· 

Dekbeddiscounter

Onlangs heeft Dekbeddiscounter mij benaderd of ik een van hun producten wilde testen. 

Dit wilde ik heel graag. In het verleden heb ik al eerder dekbedden bij hun besteld voor de jongens en daar was ik heel tevreden over en een nieuw dekbed is altijd welkom! 
Ben je benieuwd wat ik van Dekbeddiscounter vind? Lees dan snel verder!

Heel even heb ik nog getwijfeld of ik een dekbed voor de kindjes zou kiezen of een voor ons zelf. Voor de kindjes is natuurlijk heel leuk, alleen ik heb 3 kindjes, waarvan er 2 het beiden leuk vinden om iets nieuws te krijgen. Daar komt bij dat het voor mij wat moeilijker is om de kwaliteit te testen als ik er zelf niet daadwerkelijk gebruik van maak. Dus heb ik besloten om een nieuw dekbed voor ons te kiezen.  

De keuze maken was niet makkelijk. Er is namelijk zo ontzettend veel keuze. Uiteindelijk heb ik voor een dekbed gekozen die het beste qua kleuren past bij onze slaapkamer. Aangezien deze in het oudroze en grijs is ingedeeld, heb ik echt het perfecte dekbed kunnen vinden! Beide kleuren zaten er namelijk in verwerkt. 
Wat vind ik belangrijk als ik bij een online winkel bestel? 
Het eeste hou ik van een snelle levering. Ik bestel het liefst vandaag en heb het dan morgen in huis! En dat is bij Dekbeddiscounter zo. Echt ideaal.  Zeker als je lastminute nog wat nodig hebt!
Verder vind ik de prijs kwaliteit verhouding belangrijk. Ik vind het leuk om zo nu en dan mijn dekbed te kunnen wisselen. Ik hou van variatie en als ik besluit om bijvoorbeeld mijn slaapkamer te verven, dan wil ik ook nieuwe dekbedden die daarbij passen. Daarom wil ik daar niet al teveel geld aan uit geven, maar moeten ze wel kwalitatief goed zijn. Ze moeten dus niet na twee keer wassen al vaal worden of krimpen als ze in de droger gaan. Mijn ervaring met de dekbeddden die ik van Dekbeddiscounter heb is dat de prijs aangenaam is en dat de dekbedden kwalitatief goed blijven. Ze krimpen niet en worden niet vaal. 
De website moet overzichtelijk zijn. Ik wil graag snel kunnen selecteren waar ik naar op zoek ben. De website is overzichtelijk ingedeeld. Het enige is dat de prijs soms even misleidend kan zijn. De prijs die je in beeld ziet is namelijk de prijs voor het kleinste dekbed. Heb je een grotere nodig, dan zul je duurder uit zijn. Heel logisch natuurlijk. Maar let er wel even op. 
Wat vind ik van het dekbed? 
Over de kleur was ik meteen heel tevreden. Het past echt perfect bij de kleuren van onze slaapkamer. Wat me verder opviel is dat het een hele lichte stof is. Veel dekbedden zijn wat zwaarder en zeker bij het opmaken van je bed voelt dat als een hele workout. Dit is een heel licht dekbed, wat het opmaken van je bed een stuk makkelijker maakt. Ook is de stof lekker zacht en fris. Ik heb als een roosje geslapen😁.
Dit was natuurlijk mede te danken aan het dekbedovertrek, maar ook deels aan mijn fijne bed. Wij hebben thuis een boxspring. Daarmee ernaar je eigenlijk elke dag een beetje het hotel gevoel. Zo ontzettend  fijn. Mocht je nu geen boxspring hebben of twijfel je aan het aanschaffen van een boxspring? Kijk dan even op de website Dekbeddiscounter. Zij verkopen en leasen voortaan ook boxsprings. Zeker de moeite waard om dit eens te overwegen. Naast de heerlijke dekbedovertrekken en de boxsprings verkopen ze nog matrashoezen, moltons, dekbedden, kussens etc. Dus je kan alles in één keer aanschaffen. Echt ideaal. En het grote voordeel is dat je je spullen nog eens snel in huis hebt. Mocht je twijfelen of een boxspring wel iets voor jou is, dan lease je er toch een? Dat is toch de manier om te testen of het bed bij jou past!

 

 

Wie heeft er nog meer eens een dekbed bij Dekbeddiscounter besteld?

Reactie schrijven

Commentaren: 0