Hoe was onze vakantie?

Van thuis uit ben ik gewend om op vakantie te gaan en wil ik graag deze traditie voorzetten. Voor jimmy hoeft dit niet persé. Heel toevallig kreeg ik een content doorgestuurd over de voordelen van vakantie met kinderen. Ik heb deze naar Jimmy gestuurd en heb hem op deze manier kunnen overhalen. Ik zou iedereen ook echt aanraden dit even te lezen. 

 

De vakantie is onder andere goed voor de familieband, de creativiteit van de kindjes, het geluksgevoel en de hersenontwikkeling. 

 

Ben je benieuwd hoe onze vakantie was? Lees dan snel verder!

Ook al zijn we maar een weekje weg geweest, we hebben ontzettend genoten van de tijd samen.  We konden merken dat de kinderen het geweldig vonden en echt opleefden. 

 

Waar zijn wij op vakantie geweest?

 

We hebben onze vakantie ia de Jong Intra geboekt en we zijn naar de Camping Norcenni Girasoley Club in Figline geweest. We hebben de week doorgebracht in een stacaravan met 3 slaapkamers met airco. Deze camping was echt ideaal. Welke faciliteiten zitten er op deze camping:

 

- Je hebt er diverse restaurants

- Je hebt er twee supermarkten

- Op twee plekken heb je diverse zwembaden met glijbanen. De zwembaden op de berg is een lagune, wat heel fijn is voor de kindjes. Van de meeste glijbanen gaat iedereen af met een opblaasbare band

- Bij het zwembad zitten ook eetgelegenheden 

- Je hebt er dievsere kleine speeltuintjes

- Je hebt er een afhaalrestaurant 

- Je hebt er een winkeltje met diverse spullen zoals bikini's, slippers etc.

-Je hebt er een ijssalon 

- Er is een speeltuin met trampolines, een draaimolen etc. Dit is echter wel tegen betaling

- Er zijn wasruimtes

- Voor de mensen op de camping zijn er ook douches en wc's.

- Er zit een Spa

- Er is een fitnessruimte

- Een wijnshop, waar je ook wijn kan proeven

- Een gamehal

- Een disc0

- Animatie, ook in het Nederlands

_ Er is een treintje wat je rijd van de main square naar het bovenste stuk van de camping

- Ook zijn er tennissvelden en basketbalvelden 

- Je kan er minigold spelen

- en nog veel meer 

 

Voor iedereen is er wel iets. Ook beschikte de camping over wifi, dus dat was ook wel handig voor de iPad. 

 

 

Hoe deelden wij onze dag ongeveer in?

 

Het heerlijke aan vakantie is dat niks moet en alles kan. We sliepen heerlijk uit, starten op het gemakje op door naar de supermarkt te lopen voor broodjes. En ontbeten heerlijk buiten met het gezinnetje. 

 

In mijn vorige blog heb je kunnen lezen dat het zwemmen op de eerste dag geen succes was. Daarom hebben we besloten dat we om de beurt met een van de jongens gingen zwemmen. Zo hadden ze één op één tijd met hun papa of mama en kon op hetzelfde moment Evy in haar bedje slapen. Je had een hele ochtend qualitytime met een van je kids en zij genoten intens. Je kon echt merken dat dit de band tussen jou en je kindje ten goede kwam en dat zij zich echt goed voelden. 

 

Na een intensief ochtendje gingen alle kids even naar bed en konden wij even gaan sporten. Zodra het hele gezin weer wakker was gingen we er vaak op uit. Of we gingen op de camping wat leuks doen of we gingen even de stad in. Dit laatste hebben we niet veel gedaan omdat we het leuker vonden om dingen de ondernemen die de kindjes echt leuk vinden.

 

Wat wel jammer was was dat de restaurants op de camping pas open gingen om 18.30 uur. Dit hebben wij wel één keer gedaan, maar dit werkte niet. De jongens vonden het te laat en op het moment dat het eten werd geserveerd, wide Evy ook eten. We hebben dus of zelf gekookt of eten afgehaald bij het afhaalrestaurant. Dit werkte perfect. Daarna werd Evy vaak moe en wilde ze nog even slapen en konden wij gezellig met de jongens spelen. 

 

Om het allemaal wat makkelijker te maken douchte we de kids voor Evy haar flesje van 19.30, zodat we daarna met z'n allen lekker een ijsje konden gaan eten, naar de speeltuin konden, even naar de disco toe. Om het vervolgens af te sluiten met een cocktail op het terras naast de speeltuin. Ideaal. De kindjes lagen wel een stuk later in bed dan normaal. (normaal liggen ze er elke dag voor 19.30 in, maar nu rond 21.30). Het is tenslotte vakantie en het voordeel hieraan is dat ze ook uitsliepen, wat voor ons ook een fijne bijkomstigheid was. 

 

 

 

 Hieronder zal ik nog wat foto's met jullie delen, zodat jullie een kleine impressie hebben van onze vakantie!

Al met al was het een heerlijke vakantie. Hebben we echt genoten van de tijd met elkaar en het heerlijke weer en zouden we zo weer terug willen! 

 

 

Hebben jullie nog vakantieplannen en zo ja, waar naar toe?

Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Yvette (donderdag, 27 juli 2017 20:15)

  Wauw wat ziet dat er super leuk en mooi uit.
  Geweldig geweest zo te lezen en super hoe dat jullie de dagen doorbrachten met de kids. Heerlijk. Puur genieten.
  Wij zitten op dit moment in Zeeland op de camping�

 • #2

  Marly (donderdag, 27 juli 2017 20:32)

  Ja het was echt genieten. De camping in Zeeland is ook heerlijk. Mijn jongens kunnen daar ook zo van genieten�

 • #3

  Margo (donderdag, 27 juli 2017 21:35)

  Wat zien die foto's er gezellig uit ,kunt zien dat jullie hebben genoten ���

 • #4

  Marly (donderdag, 27 juli 2017 22:08)

  Het was geweldig!

 • #5

  Monique (vrijdag, 28 juli 2017 07:27)

  Leuke foto's! Heerlijk vakantie. Wij gaan normaal naar het buitenland, maar dit jaar twee weekjes Nederland. Dit bevalt ons ook prima en Fynn heeft het super naar zijn zin en dat is het belangrijkste. Alleen het weer is een stukje minder lekker als in het buitenland. Wat heerlijk dat de kids uitslapen als ze later op bed liggen. Hier begint de dag rond 7uur hoelaat Fynn ook in bed ligt, dus gew rond de normale tijd naar bed om het voor iedereen leuk te houden�

 • #6

  Marly (vrijdag, 28 juli 2017 07:56)

  Voor kindjes maakt het niet uit waar je op vakantie gaat, zij vinden vaak alles goed! En in Nederland kun je ook heel leuk op vakantie. Het weer is inderdaad vaak moeilijk te voorspellen, maar als het maar droog is. Als mijn kindjes niet zouden uitslapen, dan zouden ze ook op hun normale tijd naar bed gaan, anders wordt het er niet gezelliger op�