· 

De wensen voor mijn kindjes!

Nog een paar dagen en 2017 is weer voorbij en dan staat 2018 voor de deur. Ik ben benieuwd wat 2018 ons gaat brengen. Gaat het een mooi jaar worden? Gaan er leuke dingen gebeuren? Komen onze wensen/doelen uit? Wie zal het zeggen. We gaan het zien.

 

Natuurlijk hoop ik ook dat mijn kindjes een mooi jaar tegemoet gaan, zonder al te veel struggles. Daarom deel ik vandaag met jullie mijn wensen voor mijn kindjes. 

 

Lezen jullie weer mee?

Jaimey heeft mij in 2013 mama gemaakt en is mijn grote vriend. Meneer wordt steeds groter en ontdekt steeds meer van de wereld. Ik hoop dat hij door blijft gaan met zijn ontdekkingstocht om de wereld te ontdekken en vooral zo leergierig blijft. Dan weet ik zeker dat hij het goed gaat doen op school. Ik hoop ook voor hem dat hij stukje bij stukje meer gaat wennen aan zijn nieuwe ritme en daar dan ook beter mee om kan gaan, zonder hele dagen over zijn toeren te zijn omdat hij zo moe is. Verder hoop ik dat hij zich veilig en prettig voelt op school en daar lekker met zijn vriendjes kan spelen, maar wel zichzelf kan blijven. 

 

Ook hoop ik dat hij stukje bij stukje beter leert om zijn gevoelens te uiten en daardoor zich beter kenbaar kan maken. Wij zullen hem op elk vlak hierin ondersteunen. 

 

Tot slot hoop ik natuurlijk dat mijn lieve schat gelukkig is en dat hij weet dat hij altijd bij ons terecht kan.

Remy is mijn kleine vriend en mijn brokkenpiloot. Er is in 2017 geen dag voorbij gegaan dat meneer niet is gevallen of geen blauwe plek op zijn hoofd had. Ik hoop dat 2018 wat dat betreft een beter jaar wordt en meneer minder vaak gaat vallen. Ook hoop ik dat het met zijn gezondheid beter gaat en dat hij minder benauwd is en hopelijk ook minder vaak zijn puffers nodig gaat hebben.

 

Verder kan ik echt merken dat Remy bijna 3 jaar wordt en steeds meer begint te praten en mee te doen met alles wat zijn broer doet. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe Remy zich dit jaar gaat ontwikkelen en wat hij allemaal weer gaat leren. Ik hoop dat hij ons meeneemt in deze mooie ontdekkingstocht en hulp vraagt waar hij het nodig heeft. We zullen hem bijstaan daar waar nodig en zullen hem proberen te leren zich duidelijk te maken, zodat hij zich niet gefrustreerd hoeft te voelen omdat hij zich onbegrepen voelt. 

 

Ook voor Remy hoop ik dat hij gelukkig is en dat hij weet dat hij met alles bij ons terecht kan. 

En dan hebben we Evy nog. Ons kleine meisje, die stiekem al heel erg groot is. Nog een weekje en ons meisje is geen baby meer, maar een dreumes. Stop alsjeblieft de tijd!

 

2018 gaat voor Evy vermoedelijk één grote ontdekkingsreis worden. Ze zal leren lopen, meer leren praten en zich beter te leren uitdrukken. Ik ben heel benieuwd hoe ze dit gaat aanpakken en wij zullen haar in deze ontdekkingstocht ondersteunen. 

 

Ik hoop dat Evy mee krijgt hoe geliefd ze is in ons gezin en dat ze haar eigen plek veroverd binnen het gezin. Ze is dan nog maar klein, maar er staat een mooie toekomst op haar te wachten. Een toekomst waarin ik hoop dat ze gelukkig is en altijd alles met ons blijft delen.

Voor al mijn kindjes hoop ik dat we in 2018 weer een hoop mooie herinneringen maken en dat we veel leuke dingen samen gaan doen.

 

Het klinkt misschien allemaal cliché, maar sinds ik moeder ben sta ik zoveel meer stil bij het leven en alles om ons heen. Ik wil mijn kindjes beschermen tegen de "boze" wereld. Ik heb er alles voor over om hun gelukkig te zien en ik hoop oprecht dat ze bijvoorbeeld niet gepest of buitengesloten worden. Het moeder zijn brengt ook angsten met zich mee. Vanaf het eerste moment dat mijn kindjes op de wereld waren, maakte ik mij ook meteen zorgen over hun gezondheid. Een goede gezondheid is niet altijd vanzelfsprekend en ik hoop uit het grond van mijn hart dat mijn kindjes gezond mogen opgroeien. Helaas zie en hoor je zo vaak dat kleine kindjes de verschrikkelijkste ziektes krijgen en ik hoop dat dit mijn kindjes en alle andere kindjes bespaart blijft. 

 

Dat 2018 een mooi jaar mag worden en al onze dromen mogen uitkomen!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Margo (donderdag, 28 december 2017 21:18)

    Wat heb je dit mooi geschreven . En jullie kindjes voelen zeker alle liefde waarmee jullie hun alle drie omarmen . En hun begeleiden in hun pad naar volwassenheid een mooie maar zeker geen makkelijk taak ❤️���