer als een extra geniet momentje! 
Zijn er meer mensen die geniet momentjes inplannen?