· 

Mijn Fitjourney the last episode!

Hoppa en we zijn weer een weekje verder. Gelukkig een veel betere week dan de week hiervoor. Op emotioneel gebied, maar ook qua voeding. 

 

De rust is wedergekeerd in huis en dat geeft ook rust in mijn hoofd.

 

Ben je benieuwd hoe afgelopen week is gegaan? Lees dan mee! 

Ik blijf het zeggen, maar plannen is echt the key. Althans voor mij. Als ik plan dan heb ik meer houvast en ben ik veel minder geneigd om andere dingen te eten. Deze week alleen niet een weekje waar ik als lunch op rijst heb geleefd, maar een lekkere zoete aardappelsoep (echt een aanrader) en brood. Een beetje afwisseling maakt het makkelijker om het langer vol te houden en met dit koude weer is een soepje echt heerlijk. Ook scheelt het weer dat Jimmy thuis is, dan ben ik op een of andere manier veel minder snel geneigd om te snoepen. Ook had ik het een beetje te druk (lees ik had alle vrije moment vol gepland) om boodschappen te doen en wat je niet in huis hebt kan je niet eten. 

 

Je hebt mensen die zijn echt van zoetigheid houden en mensen die het liefst hartig eten. Ik? Ik ben het type dat beide lekker vindt. Maar als het er echt op aan komt neig ik toch meer naar de zoete kant. Ik vind fruit heel lekker, maar om alleen fruit als tussendoortje te eten maakt mij niet blij. Ik vind een koekje tussendoor gewoon lekker. Maar ik wil niet elke keer een suikerbom naar binnenwerken. Dus ik ben op zoek gegaan naar verantwoorde tussendoortjes, met weinig suikers, vetten en calorieën en ben hier aardig in geslaagd. Het zijn voornamelijk tussendoortjes die gemaakt zijn met havermout, fruit en honing. Ook ben ik een enorme fan van bananenbrood.  Vanavond ga ik er weer eentje bakken. Het leuke hiervan vind ik dat de kindjes het ook lekker vinden. Voor hun lijkt het alsof ze een plakje cake eten, maar het is een stuk gezonder!

 

Ook het sporten ging afgelopen week echt lekker. Doordat Jimmy thuis was heb ik drie keer 11 kilometer hard gelopen. Eigenlijk wilde ik een langere duurloop doen op vrijdag, alleen toen sneeuwde. Ik heb op zich niets tegen de sneeuw, alleen het voelde als speldenprikken in mijn gezicht, dus ik ben eerder afgehaakt. Ook heb ik weer lekker een uurtje kunnen zwemmen en natuurlijk mijn oefeningen uit de NBFM-app gedaan. Al met al een zeer sportief weekje, waar ik echt wel tevreden over ben. 

 

Ik kan merken dat ik weer terug kom in de flow en dit doet me goed. Ik zit weer beter in mijn vel en dat scheelt een hoop. Voor deze week ben ik 0.5 kilo kwijt geraakt. Hier moet ik wel bij zeggen dat er vorige week wel wat aan zat, maar die week laten we achterwege en voor nu kijken we alleen nog vooruit!

 

Ik ben er klaar voor en ga knallen om die laatste kilo's kwijt te raken! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0