Resultaten week 20!

Inmiddels zijn we weer een weekje verder! Een regenachtige week! Van het weer word je in ieder geval niet vrolijk. Of ik dat van de weegschaal deze week wel wordt? Ik heb in ieder geval mijn best gedaan. Ik heb heel de week mijn voeding bijgehouden, zodat ik zeker wist dat ik niet teveel zou eten. 

 

Heeft dit ook het gewenste resultaat opgeleverd? Lees snel verder en je komt erachter!

Het was wel even wennen om al mijn voeding bij te houden. Echt weer passen en meten. Als ik  het een graag wilde, dan moest ik wat anders laten. Echt keuzes maken dus. Ik merk wel door je voeding weer bij te houden je toch sneller kiest voor de gezondere versie, want het liefst eet ik gedurende de dag zoveel mogelijk maar met zo min mogelijk calorieën. Op deze manier hou ik mijn lichaam voor de gek en heb je veel minder zin om de mist te gaan. 

 

Hoeveel ben ik afgevallen?

 

Deze week ben ik 0.9 kilo afgevallen. Er is nu totaal 13.1 kilo af. 

 

Qua centimeters ben ik het volgende kwijtgeraakt:

Buik: 0 cm

Taille: 0 cm 

Benen: 0 cm

 

Totaal ben ik qua centimeters kwijt:

Buik: 19 cm

Taille: 12 cm 

Benen: 10 cm

 

Ik ben zo blij dat we weer in beweging zijn. Ik merk het ook meteen aan mijn lichaam dat ik de de ongezonde dingen laat staan en weer bewust kies voor de gezonde producten. Ik heb een minder opgezwollen buik, wat toch wel een hele fijne bijkomstigheid is. Nu even nog doorpakken zodat ik snel mijn doel kan behalen. 

 

Heb ik honger gehad?

 

De eerste paar dagen heb ik echt honger gehad. Ik moest echt even wennen aan het feit dat ik nu toch minder at dan de afgelopen weken. Omdat ik toen niet bij hield wat ik at, at ik onbewust een stuk meer. Nu had ik weer drie hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Dus geen extraatjes. Na een paar dagen raakte mijn lichaam weer meer gewend aan de nieuwe levensstijl en had ik ook minder honger. 

 

Heb ik gesmokkeld?

 

Nee helemaal niet. Ik heb alleen datgeen op wat ik had ingepland voor die dag. Ik heb wel eens moeilijke momenten gehad en gedacht ach één keer iets extra's kan geen kwaad. Maar ik ken mezelf en één keer wordt twee keer en twee wordt drie en dan is heel de week toch al verpest en maakt het me niks meer uit en eet ik weer non-stop extraatjes. Ik wil nu de focus echt weer leggen op het afvallen en daar hoort in mijn geval de juiste voeding bij. Hopelijk kan ik het nu even volhouden. 

 

Hou blijven jullie gemotiveerd?

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Annemarie (dinsdag, 22 augustus 2017 20:04)

  Nou schat je bent hartstikke goed bezig en ben nog steeds zo trots op jou! Bij mij was het afgelopen week heeeel veel extra's en deze week weer goed begonnen dus hopelijk hou ik het vol. Succes daar

 • #2

  Margo (dinsdag, 22 augustus 2017 21:01)

  Ben helemaal trots op je �

 • #3

  Marly (dinsdag, 22 augustus 2017 21:10)

  Super dat je het weer op hebt gepakt Anne. Je kan het. Het is toch een kwestie van vallen en opstaan!

 • #4

  Marly (dinsdag, 22 augustus 2017 21:11)

  Dankje Margo!