Resultaten week 11!

Het is zo fijn om weer back on track te zijn! Ik heb weer de juiste focus. Ik vind het weer leuk om uit te zoeken wat ik op een dag kan en mag eten en de verleiding lonkt niet meer naar mij. Ben je benieuwd of ik ook deze week weer een goed resultaat heb behaald? Lees dan snel verder!

Afgelopen zaterdag waren Jimmy en ik 6 jaar getrouwd. Dit hebben we niet gevierd, want we waren (weer) eens niet samen. Volgens mij zijn wij in de afgelopen 6 jaar maar één keer samen geweest op onze trouwdag. Voor mijn trouwdag ben ik 23 kilo afgevallen, waarvan 17 kilo in 12 weken. Ja je leest het goed 17 kilo in 12 weken. Hoe dan? Met Sonja Bakker. Zo zie je maar dat het eigenlijk best wel een crash dieet is. Zoveel kilo in eigenlijk een relatief korte periode. Dat resultaat ga ik nu zeker niet halen, maar dat hoeft ook niet. Ik ga nu liever iets langzamer, maar dat mijn resultaat wel blijvend is in plaats van heel snel waarbij de kilo's er ook weer snel terug aan zitten. 

 

Hoeveel ben ik afgevallen?

 

Deze week ben ik 0.5 kilo afgevallen. Er is nu totaal 11 kilo af. 

 

Qua centimeters ben ik het volgende kwijtgeraakt:

Buik: 0 cm

Taille: 0 cm 

Benen: 0 cm

 

Totaal ben ik qua centimeters kwijt:

Buik: 15 cm

Taille: 11 cm 

Benen: 10 cm

 

Het liefst zie ik de weegschaal toch iets sneller zakken, maar alle beetjes helpen. Wat eraf is is eraf en we zijn weer een stapje dichterbij de finish. Hoelang het nog gaat duren voordat ik de finish ga halen weet ik niet, maar het zou mooi zijn om voor de winter toch wel zover te zijn! We gaan het zien en de tijd zal het ons leren. 

 

Heb ik honger gehad?

 

Afgelopen vrijdag heb ik echt honger gehad. Ik had een rustdag, dus koos ik er bewust voor die dag wat minder te eten. Toch een soort van compenseren, omdat ik anders "bang" ben dat ik aan zou komen. Ik denk alleen dat ik uiteindelijk die dag te weinig op heb, wat resulteerde in honger. Dat is ook weer een goede les voor de volgende keer!

 

Heb ik gesmokkeld?

 

In een van mijn vorige blogs liet ik weten dat ik het meest tevreden was over Weightwatchers en dat ik waarschijnlijk deze manier van leven weer ging oppakken. In middels een paar weken verder heb ik toch weer anders besloten (ik kan ook zo veranderlijk zijn). Ik heb wel een aantal dagen Weightwatchers geprobeerd, maar op de dagen van mijn duurloop lukte het mij niet om mijn dag zo in te delen dat ik voldoende eiwitten binnenkreeg en ook nog wat extra's pakte. Het lukte mij niet om op zulke dagen boven mijn dagtotaal uit te komen. En dan bedoel ik niet dat het niet lukte om extra te eten, maar dat het voor mij mentaal niet goed voelde om over mijn puntentotaal te gaan. Onzin natuurlijk, maarja. Terwijl ik bij het bijhouden van mijn macro's er veel minder moeite mee heb om wat extra calorieën toe te voegen aan mijn dagtotaal. Waarschijnlijk omdat ik dan ook inzichtelijk heb wat ik heb verbrand met mijn duurloop. Daarom ben ik maar weer begonnen met het bijhouden van mijn macro's. Het voordeel hiervan is dat je eigenlijk niet smokkelt. Ik heb met vaderdag een lekker taartje kunnen eten zonder me schuldig te voelen. 

 

Hoe gaat het met de anderen die bezig zijn met afvallen?

Reactie schrijven

Commentaren: 0