Resultaten week 13!

Het heeft even geduurd, maar ik vind dat ik in mijn gezicht nu toch wel kan zien dat ik al redelijk wat kilo's kwijt ben. Ik heb niet meer zo'n bolle kop en ik kom steeds dichterbij de rechtse variant van de foto. Oké wel minder bruin en 6 jaar ouder, maar dat hoort bij het leven! 

 

In ieder geval heel fijn dat ik zelf ook al een beetje het verschil ga zien. Maar was de weegschaal deze week lief voor me? Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

De jongens vinden het heerlijk om te gaan zwemmen, alleen ik was echt toe aan een nieuwe bikini. Ik denk dat ik mijn oude bikini al ruim 6 jaar heb. In de afgelopen jaren is mijn lichaam heel erg verandert, 3 zwangerschappen, meerdere keren afvallen. Mijn oude bikini past dan ook echt niet meer. Dus het werd tijd om een nieuwe aan te schaffen. Lange leve het internet. Online heb ik meerdere bikini's besteld, dat bespaart me een hoop gedoe in de winkel en zo kon ik ze op mijn gemak even passen. Gelukkig zat er een leuke/passende bikini bij, maar het aanzicht was wel confronterend. Ik wist natuurlijk dat ik nog geen Beach-body heb, maar toch. Ik kan dan op dit moment redelijk wat kilo's kwijt zijn, maar mijn buik is allesbehalve strak. En dat geeft niet. Mijn buik is drie keer de veilige haven van mijn kindjes geweest en is goed uitgerekt, maar mooi is anders. Hier wil ik dus ook echt aan gaan werken. Ik hoef geen sixpack, maar het mag allemaal wel wat strakker. Als ik straks mijn kilo's kwijt ben, dan wordt mijn volgende doel strakker worden!

 

Hoeveel ben ik afgevallen?

 

Deze week ben ik 0.7 kilo afgevallen. Er is nu totaal 12.5 kilo af. 

 

Qua centimeters ben ik het volgende kwijtgeraakt:

Buik: 2 cm

Taille: 0 cm 

Benen: 0 cm

 

Totaal ben ik qua centimeters kwijt:

Buik: 19 cm

Taille: 12 cm 

Benen: 10 cm

 

In totaal ben ik nu 83% van mijn doel kwijt. Niet slecht toch. Ik ben bijna bij de finish en dat geeft wel een goed gevoel. Het kan zijn dat ik nog een paar extra kilo kwijt wil, maar eerst maar de finish halen en dan kijken we wel verder. 

 

Heb ik honger gehad?

 

Niet echt. Ik ben wel weer wat beter op mijn eten gaan letten, maar ik heb mijn macro's iets aangepast, zodat ik per dag wat meer koolhydraten kan eten. Dit doe ik in de vorm van fruit. Fruit is gezond en vaak laag in calorieën. Dus dat is een win-win situatie. Doordat mijn koolhydraten weer wat omhoog zijn gegaan, ben ik niet alleen meer veroordeeld tot een salade als lunch en dat is ook wel fijn voor de variatie. 

 

Heb ik gesmokkeld?

 

Nee, deze week niet :-). Ik heb alles wat ik op heb passend gemaakt binnen mijn macro's. Ik moet ook wel toegeven dat mijn trek in chocolade etc weer veel minder was. Dat scheelt ook een hele hoop. En de foto van mezelf in een bikini is ook echt wel een goede motivatie om voor de gezondere variant te kiezen. Er is duidelijk nog een hoop werk aan de winkel en elk stukje chocolade draagt hier niet aan bij. 

 

Zijn jullie al klaar voor de zomer?

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Margo (dinsdag, 04 juli 2017 22:49)

    Lieverd je ben zo goed bezig echt respect voor je (ben trots op je ) ����

  • #2

    Marije (dinsdag, 04 juli 2017 23:51)

    We verwachten toch wel een bikini foto ;)