· 

Maaltijdbox Kerstmis!

Vandaag voor de verandering een keer geen blog van mezelf, maar een gastblog van Hans van maaltijdbox.org.

 

Hans heeft een blog geschreven over de maaltijdboxen die er zijn voor Kerstmis en heeft deze vergeleken qua inhoud, prijs en of deze geschikt zijn voor kinderen. Vooral dat laatste vind ik erg belangrijk, want ik vind maaltijdboxen er altijd heel leuk uitzien, alleen vaak zijn ze niet geschikt voor kindjes en dat vind ik dan een beetje zonde.

 

Ben je al benieuwd naar de review? Lees dan snel verder!

Een heerlijk kerstdiner voor het hele gezin

Over een paar weken zijn de gezelligste dagen van het jaar alweer aangebroken: Kerst 2017. Voor veel gezinnen is dit niet alleen een hele gezellige periode, maar ook een hele drukke periode. Denk alleen maar aan het kerstdiner! Recepten zoeken, boodschappen doen, koken. Het kost allemaal een hoop tijd. Wil je het dit jaar een keer anders doen? Wil je - samen met je gezin - helemaal genieten van de kerstdagen? Misschien is een speciale Kerst-maaltijbox dan iets voor jou!

 

Wat is dat, een kerstbox?

Misschien heb je wel eens gehoord of gebruik gemaakt van maaltijdboxen als HelloFresh, de Allerhande Box of Marley Spoon. Dit zijn boxen bomvol verse producten inclusief bijbehorende recepten. Het grote voordeel is dat je niet zelf hoeft te bedenken wat je gaat eten, en dat je niet naar de supermarkt hoeft voor het doen van boodschappen.

 

Nu bieden veel van deze maaltijdbox-aanbieders met kerst een speciale kersteditie: de kerstbox. De kerstbox bevat dus alle ingrediënten voor een compleet kerstdiner. Vanzelfsprekend worden hierbij ook handige receptenkaarten meegeleverd. Hierop wordt stap voor stap beschreven hoe je de verschillende gerechten moet bereiden. Het mooie is: het zijn doorgaans relatief eenvoudig te bereiden gerechten, die wel bijzonder en luxe zijn! Maar welke kerstboxen zijn er allemaal dit jaar? En zijn deze ook geschikt voor kinderen? Maaltijdbox.net zocht het uit!.

1. HelloFresh Kerstbox

HelloFresh is een van de meest bekende maaltijdboxen van Nederland. Je kunt hier kiezen uit 3 verschillende kerstboxen, waaronder een vegetarische variant. Daarnaast biedt HelloFresh een speciale Gourmetbox, ook gezellig. En leuk voor de kinderen.  Groot voordeel van de Hello Fresh kerstbox is dat je zelf kiest voor hoeveel personen je ‘m neemt. Je kunt kiezen uit 2 tot en met 8 personen.

 

De HelloFresh Kerstbox

Bestellen: 13 november t/m 18 december

Bezorgd op: 23 of 24 december

Geschikt voor: 2 /m 8 personen

Prijs: €29,50 - €99,50

 

Geschikt voor kinderen? Ja, er is een gourmetbox

 

2. Allerhande Kerstbox

Albert Heijn biedt voor het derde jaar op rij een speciale kersteditie van de Allerhande Box. Deze is beschikbaar voor 2 personen en 4 personen. Zoek je iets lekkers voor de kids? Dan is de Allerhande Gourmetbox ideaal. Deze gourmetbox is gevuld met allerlei soorten vlees, vis, knapperige groenten, stokbrood, eitjes, pannenkoekenmix, de ingrediënten voor twee sausjes en een heerlijk dessert



De Albert Heijn Kerstbox

Bestellen: 25 november t/m 19 december

Bezorgd op: 23 of 24 december

Geschikt voor: 2 personen of 4 personen

Prijs: €55 - €75
Aantal gangen: 3

 

Geschikt voor kinderen? Ja, er is een gourmetbox

 

3. Marley Spoon Kerstbox

Ook foodbox Marley Spoon biedt dit jaar weer een eigen kerstbox. Deze is enkel verkrijgbaar voor 6 personen, en heeft een prijskaartje van €99,95. Je geniet met deze box van onder andere pompoensoep, kalkoenwellington, gestoofde spruitjes, en een heerlijk toetje. Voor de kinderen is deze box iets minder geschikt. In tegenstelling tot HelloFresh en AH is er ook geen gourmetbox beschikbaar.

 

De Marley Spoon Kerstbox

Bestellen: 13 november t/m 17 december

Bezorgd op: 23 december

Geschikt voor: 6 personen

Prijs: €99,95

Aantal gangen: 3

 

Geschikt voor kinderen? Niet erg kindvriendelijk

 

En zijn jullie van plan om een foodbox te bestellen voor Kerstmis? Of gaan jullie voor de ouderwetse manier en stellen jullie zelf jullie maaltijd samen?

Reactie schrijven

Commentaren: 0