Resultaten week 22!

Het was met het weekje wel zeg! Ik heb de controle totaal verloren en ik weet ook waardoor het komt. Vorig weekend ben ik een weekend naar Mysteryland geweest (super tof). In dat weekend heb ik niet veel gegeten, alleen alles wat ik op heb was ongezond. Ik heb een weekend geleefd op broodjes, friet en kroketten en natuurlijk alcohol. Niet de gezondste keuzes, maar dit mag ook wel eens. Ik was van plan om de maandag weer de draad op te pakken, alleen ik bleef in een soort van vakantiestemming hangen en het ging eigenlijk van kwaad tot erger. 

 

Ben je benieuwd of ik toch een stapje dichter bij mijn doel ben? Lees dan snel verder!

Ik baal echt enorm van mezelf. Elke dag weer dacht ik: ik pak de draad weer op. Maar het duurde vaak niet lang voordat ik weer de mist in ging en nog een keer en nog eens. Zo frustrerend. Ik had wellicht ook beter weer weekmenu's opgesteld, maar ik dacht ik kan het zo ook wel. NIET DUS. Blijkbaar doe ik het beter als ik zelf mijn menu's samenstel. Dan heb ik een soort van houvast en daar wijk ik niet graag van af. 

 

Hoeveel ben ik afgevallen?

 

Deze week ben ik 0.3 kilo afgevallen. Er is nu totaal 13.9 kilo af. 

 

Qua centimeters ben ik het volgende kwijtgeraakt:

Buik: 0 cm

Taille: 0 cm 

Benen: 0 cm

 

Totaal ben ik qua centimeters kwijt:

Buik: 19 cm

Taille: 12 cm 

Benen: 10 cm

 

Geen klaagzang van mij. Eigen schuld dikke bult. Ik kon mezelf niet beheersen. Ik bleef in de weekend/vakantiebestemming hangen en at meer dan mijn lichaam nodig had. Denk ook wel dat ik een beetje dacht van: ja zondag ga je de Ten Miles lopen en dan moet je niet de gehele week te weinig op hebben anders ga je dat merken. Maar tussen extra voeding voor een duurloop of allerlei extra's zit een groot verschil. 

 

Heb ik honger gehad?

 

Non-stop. Heel de dag schreeuwde mijn lichaam om eten. Ik had dit slim kunnen aanpakken door wat gezonds te pakken, maar ik koos voor het gemak en greep naar het ongezonde. En heel eerlijk het heeft me niet eens gesmaakt. Ik at alleen maar om te eten. 

 

Heb ik gesmokkeld?

 

Non-stop. Ik viel van het ene eetmoment in het andere. Weinig gezonds (behalve mijn hoofdmaaltijden) en vooral veel suikers en veel verzadigde vetten. Ik heb er echt spijt van. Ik wil namelijk eigenlijk alleen maar iets extra's pakken als ik er van geniet en als ik het in mijn ogen verdiend heb. Dit moet echt veranderen. Ik weet alleen niet hoe ik dit moet doorbreken. Ik zou gewoon moeten genieten van een slechter weekend en daarna gewoon weer de draad oppakken, in plaats van de wilskracht verliezen en toegeven aan alles wat slecht is. Heeft iemand hier tips voor?

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Margo (dinsdag, 05 september 2017 23:48)

    Is niet altijd makkelijk lieverd om standvastig te zijn. Maar komt goed dat weet ik zeker ���❤️