WINACTIE!!

Inmiddels kunnen jullie mijn fitjourney al ruim 20 weken volgen. Ik ben inmiddels al 12.2 kilo kwijt, welke ik behaald heb met vallen en opstaan en nog een keer te vallen en weer op te staan. 

 

In de afgelopen weken heb ik echt veel steun van jullie mogen ontvangen en ook dat mag beloond worden. Daarom deze win-actie. 

 

Ben je benieuwd wat de win-actie inhoudt? Lees dan snel verder!

Ruim 20 weken geleden heb ik als doel gesteld dat ik 15 kilo wilde afvallen. Ik vond dit een realistisch doel. Het is niet meteen teveel en het zou moeten lukken binnen een jaar na mijn bevalling. Nu hoop ik dit doel natuurlijk wel eerder te behalen en als extra motivatie heb ik deze witactie opgezet! Wanneer ik mijn eerste doel, 15 kilo kwijt, bereikt heb, zal ik bovenstaand pakket verloten. Je kan meedoen via Facebook, Instagram en mijn blog. Hoe je mee kan doen lees je hieronder. Ik zal eerst vertellen wat er in het pakket zit en waar het voor dient. 

 

Tijdens mijn fitjourney zijn er een aantal producten die ik bijna dagelijks gebruik (de een wat vaker dan de andere) en echt mijn favoriet zijn. Het ene product gebruik ik als aanvulling van mijn eten en het andere product gebruik voornamelijk voor mijn duurlopen. 

 

Eiwitshakes/Ontbijt: deze gebruik ik als tussendoortje of ontbijt. Ik vind het lekker om een variatiebox aan te schaffen, zodat ik lekker kan afwisselen. Afhankelijk van mijn caloriebehoefte maak ik de shake aan met water of magere melk. Ik gebruik ze ook geregeld om mijn eiwitten aan te vullen na het sporten. 

 

L-Carnitine: dit gebruik is meestal een half uur voor het sporten als stimulans voor mijn vetverbranding. De meningen zijn nogal verdeeld of het al dan niet werkt, maar baat het niet dan schaadt het niet. 

 

Caffeïne-pillen: deze neem ik vaak een half uur in voordat ik intensief ga sporten. Deze pilletjes zorgen ervoor dat je even een energieboost krijgt. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken als je naar een festival gaat, een zware week hebt etc. 

 

Gelletje: deze gebruik ik als ik langer loop dan 45 minuten. Deze gelletjes geven je snelle energie (voor 30-45 minuten) en zijn ideaal voor het laatste deel van je inspanning. Ik vind ook echt dat je extra energie krijgt (Lees: je kan weer knallen) na het innemen van een gelletje.

 

Eiwitrepen: eiwitrepen eet ik bijna dagelijks. Dit kan zijn als tussendoortje, omdat ze veelal goede voedingswaarden hebben of na een zware inspanning ter aanvulling van mijn eiwitten. In het pakket zitten een aantal verschillende soorten eiwitrepen. De een is qua voedingswaarden beter dan de andere, maar een beetje afwisseling is wel lekker. 

 

Beetle Juice: dit product kun je gebruiken bij zwaardere trainingsperioden. Je kan ze wekelijks gebruiken. De week voor je wedstrijd dagelijks en de dag van je wedstrijd 2-3 uur vantevoren. 

 

Extra: ook heb ik nog een paar extra producten in het pakket gedaan. Dit zijn producten die je absoluut niet dagelijks moet innemen, maar je jezelf moet gunnen als een extraatje. Alleen ze zijn wat minder slecht dan de ongezondere variant. 

 

Hoe doe je mee?

 

Wil je graag kans maken op dit pakket? Volg mij op Instagram/Facebook en reageer onder mijn blog, facebookbericht of Instagrampost. Iedereen die heeft gereageerd zal meedoen en zodra ik mijn doel heb bereikt zal ik (willekeurig) een winnaar kiezen. 

 

Wie doet er allemaal mee?

Reactie schrijven

Commentaren: 0