Resultaten week 19!

Na het schrijven van mijn blog met mijn zwakke momenten, is er toch wel een lampje gaan branden. Als ik mijn doelen wil gaan bereiken dan moet ik dat toch echt zelf gaan doen! Het is voor mij duidelijk wanneer ik sneller de mist in ga, dus ik moet zorgen dat ik op die momenten afleiding zoek. 

 

Ben je benieuwd of het mij gelukt is om weer af te vallen? Lees dan snel verder!

Het begon me echt wel even tegen te staan dat ik sinds mijn vakantie in juli maar bleef hangen op hetzelfde gewicht (soms een paar ons meer). Ik weet dat ik het allemaal zelf heb gedaan, maar dat houdt niet in dat ik het graag anders zie. Vorige week was ik helaas ook een paar ons aangekomen, maar dat kwam door het weekend. Doordat ik wist dat het niet kwam door te snaaien, had ik er veel minder moeite mee. Je mag namelijk ook gewoon eens genieten en wat extra's nemen. Dit moet ook helemaal geen kwaad kunnen. Snaaien daarentegen is gewoon zoveel mogelijk eten naar binnenproppen, zonder er echt van te genieten. Eigenlijk gewoon doelloos. En daar moet ik van af! Ik wil alleen nog maar een extraatje pakken als ik er daadwerkelijk van geniet. Ik het heb verdiend (lees: goed heb gesport). Ik moet die genietmomentjes beperken tot alleen het weekend of na een hele lange duurloop, in plaats van elke dag. 

 

Hoeveel ben ik afgevallen?

 

Deze week ben ik 0.0 kilo afgevallen. Er is nu totaal 12.2 kilo af. 

 

Qua centimeters ben ik het volgende kwijtgeraakt:

Buik: 0 cm

Taille: 0 cm 

Benen: 0 cm

 

Totaal ben ik qua centimeters kwijt:

Buik: 19 cm

Taille: 12 cm 

Benen: 10 cm

 

Dit is zo frustrerend. Ik heb afgelopen week echt goed op mijn voeding gelet en dan nog geen resultaat. Ik voer elke dag een gevecht met mezelf dat ik door moet zetten en niet moet snoepen. Het is echt niet makkelijk, maar de keuze ligt bij mij. Ben ik tevreden, dan kan ik touwtjes wat loslaten en geeft het niet. Maar ik ben niet tevreden, ik zit nog niet lekker in mijn vel. Dus ik moet de touwtjes wat strakker houden. Wat vaker NEE tegen mezelf zeggen en even bikkelen. Daarom ben ik nu weer begonnen met mijn food te tracken, in de hoop dat dit mij wel het gewenste resultaat gaat opleveren!

 

Heb ik honger gehad?

 

Afgelopen week heb ik non-stop honger gehad. Het voelde weer alsof ik in mijn eerste "lijnweek" zat en alles je letterlijk ontzegd wordt. Overal zag ik lekker dingen en schreeuwde mijn lichaam om eten. Het enige wat ik dacht is: Honger = afvallen = doorzetten! 

 

Heb ik gesmokkeld?

 

Als ik nu meteen weer begin met smokkelen, dan duurt het niet lang voordat ik gewoon weer elke dag (of misschien wel meerdere malen per dag) een extraatje pak. Het is daarom belangrijk dat ik nu even doorpak. Dit houdt niet in dat ik geen extraatje op heb op de dag dat ik een lange duurloop heb gelopen. Alleen ik heb hier bewust voor gekozen en dus ook van genoten. Ik bedoel als je bijna 2000 calorieën verbrandt, kan het echt geen kwaad als je eens een extraatje pakt van 200-400 calorieën. Uiteindelijk heb ik nog steeds een calorietekort en daar draait het om. 

 

Hoe pakken jullie de draad weer op?

 

Morgen komt er trouwens een leuke winactie online! Hou mijn Facebook/Instagram/Blog in de  gaten! 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Wicky (dinsdag, 15 augustus 2017 20:42)

  Zit net bewust te genieten van mijn yoghurt en blauwe bessen terwijl ik jouw verhaal lees.
  Voel zo met je mee, weet namelijk precies hoe het voelt :-)

 • #2

  Marly (dinsdag, 15 augustus 2017 23:15)

  Dankje Wicky. Ik hoop dat er snel verandering in komt!