· 

Tastea Chai Dubai!

Dit overtreft echt alles! Thee met 23K eetbaar bladgoud! Dit geloof je toch niet? Maar deze thee bestaat echt! En niet alleen beschikbaar voor een Sjeikh in Dubai, maar voor iedereen! 

 

En lucky me dat ik deze thee mocht testen! Ik was erg benieuwd naar het goud, maar ook zeker naar de smaak! Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

Voordat ik jullie laat weten wat ik van de nieuwe Blend vind, neem ik jullie nog even mee naar de essentie van Tasttea!

 

Tastea is 100% natuurlijk en draagt bij aan een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Tastea is in 2016 opgericht door de founders en owners die altijd al geïnteresseerd waren in de heilzame werking van thee. Met professionals in de Chinese kruidgeneeskunde en theesommelier creëerde zij onmiskenbare kwalitatieve, smakelijke blends die iets voor de gezondheid kunnen betekenen. De kwaliteit van de thee komt mede doordat de theeblaadjes met de hand worden geplukt en alleen de beste blaadjes worden gebruikt voor de thee.

 

 

Alleen de thee waarvan 65% van de testpersonen het gewenste resultaat mee hebben bereikt zijn opgenomen in het assortiment. Omdat het een 100% natuurlijke thee betreft valt een resultaat niet af te dwingen.

De Chai Dubai blend is een thee waar je gewoon lekker van kunt genieten! Gewoon!? Zo gewoon is het niet als je nagaat dat je gewoon bladgoud aan het drinken bent! Maar wat zit er nu in deze thee?

 

Naast de 23K eetbaar bladgoud zit er ook, zwarte thee ceylon, groene munt, dadel cardamon, saffloer bladeren en gemalen cardamon poeder.

 

Tastea heeft tevens een handige beker meegestuurd. Deze is dubbelwandig, er zit een zeef in en je kan eventueel onderin in de draaidop nog extra thee meenemen. Op deze manier kun je zowel thuis als onderweg je favoriete thee (of wat anders) drinken. Je kan deze beker niet in de vaatwasser zetten, maar hij is in een handomdraai schoongemaakt.

Als ik heel eerlijk ben word ik heel hebberig van deze thee. Toen ik de thee ontving heb ik heel even gedacht ik haal al het goud eruit en ga het bewaren. HAHA. Een echte Dagobert Duck actie. Maar ik heb het er niet gedaan, want dan ging heel de beleving van de thee natuurlijk weg. 

 

Dus ik heb heel decadent tenminste één keer per dag een heerlijke kop Chai Dubai gedronken. Een heerlijke thee, niet te kruidig, met een frisse munt smaak. Ik ben eigenlijk niet echt een munt liefhebber, maar in deze thee is hij niet overheersend. Ik vind de munt juist een goede toevoeging aan de thee. Als je liefhebber bent van munt en je wilt thee drinken graag naar The Next Level brengen, dan zou ik zeker aanraden om deze thee aan te schaffen. Voor mij is het een goede aanvulling aan mijn Tastea collectie :-)!

Actie

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Natuurlijk! Dat komt goed uit, want ik mag jullie 10% korting geven op de producten van Tastea.

 

Wat moet je hiervoor doen? Bij het afrekenen vul je de kortingscode MARLY-DUBAI in. Deze code is geldig tot 4 november 2017. De code geldt voor bijna alle producten op de package deal na, aangezien dit al aanbiedingen zijn.

 

 

Laten jullie mij en Tastea weten wat jullie van de thee vinden?

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Sonja (zaterdag, 21 oktober 2017 23:47)

  de kortingscode MARLY-DUBAI in. Deze code is geldig tot 20 juni 2017.

  Oeps, tot 2018 neem ik aan;)

 • #2

  Marly (zondag, 22 oktober 2017 06:58)

  Helaas ook weer niet zolang, maar hij staat weer goed�