· 

Even wat anders!

Inmiddels neem ik jullie al bijna een jaar mee in mijn fitjourney. Wat begon als een ware strijd tegen de overtollige kilo's, welke hele goede momenten kende, maar ook diepe dalen. Waar ik mijn eerste doel van het verliezen van 15 kilo inmiddels heb behaald, maar dat vond ik nog niet genoeg, dus ging ik verder.

 

Wil ik jullie nu even iets anders voorleggen. 

 

Lezen jullie weer mee?

Toen ik startte met mijn fitjourney had ik nog materie om over te bloggen. In eerste instantie heb ik diverse manieren van afvallen geprobeerd en heb ik jullie hierin meegenomen en mijn ervaringen hierover gedeeld. Ook lag de focus in het begin meer op het verliezen van de overtollige kilo's. En als menig ander die start met afvallen is er in het begin ook veel te delen over de verloren kilo's 

 

En zoals het altijd bij mij gaat ging van het extreem gemotiveerd, naar extreem gedemotiveerd. Het is bij mij vaak alles of niets en ook de slechte momenten heb ik met jullie gedeeld. Ik heb jullie een kijkje gegeven in mijn slechte gewoonten en alle nadelige gevolgen van dien. Nu had ik het geluk dat door het vele sporten ik niet heel veel ben aangekomen, maar lekker in mijn vel zat ik alles behalve. Ik voel me futloos en opgezet en ik merkte dat ik het in tegenstelling tot het begin niet in mijn eentje af kon. 

 

Vervolgens heb ik de hulp van Kimberly van Newborn Fitmama ingeschakeld en lukte het mij weer op de draad op te pakken, mijn eerste doel te behalen en kwam ik weer in de alles situatie terecht. Na de feestdagen en toch een andere manier van eten, belandde ik helaas weer in een niets situatie en kostte het mij echt even moeite om de draad weer op te pakken. Gelukkig lukte dat wel en zit ik nu een beetje tussen wal en schip. Ik zit niet in de alles, maar ook niet in de niets situatie. Ik zit er een beetje tussenin. Ik hobbel een beetje door en weet dat het echt wel beter kan qua voeding, maar weet mezelf daar niet heel goed toe te motiveren. Om die reden levert mijn wekelijks blog ook niet heel een spannends op. 

 

Voor mij gevoel komt het nu elke week redelijk op hetzelfde neer. Het sporten gaat goed. Als ik mijn eten inplan dan gaat het qua voeding ook wel redelijk en met een beetje geluk ben ik weer een paar ons kwijt of ben ik gelijk gebleven Een beetje saai allemaal althans dat vind ik zelf. Als jullie er anders over denken dan hoor ik dat uiteraard graag.

 

Maar voor nu denk ik dat het misschien leuk en beter is als ik elke twee weken een update geef over mijn fitjourney. Hoe gaat het op het gebied van sporten en voeding, waar loop ik tegenaan en ben ik afgevallen. Daarnaast wil ik om de week met jullie een eetdagboek gaan delen. Op deze manier geef ik jullie meer een kijkje in mijn eetgewoonten. En er zal niks gecensureerd worden. What you see is what you get. Ik wil in ieder geval proberen om mijn voeding van een doordeweekse dag te delen en een dag uit het weekend met eventueel een cheatmeal. 

 

Hopelijk vinden jullie dit een leuke afwisseling! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0