Tastea

Enkele weken geleden ben ik benaderd door Tastea. Ik had dit merk al voorbij zien komen op Instagram en Facebook, maar me er eigenlijk nog niet verder in verdiept. Totdat ik een mailtje ontving of ik één van hun theeën wilde uitproberen. Ik heb meteen een kijkje genomen op hun website en stond versteld van het ruime assortiment. Hier wilde ik wel meer van weten. Ik heb heel erg getwijfeld tussen de Detox thee en de Skintight thee. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de thee die het beste past bij mijn fitjourney: de Skintight thee. Ben je benieuwd wat ik van de thee vind? Lees dan snel verder!

 

Tastea

Tastea is 100% natuurlijk en draagt bij aan een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Tastea is in 2016 opgericht door de founders en owners die altijd al geïnteresseerd waren in de heilzame werking van thee. Met professionals in de Chinese kruidgeneeskunde en theesommelier creëerde zij onmiskenbare kwalitatieve, smakelijke blends die iets voor de gezondheid kunnen betekenen. De kwaliteit van de thee komt mede doordat de theeblaadjes met de hand worden geplukt en alleen de beste blaadjes worden gebruikt voor de thee.

 

Alleen de thee waarvan 65% van de testpersonen het gewenste resultaat mee hebben bereikt zijn opgenomen in het assortiment. Omdat het een 100% natuurlijke thee betreft valt een resultaat niet af te dwingen.

 

 

Skintight

 

Deze thee bevat het kruid Pu Erh, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze kan bijdragen aan gewichtsverlies. Door de toevoeging van de extra kruiden wordt de werking van Pu Erh versterkt en kan het zo zijn dat je hongergevoel afneemt. Tot slot kan het zijn dat je een minder opgeblazen buik krijgt van de thee. Klinkt goed toch? Deze drie punten hebben voor mij dan ook de doorslag gegeven om voor deze thee te kiezen. Wel is me nog geadviseerd dat dit een kruidige thee is en dat je hier dus wel van moet houden. Aangezien ik eigenlijk elke dag wel thee drink (wel voornamelijk rooibos en groene thee), wilde ik wel eens wat nieuws proberen.

 

Tastea heeft tevens een handige beker meegestuurd. Deze is dubbelwandig, er zit een zeef in en je kan eventueel onderin in de draaidop nog extra thee meenemen. Op deze manier kun je zowel thuis als onderweg je favoriete thee (of wat anders) drinken. Je kan deze beker niet in de vaatwasser zetten, maar hij is in een handomdraai schoongemaakt.

 

 

Mijn ervaring

 

Bij het openen van de thee blend rook ik een sterk ruikende thee blend. Ik ben iemand die altijd eerst ruikt en dan bepaalt of ik iets lekker vind of niet. Dit is niet altijd de juiste methode, maar ja, old habbits. Bij het ruiken van de thee blend twijfelde ik of ik deze wel zou lusten. Maar kom op Marly, je bent inmiddels 31 jaar, dit kan niet meer de maatstaf zijn. Dus ik heb lekker een beker thee gezet. Iets te snel een slok genomen (ondanks de waarschuwing op de verpakking van de beker). Auw, dat deed zeer. Eigenwijs hè. Dus mijn nieuwsgierigheid iets langer in bedwang gehouden en even gewacht. En? Ik was aangenaam verrast, best wel een heel lekkere thee! Eigenlijk vind ik de thee helemaal niet erg kruidig van smaak. Ik kan hem nu eigenlijk niet meer missen in mijn dagelijks theemomentje. Zo nu en dan heb ik ook een schijfje citroen toegevoegd. Lekkere combi.

 

Resultaten

 

Na het drinken van de thee blend had ik in de uren die erop volgden absoluut geen honger. Dus mijn hongergevoel was echt wel verdwenen. Ook had ik het gevoel dat mijn buik minder opgeblazen was. Win-win. Of ik er extra gewicht door verloren ben vind ik moeilijk te zeggen. Ik ben natuurlijk al bezig met afvallen, maar wellicht heeft de thee blend wel bijgedragen aan mijn resultaten.

 

Al met al kan ik jullie de thee blends van Tastea zeker aanraden. Ze zijn misschien wel wat aan de prijzige kant, maar je moet het wel zo zien: het zijn natuurlijke producten welke met zorg zijn geselecteerd, daar komt bij dat je tenminste 50 kopjes thee kan zetten van je verpakking. Niet mis dus.

 

Actie

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Natuurlijk! Dat komt goed uit, want ik mag jullie 10% korting geven op de producten van Tastea.

 

Wat moet je hiervoor doen? Bij het afrekenen vul je de kortingscode fitmommarly in. Deze code is geldig tot 20 juni 2017. De code geldt voor bijna alle producten op de package deal na, aangezien dit al aanbiedingen zijn.

 

Laten jullie mij en Tastea weten wat jullie van de thee vinden?