Resultaten week 23!

Eigenlijk ben ik best boos op mezelf! Ik ben het echt even beu. Net iets meer dan een kilo verwijderd van mijn eerste doel en ik blijf de mist in gaan. En dat is iets wat ik absoluut niet wil. Afgelopen week kwam door mijn hormonen en daar word ik zo moe van. Aanstaande donderdag zal ik hierover een blogje delen. 

 

Maar voor nu is het gewoon jammer dat het gaat zoals het gaat. Ik heb daarom besloten het even anders te pakken in de hoop dat dit helpt. 

 

Ben je (ondanks mijn klaagzang) toch benieuwd naar mijn resultaten? Lees dan snel verder!

Soms is het zo moeilijk om de vicieuze cirkel te doorbreken. Oké het gaat wat beter dan de week ervoor, maar toch niet zoals ik het graag zie. Ik ben ook mijn eten nog steeds niet aan het bijhouden, terwijl ik weet dat dat voor mij vaak de doorslag geeft. Ik heb daarom afgelopen weekend mijn eten voor aankomende week weer volledig ingepland en ik ben gedeeltelijk gaan foodpreppen. Vooral voor de lunches heb ik besloten mijn maaltijden vooraf voor te bereiden, zodat ik daar gewoon geen andere keuze heb. Hierover deel ik later nog een blog.

 

Hoeveel ben ik afgevallen?

 

Deze week ben ik 0.6 kilo aangekomen. Er is nu totaal 13.3 kilo af. 

 

Qua centimeters ben ik het volgende kwijtgeraakt:

Buik: 0 cm

Taille: 0 cm 

Benen: 0 cm

 

Totaal ben ik qua centimeters kwijt:

Buik: 19 cm

Taille: 12 cm 

Benen: 10 cm

 

Ik mag trots zijn dat ik mijn doel bijna heb bereikt, alleen de manier waarop ben ik niet trots op. En met het resultaat van deze week ben ik natuurlijk niet trots. Ik kan zoveel gezonder eten, maar vertik het op een of andere manier gewoon. Doordat ik gewoon redelijk veel sport, zorgt dit ervoor dat ik niet meteen 10 kilo zwaarder ben, maar het voelt niet goed. Mijn buik is ook meteen veel meer opgezwollen en daar heb ik echt een hekel aan. Met de halve marathon in het vooruitzicht moeten we toch even beter letten op mijn voeding, want ook dit is een belangrijk onderdeel voor min te behalen loop doel. 

 

Heb ik honger gehad?

 

Ik weet niet of je het nog honger kan noemen. In de ochtend had ik honger, ik had een rommelende maag. De rest van de dag had ik gewoon zin in eten. Vooral in zoetigheid. Maar dat heb ik altijd in deze week en ik word daar chagrijnig van. Op een of andere manier kost het me dan veel meer moeite om er weerstand te bieden. Jimmy zegt altijd dat zit tussen je oren, maar ik ben het daar niet mee eens. Want mijn verstand zegt nee, maar ik doe heel wat anders. 

 

Heb ik gesmokkeld?

 

Yup. Het merendeel van de week gingen eigenlijk overdag best wel goed. Ik at netjes kwark, fruit, brood etc. Maar de avonden waren in dit geval mijn zwakke moment. En op een of andere manier dacht ik bekijk het en ging ik de mist in. Nota bene heb ik in een eerdere blog gezegd als je het niet in huis hebt kun je het niet eten. Klopt, maar het belandde telkens weer in mijn winkelwagen, dus dag goed voornemen.

 

Hoe doorbreken jullie de vicieuze cirkel?

 

Voor de aankomende twee weken ga ik even een pauze inlassen met betrekking tot het wegen.Ik merk dat de focus veel te veel op mijn gewicht ligt en niet op hoe ik me voel. Na deze twee weken zal ik mijn resultaten weer met jullie delen. Hopelijk wel een resultaat met een dikke -, maar we gaan het zien. Tijdens deze weken zal ik wel gewoon een blog delen over mijn eetgewoontes, gevoel etc. Alleen het stukje van het gewicht blijft even achterwege. 

 

Omdat het wat mij betreft nu even iets te lang duurt ga ik tevens volgende week een winnaar bekend maken van de winactie! Dat vind ik wel op zijn plaats .En over enige tijd komt er gewoon een grotere winactie aan, gekoppeld aan een nog mooier doel! Ik hou jullie op de hoogte! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0