· 

Christmas Gift

Nog maar 17 dagen tot Kerstmis. Ik vind dit een van de mooiste tijden van het jaar. Zodra Sinterklaas het land uit is wordt er plaats gemaakt voor een Kerstboom en dat geeft meteen zoveel meer sfeer in huis. En een Kerstboom met allemaal cadeautjes eronder maken het plaatje helemaal compleet. Ben je inspiratieloos voor een leuke cadeautje onder de Kerstboom. Lees dan mijn laatste blog! 

Ondanks dat wij Sinterklaas vieren vind ik een Kerstboom met een paar cadeautjes eronder echt iets hebben. Het voldoet aan het beeld zoals je deze ziet in alle kerstfilms. En als grote fan van kerstfilms, wil ik graag de sfeer uit de kerstfilms in huis halen. Natuurlijk versier ik mijn huis niet overdreven, maar een beetje kerstsfeer mag wel. Daarom vind ik het ook leuk om voor mijn familie cadeautjes te kopen. Dit hoeven geen grote cadeautjes te zijn. Ze moeten niet duur zijn, maar het gaat om het idee erachter. 

 

Voor de meesten heb ik dan ook geen moeite om iets te kopen. Genoeg inspiratie voor de moeders, zussen en kindjes. Daar kan ik bijna elke winkel wel voor binnen lopen om met wat leuks naar buiten te komen. Voor de mannen daarentegen ben ik vaak een beetje inspiratieloos. Ik weet eigenlik nooit wat ik voor hun kan kopen. Daarom was ik aangenaam verast dat ik een berichtje van Hemd voor Hem kreeg. Hemd voor Hem is de website voor mannen en dat kwam dus mooi uit. 

 

Naast het uitgebreide assortiment van hemden, dassen en dergelijke hebben ze ook een uitgebreid assortiment aan cadeau's. Echt ideaal voor de feestdagen. Voor bijna elke man zit er wel iets bij wat bij hem past. Of het nu een paar sokken is, een mooie onderbroek, een mooie riem of een cadeauset met een lekker drankje. Keuze genoeg. En nu krijg je ook nog eens 20% korting op de cadeausets. Dus ik zou zeggen ga snel een kijkje nemen of je nu wel of niet nog een cadeautje nodig hebt voor de feestdagen het is zeker de moeite waard. 

 

Ook ik ga het mooie cadeautje onder de boom leggen en laat deze voor nu dus nog even ingepakt, maar ik weet zeker dat ik hier iemand heel erg blij mee ga maken! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0