· 

Mijn Fitjourney the last Episode

Mijn Newbornfitmama fitjourney zit er officieel op, alleen ga ik nog 3 maanden eens per maand contact hebben met Kimberly om te kijken hoe het nu gaat, loop ik ergens tegen aan of heb ik ergens hulp bij nodig?

 

Voor nu ga ik proberen mijn laatste kilo's kwijt te raken en dan komt het moeilijkste gedeelte op gewicht blijven. Dat blijft toch wel een dingetje!

 

Zijn jullie benieuwd hoe afgelopen week is gegaan?

 

Lees dan snel verder!

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: afgelopen week was gewoon K*T. Ik ben een emotie-eter en dat was afgelopen week weer duidelijk. Door de val van Remy was ik echt even uit balans. Mijn eerste prioriteit lag bij Remy en het hem zo makkelijk mogelijk te maken. De planning van mijn eten lag dan totaal op zijn kop. Beter gezegd: ik had helemaal niets gepland. En als ik niet plan dan gaat het toch mis. Keer op keer. Oké overdag ging het eigenlijk allemaal wel redelijk goed, maar de avonden of mijn vrije momenten waren rondweg bagger. Er ging toch vaker een stukje chocolade naar binnen dan eigenlijk de bedoeling was. En maat houden lukte mij even niet. Natuurlijk baal ik hier ontzettend van, maar het is nu eenmaal zo.  

 

Gelukkig waren er ook nog wel positieve dingen afgelopen week. Ik heb Kimberly voor de laatste keer gesproken en we hebben mijn doelen voor de komende maand vastgelegd. We gaan in ieder geval proberen om 1.2 kilo af te vallen, maar meer zou beter zijn. We hebben mijn caloriedoel een beetje naar beneden aangepast en ik kreeg echt weer een motivatieboost. Ik wil me echt even bewijzen. Zeker na afgelopen week. Ook met de halve marathon die ik in mei wil lopen, wil ik nu het tegendeel bewijzen. Ik wil laten zien dat ik de trainingen kan combineren met gezonde voeding en afvallen.

 

Ook op het gebied van sporten mag ik absoluut niet klagen. Ik heb gewoon elke dag gesport. Ja elke dag. Van 1 februari ben ik natuurlijk gestart met de uitdaging om elke dag tenminste 1 mile te hardlopen, wandelen of te fietsen en daarnaast heb ik 4 keer hard gelopen deze week en 4 maal de oefeningen van Kimberly gedaan. Dit lijkt allemaal een beetje veel, maar door alles te spreiden was ik elke keer maar een half uurtje bezig en dan valt het reuze mee. Althans dat vind ik.

Natuurlijk moest ik mezelf wel af en toe een peptalk geven en kostte het mij meer energie om excuses te bedenken dan het sporten daadwerkelijk. Maar ik kan in ieder geval wel met trots zeggen dat ik het gedaan heb.

 

De resultaten? Ik heb werkelijk geen idee. Ik heb even niet op de weegschaal gestaan. Ik dacht ik ga dit mezelf niet aan doen. Ik had al een emotioneel zwaar weekje en als de resultaten de verkeerde kant op gang, dan weet ik zeker dat dat geen positief effect gaat hebben op mijn voeding. 

 

In tegenstelling tot afgelopen week heb ik voor deze week mijn voeding wel weer gepland. Ik hoop dat ik op deze manier weer mijn goede ritme terug  vindt en weer resultaten ga boeken. Wat denken jullie?

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Margo (dinsdag, 06 februari 2018 23:27)

    �����