· 

Eetdagboek Mysteryland

Vorig week heb ik jullie beloofd om te laten zien wat ik zo al eet tijdens een weekendje festival. Aangezien een weekendje Festival toch heel anders dan een normaal weekend en ik geregeld de vraag heb gekregen wat ik tijdens een festival zoal eet, leek het mij wel leuk om met jullie te delen.

Nu was mijn voornemen goed om van alles wat ik at een foto te maken, maar heel eerlijk ben ik dit stiekem toch best wel vaak vergeten. Ik wilde het wel, maar dacht er vaak gewoon niet aan. Dan was mijn eten op en dacht ik: Oh shit een foto vergeten te maken. Nu is het de zondag mij wel beter gelukt dan de zaterdag, dus van die dag kan ik ook de foto’s delen, van de zaterdag zullen jullie mij op mijn woord moeten geloven. 

Nu ga ik jullie wel “waarschuwen” dat als ik een weekend naar een festival ga, ik dus echt niet op mijn voeding ga letten. Als ik mij daar ook nog mee bezig moet houden, dan is de lol er wat mij betreft ook vanaf. Ik vind juist dat je tijdens zulle weekenden ook moet kunnen genieten en dat doe ik dan ook. Wel heb ik de dagen ervoor bewuster geleefd. Ik heb sowieso mijn sporten gepropt in de eerste 5 dagen van de week, omdat ik wist dat ik tijdens het festival toch wel voldoende beweging zou krijgen. En qua voeding heb ik heel de week goed opgelet, geen rare sprongen gemaakt, maar ook een keer geen calorieën geteld en dat laatste was stiekem best fijn. Nu moet ik wel toegeven dat mijn ontbijt voornamelijk uit havermout bestond, tussendoor was het vaak een stukje fruit, voor de lunch een salade en het avondeten niks bijzonders. En heel blij was ik aan het einde van de week, want ik was toch even 1.5 kilo kwijt geraakt en dat motiveert dan toch wel heel erg. Al was de vrijdagavond dan helaas wel een stuk minder gezond. We hadden besloten al op tijd naar Brabant te gaan, omdat onze kids bij opa en oma zouden gaan logeren. Over een reis van normaal gesproken 2 uur hebben we ruim 4.5 uur gedaan, dankzij alle files. Dit was heel frustrerend. Uiteindelijk zijn we bij de MAC beland voor een Big Mac menu en een MC Flurry. Niet eens echt lekker, maar je moet wat als je kids honger hebben. En hun vonden er stiekem ook niks aan, want ze hebben bijna niks op. 

De zaterdag zouden we richting Amsterdam rijden voor Mysteryland. Als ontbijt heb ik een volkoren boterham op met 30+ kaas. Voor de reis naar Amsterdam had ik brownies gehaald en snoepjes. Uiteindelijk heb ik een halve brownie op. Eenmaal aangekomen bij het hotel hebben we ons omgekleed, een flesje tonic met ging aangevuld en hop op weg naar het festival. Daar eenmaal aangekomen hebben we besloten eerst even te lunchen. Dit werd een broodje kroket en samen met mijn vriendin heb ik een frietje gedeeld. Daarna was het tijd voor dansjes en drankjes. Het was de bedoeling om aan de Gin&Tonic te gaan, maar dat hadden ze niet. We zijn uiteindelijk begonnen met een desperado, maar al snel overgegaan naar de Barcardi Razz. Door het vele dansen hadden we niet eens in de gaten dat het al tijd was voor het avondeten. Genoeg keuze en variatie en uiteindelijk had ik gekozen voor een empanada gevuld met kip en dat was het. Ik had niet echt honger. Bij het hotel hadden we toch wel honger gekregen en hebben we nog chips op, want ik heb wat dat betreft overal op voorbereid.

De volgende ochtend zijn we onze dag gestart met een ontbijtje. In mijn geval een Keiser broodje met kaas en ham en smeerpaté en een croissant met jam. Op de hotelkamer heb ik nog een paar snoepjes op en daarna weer een flesje tonic gevuld met gin en gaan met die banaan. Ook deze keer zouden we eerst weer gaan lunchen. Voor de verandering zijn we deze keer gegaan voor een nacho schotel met bruine bonen. Deze hebben we dan gedeeld. Tussendoor hebben we de nodige Barcardi Razz’s op en als avondeten hebben we eerst een broodje hamburger op en samen wederom een frietje gedeeld. Nog net voordat we terug gingen naar het hotel heb ik nog een broodje kroket op en op het hotel nog een paar M&M’s met pinda’s. 

Zoals ik al zei waren die dagen niet heel gezond, maar daarentegen heb ik gemiddeld 35.000 stappen per dag gelopen/gedanst en had ik niet echt het gevoel heel ongezond bezig te zijn. 

Wat eten jullie zoal op een festival?

Reactie schrijven

Commentaren: 0