Resultaten week 15!

Helaas zit de vakantie er weer op en moeten we weer terug naar de realiteit! 

 

Wat was het heerlijk om even niks te moeten, te genieten en nergens bij stil te staan. Dat heeft me echt even goed gedaan, alleen zo jammer dat je thuis altijd terug valt in je oude gewoontes! 

 

Deze week laat ik jullie weten of ik ben aangekomen tijdens mijn vakantie en zo ja hoeveel en deel ik natuurlijk de resultaten van afgelopen week.  

 

Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Eenmaal terug in Nederland had ik wat moeite met het vinden van mijn oude ritme. De dag van thuiskomt was qua voeding echt een hele slechte dag. Ik was zo ontzettend moe van de lange nachtelijke reis dat ik geen zin had om energie te steken in mijn voeding. Ik pakte die dag gewoon waar ik zin in had. En dat terwijl ik op vakantie zelf eigenlijk niet veel gesnoept heb. Ik leefde vooral op mijn ontbijt, lunch en diner en een ijsje :-). Tussendoortjes sloeg ik vaak over, omdat ik er gewoonweg niet aan dacht. Eenmaal thuis was dat toch wel weer anders. Je hebt weer een ander ritme, je deelt je dag toch minder actief in en denkt dan weer makkelijker aan eten. Ik had ook echt even geen zin om bij te houden wat ik at. Ik dacht bekijk het even. Ik probeer gezond te eten en volgende week maandag ga ik alles weer netjes tracken. 

 

De woensdag na de vakantie ben ik voor het eerst op de weegschaal gestaan. En wat was het resultaat? 0.9 kilo aangekomen. Niet slecht. Ik denk dat het merendeel komt van de dag van thuiskomst. 

 

Hoeveel ben ik afgevallen?

 

Deze week ben ik 0.7 kilo aangekomen.  Er is nu totaal 11.7 kilo af. 

 

Qua centimeters ben ik het volgende kwijtgeraakt:

Buik: 0 cm

Taille: 0 cm 

Benen: 0 cm

 

Totaal ben ik qua centimeters kwijt:

Buik: 19 cm

Taille: 12 cm 

Benen: 10 cm

 

Het resultaat had beter kunnen zijn. Ik had echt de vakantiekilo's eraf kunnen hebben. Alleen was ik afgelopen week een beetje laconiek. Ik heb het allemaal niet zo nauw genomen. Ik heb bijna elke dag wel gesnoept en heb absoluut niet gelet op mijn hoeveelheden. Ondanks dat is het resultaat niet heel slecht. Ik denk dat de detox Thee Blend van Tastea (deze mag ik testen en ik deel mijn ervaringen later in een blog) toch echt zijn werk doet. 

 

Heb ik honger gehad?

 

Zoals ik al zei al zei ik heb het eten deze week een beetje op zijn beloop gelaten. Ik heb geprobeerd gezond te eten, maar als ik daar even geen zin in had of ik had even trek in iets dan pakte ik dat gewoon. Het was dan ook niet zo zeer de honger stillen, maar mijn trek stillen. Ik zat nog iets teveel in de vakantie vibe.  

Heb ik gesmokkeld?

 

Ik heb zo nu en dan wel eens wat extra's op. Bij de Plus hadden ze mini Bites van Mars, Snickers en Twix in de aanbieding en ik ging met mijn domme kop boodschappen doen terwijl ik honger had en net terug was van vakantie. Ik liep echt als een zombie door de winkel. Ik ben elke rij wel 20 keer doorgelopen en gooide lukraak van alles in mijn karretje. Waaronder dus ook die Bites. En als je ze dan toch in huis hebt, dan is de verleiding te groot om ze te weerstaan. Dus zo nu en dan heb ik er een aantal uitgehaald en uiteindelijk was er zo een zak leeg. Ja te erg voor woorden, maarja eigen schuld dikke bult. 

 

 

Ik ben wel eens benieuwd hoe anderen hun "dieet" na de vakantie weer oppakken?

Reactie schrijven

Commentaren: 0