Tastea Detox Blend

Lucky me. Ik ben weer benaderd door Tastea om een thee Blend te testen. Super leuk! Vooral omdat ik de vorige keer twijfelde tussen de Skintight Blend en de Detox Blend. De Skintight heb ik de vorige keer gekozen, dus deze keer ben ik gegaan voor de Detox kuur van 30 dagen. 

 

Ben je benieuwd naar mijn ervaring met de Detox kuur? Lees dan snel verder!

In mijn vorige blog deelde ik met jullie waar Tastea voor staat en wat ik van de thee Blend Skintight vond. Deze keer heb ik een 30 dagen Detox kuur gevolgd. Tijdens deze kuur drink je elke ochtend en elke avond (het zijn twee verschillende smaken) een kop Detox Blend. Waarbij kan de Detox kuur je ondersteunen?

 

  • Boosten van je immuunsysteem
  • Verbeteren van de huid
  • Afdrijven van vocht
  • Verminderen van opgeblazen gevoel
  • Ondersteuning bij stress en vermoeidheid
  • Verhogen van je weerstand
  • Ondersteuning bij je stofwisseling
  • Ondersteuning voor een goede nachtrust
  • Onderdrukken van honger gevoel

 

De Detox kuur kan je bij bovenstaande punten ondersteunen. Het hoeft niet zo te zijn. Dit zal per persoon verschillen, maar ik geloof dat iedereen die de kuur probeert wel merkt dat hij/zij een detox kuur volgt en verschil gaat merken in een van bovenstaande punten. 

 

Wat vind ik van de Detox Kuur

 

Laten we beginnen met de smaak. Deze is namelijk super lekker. Beide smaken vind ik erg frisse en fruitige smaken.

De Morning Blend bevat:

 

Groene thee, China gunpowder, goeie thee match, citroenmelisse, mate green, natuurlijke smaak versterkers (citroen-abrikoos smaak), witte thee (Mao Feng), citroenschil, Mallow, Chinese zwarte thee (Pi Lo Chun Longkou), Paardenstaart,Taraxacum, Spirulina, Guarana).

 

 

 

De Evening Blend bevat:

 

Appel, Verbena, Balm, natuurlijke smaak versterkers (sinaasappel-mandarijn smaak), sinaasappelschil, Hopbladeren, Tulsi, Calendula, Vrouwenmantel kruid, Valeriaan, bonenkruid.

Merkte ik verschil?

 

De eerste week/anderhalve week heb ik het ontzettend warm gehad. Ik kon dit eerst niet plaatsen en na een paar dagen had ik door dat dit het effect was van de Detox Kuur. Mijn lichaam was zichzelf duidelijk aan het zuiveren. Ik had het vooral warm na het drinken van de thee en tijdens het sporten had ik het extra warm. 

 

Wat merkte ik nog meer?

 

- Ik had een minder opgeblazen buik, zelfs tijdens mijn menstruatie. 

- Ik had minder honger. De thee blend zorgde er in mijn geval echt voor dat ik gedurende de dag door bijna geen honger heb gehad. 

- Ook heb ik het idee dat mijn huid verbeterd is. Sinds mijn zwangerschap/bevalling had ik rode plekjes in mijn gezicht, die maar niet weg wilden gaan. Na een week de Detox Kuur gedronken te hebben waren de plekjes weg. Daar ben ik zo ontzettend blij mee. 

- Op het moment dat ik startte met de kuur had ik net een vervelende verkoudheid onder de leden. Bij mij duurt een verkoudheid altijd enkele weken. Alleen deze keer niet. Na een paar dagen was mijn verkoudheid haast weg. Dus het was een goede boost voor mijn immuunsysteem.

- Ik heb nogal wat stress de afgelopen maanden en ik was/ben ook echt zoekende naar een oplossing om dit te verminderen. Toch heb ik met het drinken van de thee een verschil gemerkt. Ik heb het idee dat ik minder gespannen ben, wat heel fijn is. Helaas heeft het mij niet geholpen met het vinden van een betere nachtrust, maar je kan ook niet alles hebben. 

- Tot slot heb ik ook echt het idee dat het mijn stofwisseling heeft geholpen. Ik heb de afgelopen weken niet altijd even goed op mijn eten gelet (lees: soms iets teveel gesnoept), maar mijn gewicht is niet verandert. Ik heb echt het idee dat dit door de thee blend komt. Nu zou ik je niet aanraden om de Detox Kuur te kopen als vrijbrief om ongegeneerd te gaan eten, want ik denk juist als je gezond eet deze kuur je resultaat op de weegschaal echt kan boosten. 

 

Al met al ben ik heel tevreden over de Detox Kuur. Wat zijn de pluspunten?

 

+ Lekkere smaken

+ Minder opgeblazen buik

+ Natuurlijk product 

+ Minder hongergevoel 

+ Mooiere huid

+ Boost voor je immuunsysteem

+ Ondersteunend bij stress

+ Goed voor je stofwisseling

 

Zijn er ook minpunten?

 

- De thee is aan de prijzige kant. Je moet alleen niet vergeten dat het een natuurlijk product is en als je ziet wat voor een effect de thee heeft, dan is het het zeker waard. 

 

De Detox Kuur kost 39,95 en de handige beker 19,95. De beker vind ik echt een aanrader, want zo kun je altijd en overal genieten van je heerlijke thee blend. 

 

Actie

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Natuurlijk! Dat komt goed uit, want ik mag jullie 10% korting geven op de producten van Tastea.

 

Wat moet je hiervoor doen? Bij het afrekenen vul je de kortingscode fitmommarly10 in. Deze code is geldig tot 26 augustus 2017. De code geldt voor bijna alle producten op de package deal na, aangezien dit al aanbiedingen zijn.

 

 

 

Laten jullie mij en Tastea weten wat jullie van de thee vinden?

Reactie schrijven

Commentaren: 0