· 

Resultaten week 25!

We zijn weer een weekje verder! En wat voor een week. Een week vol emoties. Het was een rollercoaster. En als ik ergens slecht tegen opgewassen ben dan is het omgaan met verdriet. Het gaat bij mij dan vaak twee kanten op . Eerst eet ik helemaal niets en vervolgens eet ik alles wat los en vast zit. 

 

Daarom heb ik deze week besloten even niet te wegen, om mezelf niet teleur te stellen. Toch neem ik jullie mee in afgelopen week. 

Zoals ik al zei was afgelopen week een heftige week. Het overlijden van mijn oma heeft er echt even ingehakt. Ook al wist ik dat dit er aan zat te komen, doet het toch ontzettend veel pijn. De dag dat mijn oma is overleden heb ik geen gekke sprongen gemaakt. Ik heb niet gesnoept. Toen de kindjes eenmaal in bed lagen had ik twee opties. Of ik plof op de bank met een reep chocolade of ik ga hardlopen. Eigenlijk mocht ik nog niet hardlopen, maar hardlopen is voor mij echt de enige manier om mijn hoofd leeg te maken. Dus ik heb mijn loopschoenen aangetrokken en heb een rustige 5 kilometer gelopen. Dat was echt even fijn. Ik had dit zo hard nodig. 

 

De rest van de week was niet bar. Ik had weinig energie. Ik was moe, verdrietig en mijn hoofd stond er niet naar om te gaan koken. Ik heb dus meerdere malen gekozen voor de snelle en ongezondere optie. Verstandig? Absoluut niet! Dat hoef je mij niet te vertellen. Maar ik had er gewoon even de energie niet voor. Tel er dan nog eens mijn frustratie bij op van het niet kunnen hardlopen en je hebt een mega slechte combinatie.

 

Ik weet het het zijn allemaal excuses. En als ik beter in mijn vel zit kan ik mezelf daar heel goed tegen weren. Maar voel ik me klote en ben ik verdrietig dan kost me dat veel meer moeite. Nu moet ik wel zeggen dat ik elke ochtend startte met een smoothie van magere yoghurt, aardbeien, banaan en een beetje havermout. Mijn tussendoortjes uit fruit bestonden en mijn lunch uit een schaaltje rauwkost met twee crackers. Niet heel slecht. Helaas ging ik dus vaak vanaf het avondeten de mist in. 

 

Ook het sporten ging niet zoals het zou moeten. Ik ben wel op de rollerbank gaan fietsen en gelukkig voelde het echt wel als een work-out. Na het fietsen heb ik mijn krachttraining ook gedaan, alleen heb ik de vier keer niet gehaald. Het kwam allemaal niet uit. Ik had ook gewoon een momentje voor mezelf nodig. En heel eerlijk, mijn kont deed ontzettend zeer van het fietsen. Nou volgens mij is het mijn kont niet eens, maar meer mijn stuitje. Prettig is anders.

 

Ik hoop dat ik het hardlopen rustig weer kan opbouwen en oppakken. Zo niet dan maak ik zo snel mogelijk een afspraak bij de podoloog. Ik heb dit gewoon nodig. Ik wil lekker kunnen lopen. Ik vind dit heerlijk om mijn hoofd leeg te maken en ik weet dat dit zo goed helpt bij mijn afvalproces. 

 

Deze week start ik met het programma van Newborn Fitmama Kimberly. Ik ben er echt aan toe. Ik heb echt die stok achter de deur nodig. Ik heb het nodig dat iemand me even bij de hand pakt en mij helpt met het op orde brengen van mijn voeding. Ook al weet ik wat ik fout doe, ik hoor het liever van een ander. En wellicht krijg ik zo nieuwe inzichten die ik nodig heb. Ik hoop zo dat ik hiermee mijn laatste kilo's kan verliezen. En nu ook eens stop met het terugvallen in oude gewoontes, want dat ben ik toch echt wel beu. 

 

Nou dat was wederom mijn klaagzang voor deze week. Vanaf volgende week hoop ik weer met positieve berichten te komen!

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Margo (dinsdag, 24 oktober 2017 20:05)

  Geen klaagzang, gewoon oprechte emoties die niet makkelijk zijn. Hou van je ❤️�❤️�❤️

 • #2

  Lisette (dinsdag, 24 oktober 2017 23:13)

  Toch mega trots op jou!! � Ook hoe je het hier nu verwoord en je gevoel uit. Knap meid�

 • #3

  Marly (donderdag, 26 oktober 2017 19:48)

  Dankjewel �