· 

NBFM Fitjourney

De komende 12 weken ga ik het programma van Newborn Fitmama Kimberly volgen en ik ga jullie hierin meenemen. 

 

Vandaag deel ik met jullie wat het programma inhoudt en wat mijn doelen voor de komende weken zijn. 

 

Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Zoals jullie de afgelopen weken hebben gelezen ging het niet al te best qua voeding met mij. Het werd tijd om daar verandering in te brengen, dus besloot ik hulp te zoeken. Uiteindelijk heb ik besloten om NBFM te contacteren en om hulp te vragen. Waarom zij? Haar persoonlijkheid sprak me aan en het programma natuurlijk ook. Het programma is gericht op vrouwen die onlangs moeder zijn geworden/ moeders met een jong gezin. Tijdens het programma krijg je ondersteuning op het gebied van voeding en sporten. 

 

Nu is sporten voor mij geen probleem, maar toch kan verbetering nooit kwaad. Een keer andere oefeningen of een keer iemand die met je meekijkt en adviseert wat goed bij je past is alleen maar goed. Afgelopen week heb ik dan ook mijn eerste oefeningen gehad. Dit waren oefeningen om vaststellen wat je kunnen is. Voor mij stelden de oefeningen niet veel voor. Maar dat komt ook wel omdat ik al gewend ben om oefeningen te doen. Al verwaarloosde ik dat de afgelopen maanden wel. Nu is het moment weer aangebroken om mijn oefeningen weer op te pakken en te gaan knallen. 

 

Qua voeding heb ik echt hulp nodig. En die hulp ga ik krijgen. Eerst kijkt Kimberly mee naar mijn huidig eetpatroon. Heel confronterend. Want nu moet ik letterlijk alles invullen wat ik eet. Dit is ook wel een eye-opener. Sommige dagen denk ik ik ben helemaal niet zo slecht bezig, maar nu ik het zo invul en uiteindelijk zie hoeveel calorieën ik binnen krijg, valt dat toch vies tegen. Nu heb ik ook niet een heel gezond weekend gehad met Jaimey zijn verjaardag, maar toch. We moeten aan de bak. 

 

Mijn doelen voor de komende weken zijn natuurlijk nog steeds gewicht verliezen en strakker worden. Ik heb mijn vorige doelen herzien en zou nu het liefste nog 7.5 tot 10 kilo willen verliezen. Ik weet dat dit ook mogelijk is, als ik maar mijn best doe. En door het doen van mijn oefeningen en het letten op mijn voeding, hoop ik stukje bij stukje mijn figuur ook weer terug te krijgen. Ik ga voor mijn Christmas Body ipv Summerbody, want waarom alleen maar er goed uitzien in de zomer? Dat mag in de winter ook! En het is meteen een goede stok achter de deur met de feestdagen in het vooruitzicht . 

 

Om mijn progressie de komende weken goed te zien, doe ik weer een nieuwe nul-meting. Ik maak nieuwe foto's van hoe ik er nu uit zie en ik ga mijn taille weer opnieuw meten. In the end kijk ik natuurlijk naar het totale plaatje, maar voor nu wil ik even bij 0 beginnen om een goed beeld te krijgen van mijn resultaten binnen dit programma. 

 

Vanaf volgende week ga ik dan ook mijn resultaten met jullie delen. Maar ook hoe het programma me bevalt of ik er baat bij heb en of ik het eventueel moeilijk heb. 

 

Gaan jullie me helpen deze strijd te winnen?

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Margo (dinsdag, 31 oktober 2017 21:31)

    Zet hem op lieverd het gaat je zeker lukken �