Resultaten week 14!

Deze week is mijn blog net even anders dan jullie van mij gewend zijn. Afgelopen week zijn wij een weekje naar Italië geweest en we zijn pas vannacht terug gekomen. Ik ben dus nog niet in de gelegenheid geweest om op de weegschaal te gaan staan en heel eerlijk ben ik ook wel een beetje bang voor het resultaat. 

 

Omdat het vakantie was heb ik besloten ook te genieten van al het lekkere eten wat Italië te bieden heeft. Zoals de heerlijke pasta's, pizza's en ijsjes. Zoveel meer koolhydraten dan mijn lichaam gewend is. Maar dat geeft niet. Dat mag ook wel eens. Volgende week laat ik jullie weten wat de schade was na een weekje Italië. 

 

Deze week ga ik met jullie de foto's delen van mijn broek die ik heb gekocht net na mijn bevalling en van mijn broek die ik paste voor mijn zwangerschap. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Ter motivatie heb ik besloten om twee broeken te passen en hier een foto van te maken. 

 

De eerste broek is de broek die ik ongeveer een maandje na mijn bevalling van Evy heb gekocht. Ik was de positiebroeken echt beu, maar ik had geen passende broeken meer. Ik heb toen besloten om twee goedkopere broeken bij de H&M te kopen, zodat ik even vooruit kon. Nadat ik deze broek had gekocht ben ik zelfs nog aangekomen in gewicht. Ik zat toen absoluut niet goed in mijn vel en dat resulteert bij mij in eten. Dit zorgde ervoor dat de broek aan de strakke kant zat. De broek is maat 44 (Wauw, dat ik dit durf te delen). Ik schaam me echt voor de maat, maar ik moet natuurlijk niet vergeten dat ik op dat moment net een maand geleden bevallen was. 

 

Gelukkig past de broek nu absoluut niet meer. Ik heb meer dan genoeg ruimte over. Dit geeft me een heel goed gevoel. Deze broek gaat dan ook de container in, want hier wil ik nooit meer in kunnen passen. 

De tweede broek is een broek die ik goed paste voordat ik zwanger werd van Evy. Op het moment dat ik deze broek paste was ik ruim 4 kilo lichter dan dat ik nu ben. Ik vond het dan ook eng om deze broek weer te passen. Zou ik hem überhaupt over mijn kont krijgen en zo ja zou ik hem dan dicht krijgen? Deze broek is van G-star en is maatje 28! 

Wauw ik kreeg de broek dus over mijn kont en ik kreeg hem zelfs dicht. Mooi zit hij absoluut nog niet. Omdat mijn buik nu nog verre van strak is, heb ik echt nog een "mama" buikje. Maar het geeft me wel een goed gevoel dat hij al dicht kan. Nu ga ik eraan werken dat hij ook weer mooi past. 

 

 

Hebben jullie nog oude kleding die jullie weer graag aan zouden willen?

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Yvet (dinsdag, 11 juli 2017 19:41)

  Wauw wat super knap Marly!
  Heerlijk gevoel he! En die buik komt ook goed maar he ziet er nu al supet goed uit.
  ik heb nu veel kleding wat eerst redelijk strak zat en nu gewoon weer lekker valt en al wat losser, spijkerrokje wat ik nu weer zo omhoog kan trekken ipv heen en weer te wuebeken om hem aan te kunnen doen. Voekt zo goed.Ben er ook nog niet en wil nog 10 kilo kwijt, maar het gaat de goede kant op.
  Zet hem op topper!

 • #2

  Margo (dinsdag, 11 juli 2017 20:32)

  Knap hoor wat heb je al een mooi resultaat bereikt, en gelijk heb je je gaat niet iedere maand op vakantie dus een weekje genieten heb je zeker verdiend �

 • #3

  Marly (woensdag, 12 juli 2017 21:22)

  Bedankt☺️

  Dag geeft een goed gevoel hè Yvet�