Resultaten week 17!

Het begint een beetje een rode draad te worden de afgelopen weken. Ik klaag dat ik weer gesnoept heb en niet de resultaten heb bereikt die ik zou willen bereiken!

Eigenlijk is het gewoon: eigen schuld dikke bult!. 

 

Ik kan wel klagen dat ik niet tevreden ben en dat het zolang duurt voordat ik mijn doel heb bereikt, maar ik doe het toch echt zelf. Niemand anders steekt er eten in mijn mond of zegt: Marly pak nou maar die bak ijs! Nee, dat doe ik allemaal zelf! 

 

Ben je toch nog benieuwd wat mijn resultaten zijn van de afgelopen week? Lees dan snel verder!

Ik vind het echt heel frustrerend dat ik mezelf keer op keer weer laat verleiden en zodoende allerlei ongezonde producten eet, maar ik doe het toch echt mezelf aan. Als ik nou gedwongen zou worden om die dingen op te eten dan heb ik recht van spreken en mag ik klagen. Nu moet ik niet zeuren en blij zijn dat er niet alweer 10 kilo bij zit. Ook moet ik maar eens ten rade gaan, waarom ik in deze oude gewoontes terug val. Daarover zal ik later deze week een blogje over delen. Voor nu ga ik mijn resultaten met jullie delen. 

 

Hoeveel ben ik afgevallen?

 

Deze week ben ik 0.0 afgevallen.  Er is nu totaal 12.5 kilo af. 

 

Qua centimeters ben ik het volgende kwijtgeraakt:

Buik: 0 cm

Taille: 0 cm 

Benen: 0 cm

 

Totaal ben ik qua centimeters kwijt:

Buik: 19 cm

Taille: 12 cm 

Benen: 10 cm

 

Ik kan hoog of laag springen, maar het is toch echt eigen schud dikke bult. Ik heb het zelf gedaan. Dus zoals ik zei niet zeuren, maar gewoon de draad weer oppakken. Pas als ik heel serieus weer op mijn eten let en geen resultaten bereik dan heb ik recht om te zeuren. 

 

Heb ik honger gehad?

 

Honger is voor mij het moment dat mijn maag begint te knorren en echt om eten vraagt. Dat is in de afgelopen week absoluut niet voorgekomen. Trek/zin heb ik dan wel weer gehad en als je die trekt stilt dan is er ook nooit plek voor honger, wel voor nog meer trek. 

 

Heb ik gesmokkeld?

 

Ja zeker wel. Ik ben nog steeds niet mijn eten gaan tracken. Dus de kans is groot dat ik sowieso al met mijn gewone maaltijden en tussendoortjes al boven mijn caloriebehoefte zat, laat staan al die extra's die ik heb gepakt. Vooral dinsdag heb ik een ontzettend slechte dag gehad. Ik heb maandag een zwaar gesprek gehad en veel stof gekregen om over na te denken. Dit zorgt voor veel stress en stress resulteert bij mij in eten. En dat heb ik dinsdag dan ook gedaan. Ik heb alles die dag gelaten en gewoon maar gedaan. Al kon niks echt mijn honger/trek stillen, zo jammer. Gelukkig heb ik de woensdag weer de draad kunnen oppakken en had ik wonder boven wonder ook niet de gehele dag trek in van alles en nog wat. 

 

Hoe gaan jullie met stress om?

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Amy (woensdag, 02 augustus 2017 20:20)

  Wat jammee zeg. Hoe gaat het nu met je? Is je wolk al lichter grijs geworden

 • #2

  Marly (woensdag, 02 augustus 2017 21:31)

  Hi Amy,

  Zeker jammer. Ik moet echt aan de bak! Het gaat met ups en downs. Ik ben bezig met mijn blog hierover, maar het is best heftig om alles op papier te zetten! Dus binnenkort meer! Lief dat je het vraagt.

 • #3

  Iris (vrijdag, 04 augustus 2017 15:23)

  Ene kant jammer, maar positief gezien ben je al 12.5 kilo kwijt! Super goed! Hoeveel snoepmomenten gun jezelf per week?

 • #4

  Marly (vrijdag, 04 augustus 2017 20:42)

  Hi Iris,

  In het begin eigenlijk alleen als het binnen mijn calorieën paste. Daarna alleen in het weekend of na een lange duurloop waar ik tenminste 1000 calorieën heb verbrand. Nu ga ik er iets ge soepel mee om, dus daar moet verandering in komen!