· 

NBFM Fitjourney deel 5!

Na elke sessie met Kimberly raak ik steeds meer gemotiveerd! Ik heb een doel voor ogen en ik ga er voor de volle 100% voor! Ik ben ook echt zo benieuwd wat ik aan het einde van dit programma bereikt heb. Niet alleen qua kilo's, maar ook mentaal. 

 

Ben je benieuwd hoe afgelopen week was? Lees dan snel verder!

Ik heb echt de smaak te pakken. Ik vind het zo leuk om uit te zoeken wat ik per dag kan en mag eten. Oké, de variatie ontbreekt nog een beetje, maar dat ligt meer aan mezelf dan aan iets anders! Ik heb natuurlijk ook wel een aantal beperkingen. Op de dagen dat de kinderen naar de opvang zijn geweest wil ik iets makkelijks eten. Eer dat we namelijk thuis zijn, heb ik geen tijd om nog uitgebreid te koken. Wat ik wel belangrijk vindt is dat ik een gezonde maaltijd op tafel kan zetten. Dus 9 van de 10 keer haal ik iets uit de vriezer. Alleen vaak komt dit neer op dezelfde maaltijden. Maar dat geeft niet. Beter een gezonde maaltijd die zo op tafel staat, dan dat ik door tijdgebrek geen zin heb om te koken en op die manier weer de mist in ga. 

 

Of het nu door mijn motivatie komt of doordat ik een stuk minder suikers binnen krijg, maar ik heb eigenlijk ook helemaal geen behoefte geen suikers. Als ik heel eerlijk ben heb ik tussendoor ook zelden honger. Ik eet natuurlijk nu ook voornamelijk gezonde producten, die ook goed vullen. En dat verschil merk je dus ook heel snel. Waarom ik dan in hemelsnaam die ongezonde producten at? Geen idee! Oude gewoonten slijten niet zomaar. 

 

Kleine overwinning 

Wat voor mezelf toch echt wel een overwinning is geweest is dat ik zondagavond laat thuis kwam na een drukke en lange dag en toen nog moest gaan studeren voor een examen. Ik was ontzettend moe en had eigenlijk helemaal geen zin. In het verleden zou ik op zo'n moment een stuk chocolade of een zak chips erbij gepakt hebben, als eens soort van dat heb je wel verdiend. Nu heb ik dat niet gedaan. Ik heb zelfs niks op. Ik ben echt wel even trots op mezelf. Ik hoop dat dit het begin is van de verandering van mezelf. 

 

Newborn Fitmama App

Afgelopen zondag was ik trouwens bij het lanceringsfeest van Kimberly en daar presenteerde zij haar Newborn Fitmama App. Een app waarin je je voeding kan bijhouden, recepten staan, je kan er je work-outs vinden, maar je kan ook kletsen met andere mama's. Ideaal dus. Ik moet nog wel even mijn weg vinden in de app, maar dat komt wel goed. Ik vind het wel super leuk dat ik de app het komende jaar mag gaan gebruiken en ik ben ook wel heel benieuwd of het nog voor extra motivatie zorgt. Ik vermoed van wel, want ik ben iemand die zich graag optrekt aan anderen. 

 

Resultaten?

Maar hoe zit het nu eigenlijk met mijn kilo's. Want het is natuurlijk allemaal leuk en aardig dat het goed gaat, dat ik weinig honger heb en lekker gemotiveerd ben. Maar lukt het mij ook om gewicht te verliezen? Vorige week was ik namelijk 2 kilo kwijt sinds de start van het Newborn Fitmama programma. Hoe staat het er nu voor? Afgelopen week ben ik 0.7 kilo kwijt geraakt. In totaal dus nu 2.7 kilo. Niet slecht dus. Ik moet er wel bij zeggen dat ik mezelf voortaan weer op vrijdag weeg. Ik merk dat ik dat toch fijner vindt. 

 

Aangezien ik ook al een tijdje mijn omtrek niet meer heb gemeten, heb ik besloten dat nog maar eens te doen, Ik was wel benieuwd of er weer verschil in zit, nu ik weer wat strikter op mijn voeding let. En het verschil is 3 cm!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Margo (dinsdag, 28 november 2017 21:11)

    Klinkt goed Knap dat je zo gemotiveerd bent en blijft �

  • #2

    Marly (dinsdag, 28 november 2017 21:16)

    Dankjewel!