· 

FITMOM Marly bestaat 1 jaar!

Het was me gewoon even ontgaan, maar vandaag bestaat FITMOM Marly 1 jaar. Precies 1 jaar geleden startte ik mijn bloggersavontuur  en heb ik lief en leed met jullie gedeeld en sindsdien is er zelden een week voorbij gegaan dat ik niet een blog plaatste. 

 

Aangezien we nu een jaar verder zijn, neem ik vandaag een terugblik op het afgelopen jaar! Lezen jullie weer mee?

Ik ben onder andere gestart met bloggen om een stok achter de deur te hebben met betrekking tot het verliezen van mijn overtollige kilo's. 

 

Voordat ik überhaupt begon met het verliezen van de kilo's ben ik begonnen met het stellen van mijn doelen en op 1 april ben ik daadwerkelijk gestart met de strijd tegen de kilo's. In het begin was ik nog echt zoekende en heb ik verschillende methoden geprobeerd om zo uit te vinden welke dieet het beste bij mij zou passen. Uiteindelijk heb ik een keuze gemaakt en ben ik mijn eigen ding gaan doen. In het begin ging het super goed, ik was gedisciplineerd en ik verloor lekker kilo's. Daarna ben ik in de welbekende dip gekomen, maar ook daar heb ik me uit weten te worstelen. Ik vond het fijn dat ik dit met jullie kon delen. Ook merkte dat ik het niet meer in mijn eentje aan kon en heb ik hulp gezocht bij Kimberly van Newborn Fitmama en is het mij eindelijk gelukt om mijn eerste doelen te  behalen. Op dit moment ben ik nog steeds bezig met mijn laatste doelen te behalen, maar ik hobbel lekker door en het komt uiteindelijk wel in orde! 

Op het gebied van het moederschap heb ik ook diverse dingen met jullie gedeeld. Ik ben vaak uit mijn comfortzone gestapt en echt persoonlijke zaken met jullie gedeeld. Ik waardeer jullie steun ontzettend en het heeft mij ook echt goed gedaan om op deze manier mijn struggles met jullie te delen. Mijn top 5 blogs op het gebied van moederschap zijn toch wel:

 

1. Toegeven dat ik een postnatale depressie had! 

2. Hoe ik gelukkig ook weer uit de postnatale depressie kwam! 

3. Hoe Ustrogestan mijn redding was! 

4. Heb ik met jullie gedeeld dat wij als gezin compleet zijn!

5. En wat ik er zwaar aan vind om er vaak alleen voor te staan! 

Ook op het gebied van hardlopen heb ik grote sprongen gemaakt. Ik heb twee Halve Marathons gelopen en ik heb mooie PR's neer gezet. Ook het hardlopen ging met vallen en opstaan, maar ik blijf het heerlijk vinden om mijn loopschoenen aan te treken en te gaan. Het blijft een goede uitlaatklep en de runnershigh werkt zo ontzettend verslavend. 

 

Ik ben misschien geen expert, maar ik heb mijn tips met jullie op het gebied van trainingen, voedingen etc. gedeeld, maar ook mijn raceverslagen en voorbereidingen zijn voorbij gekomen. Mijn top raceverslagen zijn toch wel:

 

1. Tilburg Ten Miles

2. Spontane Halve Marathon

3. Halve Marathon Eindhoven 

4. Warandeloop

5. Zwinstedenloop

Ook ben ik het afgelopen jaar door een aantal leuke bedrijven benaderd voor een leuke samenwerking. Dit is stiekem toch wel een leuk voordeeltje van het bloggen. Met welke merken heb ik onder andere samen gewerkt afgelopen jaar:

 

1. Tastea

2. Fotofabriek.nl

3. Dekbeddiscounter

4. En heeft Hans een aantal keer een gastblog geschreven. 

 

Ook voor nu komen er weer leuke samenwerkingen aan, maar daar later meer over ;-).

Voor nu blijf ik lekker bloggen en hoop ik natuurlijk dat jullie mij blijven volgen! 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Margo (woensdag, 21 maart 2018 20:56)

    Het is ook heel leuk om jou te volgen �