Resultaten week 10!

Na mijn resultaten van vorige week was ik ervan overtuigd dat ik deze week de 10  kilo wel zou aantikken. Niet slecht toch 10 kilo in 10 weken. Oké in het verleden heb ik het wel eens beter gedaan, maar die resultaten waren helaas ook niet blijvend! Ben je benieuwd hoe het is gegaan en ben je benieuwd naar de resultaten die ik bereikt heb deze week? Lees dan snel verder!

Voor degene die mij op Instagram volgen hebben waarschijnlijk al gezien dat ik even een dipje heb gehad. Door omstandigheden ben ik genoodzaakt om tijdelijk de pil weer te slikken, terwijl ik me had voorgenomen nooit meer die rotzooi te slikken. Mijn lichaam reageert nogal slecht op deze rotzooi en zeker in de eerste maand. Ik heb dan last van eetbuien alsof ik zwanger ben en hoe mentaal sterk ik dan ook mag zijn, is het een onbegonnen gevecht. Ik heb me dan helaas ook meerdere malen toegegeven aan deze "cravings" en ik nam het wat minder nauw met mijn voorgeschreven porties. Heel jammer natuurlijk. Maar helaas gaat het afvalproces niet zonder vallen en opstaan. Juist door mijn struggles te delen op Instagram, is het mij weer gelukt om de draad op te pakken. 

 

Hoeveel ben ik afgevallen?

 

Deze week ben ik 0.7 kilo afgevallen. Er is nu totaal 10.5 kilo af. 

 

Qua centimeters ben ik het volgende kwijtgeraakt:

Buik: 0 cm

Taille: 1 cm 

Benen: 0 cm

 

Totaal ben ik qua centimeters kwijt:

Buik: 15 cm

Taille: 11 cm 

Benen: 10 cm

   

Op zich moet ik niet heel ontevreden zijn. Toen ik donderdag op de weegschaal ging staan zat er 2 kilo bij. Gelukkig heb ik alles en beetje extra er weer af gekregen, want we willen natuurlijk niet dat de weegschaal omhoog gaat. Zoals beloofd zal ik nu ook een foto delen van hoe ik er nu ziet zie! Links ben ik aan het begin van mijn fitjourney, rechts ben ik nu. 

Heb ik honger gehad?

 

Honger is niet het juiste woord. Zoals Jaimey zou zeggen: Mama ik heb trek, ik wil iets lekkers. En dat heb ik veel gehad. Ik had echt overal zin in en dacht het kan toch geen kwaad ik sport erbij. Hoezo naïef? Natuurlijk kun je wel eens wat extra's pakken als je bijvoorbeeld hebt gesport, maar als je daarmee je negatieve energiebalans overschrijd heeft het natuurlijk geen toegevoegde waarde meer en zul je aankomen in plaats van afvallen. 

 

Heb ik gesmokkeld?
Gesmokkeld, ik heb eerder zwaar gecheat. Ik heb chocolade, ijs en chips op. Niet allemaal tegelijk en niet hele zakken tegelijk. Maar 10x een beetje is uiteindelijk misschien ook wel een hele zak. Daar komt bij dat ik het niet heel nauw heb genomen met mijn voorgeschreven porties. In plaats van mijn hoeveelheden netjes af te wegen, heb ik gewoon maar een dot gedaan en dat resulteert vaak in te grote hoeveelheden. 
Zoals ik al zei hielp het mij heel erg om mijn struggles te delen op instagram. Ik ben figuurlijk met de "billen bloot gegaan" en dit heeft ervoor gezorgd dat ik de draad weer heb kunnen oppakken. Daar komt nog eens bij dat op donderdag het hardlopen echt bagger ging. Ik denk dat dit het effect was van de extra suikers. En als ik ergens van baal is als het hardlopen slecht gaat. Dit gaf mij extra motivatie om het roer weer om te gooien. 
Zo zie je maar weer dat het bij mij ook niet altijd van een leien dakje gaat. Ik moet er hard voor werken en soms breek je even. Dat geeft niks. Zolang je er maar niet in blijft hangen en de draad gewoon weer oppakt. 

 

Zijn er meer mensen die weleens volledig de mist ingaan en hoe pakken jullie dit aan?

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Lisette (woensdag, 14 juni 2017 00:20)

  Super gedaan!!!

 • #2

  Berdien (woensdag, 14 juni 2017 09:42)

  Super hoor. Respect

 • #3

  Marly (woensdag, 14 juni 2017 17:05)

  Bedankt☺️

 • #4

  Oma (donderdag, 15 juni 2017 18:45)

  Ik vind dat je het super goed doet

 • #5

  MArly (vrijdag, 16 juni 2017 22:43)

  Dankje oma!