· 

April!

De maanden vliegen voor mijn idee echt voorbij. Vandaag is alweer de laatste dag van april en dan verwelkomen we mei! 

 

Vandaag blik ik met jullie terug op afgelopen maand en april was een goede maand! We hebben leuke dingen ondernomen met de kindjes, op het gebied van hardlopen mag ik absoluut niet klagen en ook mijn fitjourney heeft weer een goede boost gekregen.

 

Lezen jullie weer mee?

Fitjourney

Afgelopen maanden was mijn fitjourney alles behalve fit. Ik snoepte echt te vaak en te veel en bleef maar doorgaan. Op een of andere manier wist ik mezelf niet te bewegen tot het stoppen met snoepen, maar wel zat ik steeds minder lekker in mijn vel. Leuk was anders. Zoals ik al vaker heb gezegd heb ik alleen wel een doel nodig voor het afvallen. Het feit dat ik wat minder lekker in mijn vel zit is vaak niet voldoende om de knop om te draaien. Dit is mij in het verleden ook nooit echt gelukt en nu helaas ook niet. Totdat ik me realiseerde dat de zomer voor de deur stond en dat ik me dan echt niet meer kon verschuilen achter 10 lagen kleding, vooral niet als ik ga hardlopen. Dus de knop was weer om. Ik ben weer super gemotiveerd, maar ik hou wel een slag om de arm. Ik probeer nu niet in de alles situatie te komen, om zo te voorkomen dat  ik weer in de niets situatie terecht kom. Dus voor nu plan ik mijn doordeweekse dagen en laat ik het plannen in het weekend los. Vooralsnog werkt dit goed en hoop ik dat dit blijft werken voor mij. Ik ben in ieder geval weer een paar kilo kwijt en zit wat lekkerder in mijn vel. 

Running 

Op het gebied van hardlopen was april absoluut geen slechte maand. Ik heb heerlijk kunnen lopen. Zoals altijd loop ik ongeveer 4 keer per week hard en als het mij lukt probeer ik een langere duurloop per week te lopen. Dit gaat niet altijd, maar daar waar het wel lukt pak ik mijn kans. In april heb ik in totaal 166.34 kilometer gelopen. Dus dat is zeker niet slecht. Omdat ik steeds meer op kijk tegen het hardlopen op de loopband ben ik creatief geweest en ben ik gaan hardlopen met de kinderwagen. Nu is die wagen daar niet heel erg geschikt voor, maar het is in ieder geval beter dan lopen op de loopband. Natuurlijk is het hardlopen zo wel een stuk zwaarder en moet ik er niet vanuit gaan dat ik een PR loop, maar het is wel heerlijk. De kindjes genieten van het buiten zijn. Ik stop als we langs koetjes, paarden etc komen en zo genieten we allemaal even van het momentje sporten. En wat was ik blij toen ik afgelopen week zag dat Lidl Nederland een jogger verkocht. Ik had hier al eerder voor gekeken, maar ik vond ruim 900 euro toch wel een de prijzige kant. Bij de Lidl kost de jogger 250 euro, dus dat is een beter prijsje. Gisteren hebben we hem dan ook meteen met heel de familie getest en ondanks dat er twee kindjes in zaten, liep de jogger nog lichter dan de kinderwagen. Het sturen is nog wel wennen, maar dat komt ook wel goed. 

 

Ook blijf ik trouw mijn oefeningen uit de NBMFAPP doen. Ik vind ze heerlijk om te doen en omdat ik nog steeds niet alle oefeningen van alle niveau's heb gedaan blijf ik ook mijn lichaam nog steeds uitdagen. Wel heb ik besloten om de oefeningen voortaan toch weer te combineren met het hardlopen, zodat ik toch ook echte rustdagen heb. Stiekem zijn deze toch wel fijn! 

Family 

April is gestart met Pasen. Twee dagen achter elkaar een uitgebreide brunch met de families. Gezelligheid en veel eten. Niet veel later moest Jimmy weer weg voor zijn werk en stond ik er weer alleen voor. Ondanks dat je op een gegeven moment aan gewend raakt, blijft het niet leuk en soms ook wel zwaar. Om het mezelf wat makkelijker te maken en ook voor de gezelligheid ben ik naar mijn ouders gegaan. Samen met mijn moeder ben ik een dagje naar de Efteling geweest. Het was helemaal niet druk en we hebben allemaal intens genoten. Een weekje later ben ik gewoon weer naar mijn ouders gegaan. Het weer was zo mooi dat we een badje hadden opgezet, maar Evy moest hier niets van hebben. De jongens daarentegen vonden het geweldig. En natuurlijk hebben we ook weer een speeltuin bezocht, daar genieten de kindjes zo ontzettend van. 

 

Met de Koningsspelen heb ik geholpen op school. Ik heb vaak voor zulke evenementen geen tijd, maar Jaimey wilde heel graag dat ik kwam helpen. Dus heb ik vrij genomen zodat ik kon helpen. En stiekem vond ik dat natuurlijk ook leuk. Ik wil namelijk niet de moeder zijn die nooit helpt. Mijn moeder hielp vroeger ook altijd en dat vond ik altijd leuk. Ik hoop dat ook te kunnen doen voor mijn kindjes. 

 

In de meivakantie moest ik voornamelijk werken, daarom zijn de jongens een paar dagen naar opa en oma gegaan en bleef Evy bij mij. Ik had opeens zeeën van tijd en kon na het avondeten nog een rondje fietsen en naar de diertjes toe. Ik heb drie kindjes nooit als super druk ervaren, maar wel dat je vaak handen tekort komt en tijd tekort. Met een kindje is dat echt een verschil en dat was ook wel even fijn, best wel relaxed. Maar ik was ook super blij toen ik mijn boys weer lekker kon knuffelen. Maar voordat we de boys hebben opgehaald zijn Jimmy en ik samen uit eten geweest voor mijn verjaardag en hebben we echt heerlijk gegeten. Voor de rest had ik mijn verjaardag ook niet echt gevierd.

 

Afgelopen vrijdag, op koningsdag, zijn we naar Plopsaland geweest. Dit was echt ideaal. Alle belgen moesten gewoon naar school, dus het was lekker rustig in het park. Jaimey kon lekker in alle achtbanen en Evy en Remy in al het andere. Als asfluiter zijn we nog met zijn allen uit eten geweest vooral omdat we niks in huis hadden en de supermarkt niet meer open was. Maar het was super gezellig!

Reactie schrijven

Commentaren: 0