· 

Mijn Fitjourney the Last Epsiode!

Zo ik ben weer terug. Even een weekje geen blog. Waarom niet? Nou vorige week heb ik mij gericht op de dingen die ik belangrijk vind en hoe leuk ik het ook vind om te bloggen, lag mijn prioriteit even ergens anders. Dat heeft mij even goed gedaan. Even meer aandacht voor mijn gezin en het sporten en al het andere kwam even later. 

 

Dit houdt natuurlijk niet in dat mijn fitjourney niet gewoon door ging.

 

Ben je benieuwd hoe afgelopen weken waren? Lees dan snel verder! 

Op  het gebied van sporten waren de afgelopen weken echt niet slecht. Twee weken terug heb ik bijna 60 kilometer hard gelopen. Hoe lekker is dat. Het weer was natuurlijk ook perfect. Op vrijdag ging het zo lekker dat ik zelfs een halve marathon heb gelopen. En gelukkig viel de spierpijn mee. Daarom heb ik de dag erna gewoon nog eens 5 kilometer gelopen, want het was echt te mooi weer en de zondag afgesloten met nog eens 10 kilometer. Ik heb het er echt even van genomen. Je moet je momenten pakken wanneer het kan. Want voor je het weet bestaan mijn trainingen weer voornamelijk uit trainingen op de loopband en dat is toch minder leuk! Maar ook dan ga ik gewoon door! Ondanks dat ik de trainingen op de loopband minder leuk vind, ga ik wel gewoon door!

 

Het leuke van de NBFM-app is dat er geregeld nieuwe oefeningen worden geïntroduceerd. Ik hou van afwisseling en ik vind het vooral leuk om nieuwe wrok-outs te doen. Hiermee kan ik mezelf net weer een beetje meer mee uitdagen. De afgelopen weken deed ik namelijk vooral workouts voor mijn billen, want ja ik hoor vaak genoeg dat ik die dus niet heb. En bedankt he. Maar cardio is niet goed voor je kont!  En ondanks dat ik ronde billen echt wel heel vrouwelijk vind, ga ik daar het hardlopen absoluut niet voor laten. Dan maar kijken of de trainingen wat baat hebben. Maar afgelopen weken waren er nieuwe kracht workouts en buikspieroefeningen bij gekomen, dus die heb ik natuurlijk uitgeprobeerd. Ik vind het altijd een leuke uitdaging om te kijken of ik de oefeningen aan kan en of ik de dag erna lekker spierpijn heb! En dat heb ik geweten ook!

 

Qua voeding heb ik geen bijzondere weken gehad. Ik heb mijn maaltijden netjes gepland en mezelf hier goed aan gehouden. Ik ben helemaal verslaafd aan bananenbrood (en ik niet alleen, want Jaimey is hier ook een groot fan van!). Ik sta dus geregeld een bananenbrood te bakken en ik vind dit heerlijk om mee te ontbijten. Als tussendoortje is het ook echt een aanrader. Ook heb ik afgelopen week een paar recepten uit de NBMF-app uitgeprobeerd. Echte aanraders. Als je benieuwd bent, dan zal ik snel ook abonnement op de app nemen. Ik weet zeker dat je hier geen spijt van gaat krijgen

 

Maar nu ter zake! Heb ik nog gewicht verloren of blijf ik een beetje hangen op hetzelfde gewicht? Gelukkig zag ik weer een dalende lijn en ben ik afgelopen week 0.8 kilo verloren. Hier ben ik heel blij mee. Nog even door bikkelen en dan komt het keerpunt dat er niet perse nog gewicht van af moet, maar dat ik ga werken aan op gewicht blijven. Iets wat me nooit eerder is gelukt! Wat denken jullie? Gaat het mij lukken?

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    fitbynanne (dinsdag, 27 februari 2018 23:06)

    Wat knap van je. Hoeveel ben je dan afgevallen. Op gewicht blijven vind ik het moeilijkst

  • #2

    Marly (woensdag, 28 februari 2018 17:03)

    Dankjewel. INmiddels ben ik -18 afgevallen!