· 

Mijn NBFM Fitjourney deel 12!

Mijn NBFM Fitjourney zit er bijna op. Eigenlijk zou dit mijn laatste week zijn, alleen eind januari heb ik nog 1 sessie staan en dan zit mijn avontuur erop. 

 

Toch wel raar dat ik het straks weer in mijn eentje moet doen, maar als het goed is is mijn basis en mindset nu goed om zelf door te kunnen gaan. 

 

Voor nu gaan we weer eens kijken wat de resultaten van afgelopen week zijn. 

In tegenstelling tot voorgaande jaren waarin januari bij mij in het teken stond van het verliezen van de kilo's en daarmee super streng lijnen, staat januari nu in het teken van mijn doelen proberen te bereiken. De manier waarop ik nu bezig ben, voelt gelukkig niet als lijnen. Al moet ik wel toegeven dat afgelopen weken niet heel makkelijk gaat. Mijn lichaam is na de feestdagen en Evy haar verjaardag een beetje ontregeld en het verlangen naar ongezond eten is groot. Het is echt continue een strijd die ik met mezelf aan ga. Alleen het is deze keer niet zo zeer dat ik constant toe geef aan deze cravings, alleen ben ik wel makkelijker geneigd om een extra boterham of cracker te pakken, iets wat ik anders niet zou doen. Maar soms heb ik gewoonweg nog honger en heb ik gewoon even niet de puf om de strijd tegen de honger aan te gaan. Gelukkig weet ik ook wel waar dit vandaan komt. Ik ben moe! En dat zijn we allemaal wel eens, maar sinds Kerstmis gaat er geen week voorbij dat hier geen ziek kind is. Het is begonnen met Evy en Remy die de waterpokken hebben gekregen, met als kopsluiter Jaimey die afgelopen weekend de waterpokken kreeg. En dan hoop ik dat het nu klaar is, maar je weet het nooit. Zelf ben ik ook nog steeds niet topfit en dat in combinatie met kortere nachten, breekt een beetje op. En uit het verleden weet ik dat ik bij slaapgebrek meer trek heb ik eten. Bijslapen is helaas geen optie, dus voor nu gewoon hopen op betere nachten. 

 

Gelukkig gaat het sporten wel lekker. Ik heb zelfs afgelopen zondag eindelijk weer eens een langere duurloop ingepland. Zo lekker was dit. ik keek hier al zo lang naar uit, maar helaas had ik niet de mogelijkheid. Nu heb ik bewust ervoor gekozen om even de tijd te nemen. Lekker op mijn gemak te hardlopen en vooral te genieten. Wat was dit fijn en ontspannend. Dit ga ik zeker weer vaker doen. Naast het hardlopen geniet ik ook steeds meer van de workouts van het NBFM programma. Ik vind het heerlijk om mijn lichaam uit te dagen, wakker te worden met spierpijn en te merken dat ik stukje bij stukje weer sterker wordt. Afgelopen vrijdag heb ik samen met Kimberly ook een Live workout gedaan. Gelukkig deed ik over het algemeen mijn oefeningen goed, op een paar opmerkingen na. Vooral mijn push-ups konden beter. En dat heb ik geweten ook. Ik heb er maar 10 gedaan tijdens deze sessie, maar wel meteen 2 dagen spierpijn gehad🤣🙈!

 

Doordat ik zo nu en dan toch wat extra’s pak wist ik al dat de resultaten niet denderend zouden zijn. Wil ik meer gewicht verliezen, dan moet ik toch wel strenger worden. Voor nu ben ik deze week 0.3 kilo verloren. Dus ik heb niets te klagen. Als ik heel eerlijk ben vind ik het ook niet erg dat het nu heel langzaam gaat, zolang ik maar gewicht blijf verliezen en niet aan kom.

 

Hoe gaat het met jullie?

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Margo (woensdag, 17 januari 2018 08:38)

    Je doet het zo goed ondanks je druk gezin. Je mag trots zijn op je eigen. Ik ben in ieder geval wel heel trots op je ��