· 

Fotofabriek.nl

Onlangs ben ik benaderd door Fotofabriek.nl met de vraag of ik interesse had om een foto op canvas te laten afdrukken? Natuurlijk had ik daar interesse in. Tegenwoordig maak je heel makkelijk foto's met je gsm, maar uiteindelijk doe je er niks mee en dat is zo zonde. Dit is was de uitgelezen kans om een mooie foto te laten afdrukken. 

 

Ben je benieuwd hoe mijn ervaring is met Fotofabriek.nl? Lees dan snel verder!

Ondanks dat ik ruim 22.000 (ja dit is geen typfout) foto's op mijn telefoon heb staan, leek het me toch leuk om een recente foto van de kindjes te laten afdrukken. Alleen dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Probeer maar eens drie kleine kindjes alledrie leuk op de foto te krijgen. Dit is echt een hele opgave. Zie hieronder een kleine greep uit de vele foto's die ik gemaakt hebt. Maar uiteindelijk zaten er toch een paar leuke foto's bij. 

Ik mocht dus een foto op canvas laten afdrukken. Ik had een leuke foto uitgekozen van de kindjes, toen ik op de website zag dat je er ook voor kon kiezen om meerdere foto's te laten afdrukken op je canvas. Ik dacht wat leuk. Dan doe ik een foto van de drie kindjes samen en een van ieder apart. Ik had hier beter niet voor gekozen, want dit heeft me ook veel irritaties opgeleverd. Je kan namelijk de indeling niet zelf kiezen en ik kwam maar met de door mij gekozen foto's maar niet uit. Dan zag je maar een half gezicht of je zag alleen een onderlichaam. Ontzettend irritant. Persoonlijk zou ik het makkelijker vinden als je kan schuiven met de indeling, zodat het voor alle foto's geschikt zou zijn. Misschien heb ik het mezelf ook wel moeilijker gemaakt dan nodig. Ik had staande en liggende foto's en als ik deze ging draaien kreeg ik lege plekken, wat gewoon ook niet mooi was. Uiteindelijk heb ik nog contact opgenomen met Fotofabriek.nl en gaven ze mij aan dat ik ook in een ander bewerkingsprogramma een collage kon maken en die dan kon gebruiken. Dat  ik daar niet eerder aan had gedacht. Dat zou me zoveel irritaties hebben bespaard, maarja ik ben dan ook best wel eigenwijs. 

 

Uiteindelijk heb ik dus besloten om een fotocollega te maken met een bewerkingsprogramma op mijn gsm en deze te gebruiken voor mijn canvas. Het enige waar je bij canvas rekening mee moet houden is dat de foto wordt omgevouwen in de randen. Daardoor kwam de foto nog niet goed in beeld. Gelukkig had je ook een optie om dit te voorkomen en zo kon ik uiteindelijk toch mijn eigen collage gebruiken. 

 

Het resultaat? Ik vind het super mooi. Ik ben echt blij met het resultaat en deze gaat zeker een mooi plekje krijgen in huis. 

 

Naast dat je foto's op canvas kan afdrukken kan je er ook voor kiezen om er een poster van te laten maken, de foto op hout te laten afdrukken of op een tegeltje (en nog vele andere opties). Vooral die laatste vind ik heel leuk. Dit is echt heel origineel en zie je niet vaak. De prijzen vind ik ook wel meevallen en ze bieden een snelle levering. Dat is iets wat ik wel heel fijn vind. Ik ben namelijk nog wel eens aan de late kant als ik het opeens in mijn kop krijg om een foto te laten afdrukken en een snelle levering is dan toch wel heel handig. 

 

Ben je niet zo van een foto voor aan je muur, dan kun je er ook voor kiezen om een fotoboek af te laten drukken. een agenda te laten maken, een kalender, een hoesje voor je gsm of bijvoorbeeld stickers. Dit is maar een kleine greep uit het assortiment en er is dus keuze voor iedereen. Ik zou je echt even aanraden eens een kijkje te nemen op de website van fotofabriek.nl te kijken en er eens een bestelling te plaatsen. 

 

 

Laten jullie mij weten wat jullie van fotofabriek.nl vinden?

Reactie schrijven

Commentaren: 0