· 

Mijn NBFM Fitjourney deel 9!

Vrolijk Kerstfeest! Is iedereen het eten al beu of zijn we allemaal nog aan het genieten van de varkenshaas, de rollade , de crème brullee of een heerlijke tiramisu?

 

De kerstdagen zijn weer voorbij gevlogen en ik heb genoten van de dagen. Het samen zijn met mijn gezin en familie en van het lekkere eten. 

 

Ben je benieuwd wat mijn resultaten zijn van afgelopen week Lees dan snel verder!

Stiekem voelt het misschien een beetje als cheaten, maar in mijn resultaten van afgelopen week zitten de kerstdagen niet bij. Dit komt natuurlijk omdat ik mezelf altijd op vrijdag weeg. Nu heb ik nog 3 dagen de tijd om mijn eventuele kerstkilo's eraf te krijgen en voor volgende week een goed resultaat te behalen. 

 

Vorige week was ik dus naar 538 Jingle Balls geweest. Qua eten heb ik het niet slecht gedaan. We zijn lekker uit eten geweest, hebben een aantal borrels op en voor de rest heb ik geen gekke dingen gedaan. Toch kon ik me niet inhouden om te zien wat de schade was. Een halve kilo erbij. Dat valt reuze mee, maar toch baal ik er ontzettend van. Ik heb geen gekke dingen gedaan en toch kom je aan. Ondanks dat heb ik maandag de draad weer opgepakt. Want ik hoop zo mijn doel een deze weken te behalen. Oké, dan moet ik er eerst die halve kilo weer af krijgen, maar dat moet lukken. 

 

Juist omdat ik wist dat het bijna Kerstmis was heb ik afgelopen week goed mijn eten gepland, lekker gesport en geen extraatjes genomen. Ondanks dat ik zo mijn best heb gedaan vlogen deze week de kilo's er niet af. Ik heb geen idee hoe het komt. Het kan natuurlijk niet elke week snel gaan, maar balen is het wel. Ik heb soms het vermoeden dat in de weken dat ik vroeg mijn wekker zet om te sporten, een goede afwisseling heb in het sporten, ik meer afval. Alleen helaas lukt het mij niet altijd om elke ochtend zo vroeg te gaan sporten. Er zijn dagen dat ik absoluut mijn bed niet uit kan komen, maar er zijn ook dagen dat een van de kindjes wat vroeger wakker is. Dan lukt het ook niet om te gaan sporten. En na een nachtje doorhalen en een nacht met een ziek kind kon ik mijn slaap zo goed gebruiken en besloot ik even de wekker niet eerder te zetten. 

 

Trom geroffel: het resultaat van deze week is: 0.5 (eigenlijk -1 maar daar zit de 0.5 kilo die er maandag aan zat ook bij). En weten jullie wat dit inhoudt? Ik heb mijn eerste doel van 15 kilo gehaald! Wat een opluchting. Het is me uiteindelijk toch nog gelukt om 15 kilo af te vallen voor Evy haar eerste verjaardag! Ik ben echt blij, maar ik ben er nog niet. Ik wil het liefst nog tussen de 3.5 en 5 kilo kwijt en daar ga ik nu dus mee aan de slag. Maar zoals beloofd zou ik nog wel een foto delen van het verschil. Deze keer nog een foto met kleding. Als ik mijn volgende doel behaald heb zal ik een foto delen in lingerie. 

Dankzij de foto zie ik zelf ook wel goed het verschil. Dat had ik wel even nodig, want in mijn hoofd ben ik nog steeds zoals op de eerste foto. Wat dat betreft heb ik nog werk aan de winkel. 

 

Nu komen voor mij de moeilijkste dagen. Ik ben een paar dagen lekker vrij en ben van plan om leuke dingen met de kids te ondernemen. In het verleden bleef ik vaak na de feestdagen in de feestdagen stemming hangen qua eten en dat is iets wat ik nu dus moet doorbreken. Dit is echt niet makkelijk. Ook al heb ik niet gek gedaan tijdens de feestdagen, waren het toch andere dagen qua eten dan een normale doordeweekse dag. Maar ik weet wel dat als ik nu de draad weer oppak en dan met oudjaar gewoon weer geniet van een lekkere oliebol, wat toastjes en een lekkere borrel, ik mij uiteindelijk er veel beter bij ga voelen. Ook heb ik dan geen last van een opgeblazen gevoel! Dus gaan met die banaan! 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Lisette (dinsdag, 26 december 2017 23:46)

  Waaauw, toppertje �

 • #2

  Petra (woensdag, 27 december 2017 00:35)

  Goed bezig! Lekker als je een doel haalt, de rest lukt je zeker ook!

 • #3

  Marly (woensdag, 27 december 2017 21:08)

  Dankjewel :-)