· 

Hemd voor Hem!

Enkele weken geleden ben ik benaderd voor een nieuwe samenwerking en in tegenstelling tot mijn eerdere samenwerking, betrof het deze keer een samenwerking niet voor mij, niet voor de kindjes,maar voor Jimmy. Dat is eens wat anders, maar stiekem ook best wel leuk. Ben je benieuwd welke samenwerking ik ben aangegaan en wat deze inhoudt? Lees dan snel mijn laatste blog! 

Jimmy is geen makkelijke shopper. Hij gaat eigenlijk zelden naar een winkel toe en struint zo nu en dan wel het internet af, maar vindt het vaak moeilijk om leuke kleding te vinden. Wij vrouwen shoppen er maar al te graag op lossen, maar ik merk toch dat de mannen uit mijn omgeving een middagje shoppen liever skippen en eieren voor hun geld kiezen. Het liefst lopen ze één winkel binnen en kopen ze daar al hun kleren voor het seizoen. Ook makkelijk natuurlijk, maar zelf shop ik liever in etappes, zodat ik vaker wat nieuws aan kan doen. En eigenlijk zou Jimmy dit ook moeten doen. Maar om nu een middagje te gaan shoppen met drie kindjes is ook alles behalve ideaal. Dus we waren beide aangenaam verrast toen we werden benaderd door Hemd voor Hem. Hemd voor hem is een speciale website met kleding en accessoires speciaal voor mannen. 

 

De specialiteit van Hemd voor Hem zijn toch wel de overhemden, maar ook voor een leuke polo, een paar sokken, ondergoed of nieuwe vrijetijdskleding kan je terecht bij Hemd voor Hem. Er is een ruime keuze uit diverse modellen. Dus of je nu van Slim fit regular etc. houd, voor ieder is er wat te vinden. Het mooi aan Hemd voor hem vind ik toch wel het brede assortiment aan merken. Je vind er veel A-merken terug en de website is echt overzichtelijk. Dat is echt iets wat een man nodig heeft. Die wil niet moeten zoeken tussen allerlei verschillende producten. Als een man op zoek is naar een overhemd, dan wil hij in een paar klikken het overhemd naar keuze willen vinden, zonder al teveel toepas. 

 

In eerdere blogs hebben jullie al kunnen lezen dat ik een aantal zaken belangrijk vind aan een website. Ik vind het belangrijk dat er een snelle levering plaatsvindt, want zodra je besteld hebt wil je het liefst je product al de volgende dag in huis hebben. Een mooi bijkomend voordeel vind ik dat je producten gratis worden geleverd en gratis geretourneerd kunnen worden. Zeker omdat je online besteld is het soms moeilijk in te schatten of je nu de juiste maat hebt besteld, ondanks de de handige maattabel op de website en hoe fijn is het dan dat je 100 dagen bedenktijd krijgt. Ideaal. Zeker in het geval van Jimmy, die geregeld van huis is voor zijn werk. Zo krijgt hij fatsoenlijk te tijd om de producten te passen en eventueel te retourneren mocht het product tegenvallen. 

 

Deze keer hebben wij een mooi overhemd van OLYMP ontvangen. Jim draagt graag bij bijzondere gelegenheden zoals een feestje, verjaardag of een feestdag graag een hemd, maar er zijn maar weinig hemden die hij mooi vindt zitten. Jim houdt van een Slim-fit model, maar het hemd niet te kort zijn. Dit hemd heeft een mooie pasvorm, sluit goed aan en staat hem goed en de verpakking is al een feestje. 

 

Shoppen jullie ook wel eens bij Hemd voor Hem?

Reactie schrijven

Commentaren: 0