· 

Hemd voor Hem Valentijn

14 februari is de dag van de liefde. Op deze dag kan je je geliefde net een klein beetje meer in het zonnetje zetten door het geven van een kaartje, bloemetje, doosje bonbons, een lekkere parfum, een mooi lingerie setje of een romantisch diner. Heel leuk en aardig, maar dit zijn toch wel voornamelijk cadeautjes waar de vrouwen onder ons mee worden verwend. Maar ook onze mannen mogen worden verwend op deze speciale dag. Op mijn blog deel ik hou je twee vliegen in één klap kunt slaan.

Ondanks dat ik vind dat Valentijns dag met het jaar steeds commerciëler wordt, ben ik toch wel een sucker for love. Toch blijft het leuk als iemand op die ene dag net wat meer aan je denkt en dit ook lijkt blijken. Ik weet nog heel goed dat ik in mijn tienerjaren altijd benieuwd was of ik misschien toch een kaartje zou krijgen, anoniem of niet. Want ja misschien was jouw secret crush ook wel verliefd op jou. Hoe leuk is dat!

 

Hedendaags verwacht ik geen anonieme valentijnskaarten meer, want ik zou niet weten waar die vandaan moeten komen. Maar ik vind het wel leuk om op of rond deze datum net dat beetje extra te doen voor je geliefde. En ik heb het al vaker gezegd voor mannen is het niet altijd even makkelijk om een cadeautje te scoren. Althans ik heb daar toch best wel grote moeite mee. Maar sinds ik bekend ben met hemdvoorhem kijk ik daar toch wel anders tegen aan. Waar ik voorheen geen idee wat wat ik überhaupt zou kunnen kopen, is het tegenwoordig juist moeilijk om een keuze te maken tussen alle leuke cadeaus. Maar het is natuurlijk nog leuker als je twee vliegen in één klap kan slaan. 

 

Ik was dan ook aangenaam verrast dat ik een berichtje kreeg van Hemdvoorhem voor een samenwerking voor Valentijn. De specialiteit van Hemd voor Hem zijn toch wel de overhemden, maar ook voor een leuke polo, een paar sokken, ondergoed of nieuwe vrijetijdskleding kan je terecht bij Hemd voor Hem. Er is een ruime keuze uit diverse modellen. Dus of je nu van Slim fit regular etc. houd, voor ieder is er wat te vinden. Het mooi aan Hemd voor hem vind ik toch wel het brede assortiment aan merken. Je vind er veel A-merken terug en de website is echt overzichtelijk. Dat is echt iets wat een man nodig heeft. Die wil niet moeten zoeken tussen allerlei verschillende producten. Als een man op zoek is naar een overhemd, dan wil hij in een paar klikken het overhemd naar keuze willen vinden, zonder al teveel toepas. 

 

Zelf vind ik het heerlijk om uit eten te gaan. Lekker even tijd voor elkaar, lekker eten, goede wijn. Even geen mama, papa of ander gegil. Je eten eens warm op eten in plaats van koud naar binnen schuiven. De tijd nemen voor je eten, in plaats van te sjouwen om de kids op tijd in bed te krijgen. Maar als je dan een keertje uit eten gaat, dan wil je het natuurlijk ook goed doen. Naast een goed restaurant, geen MAC Donalds of een restaurant waar je eventueel ook met je kindjes heen zou gaan, wil je er ook goed uit zien. Je wilt er zelf goed uit zien, maar je wilt ook dat je vent er goed uit ziet. Een mooie blouse mag dan wat mij betreft ook niet ontbreken. Hemd voor Hemd heeft een speciale blouse voor Valentijn in hun collectie zitten. Het is een mooie witte slim fit overhemd van Sterna in Valentijns uitvoering (een mooi strak getailleerd overhemd) uit; met een geborduurde rode lippenstift kus in de boord van de kraag is dit een overhemd wat je niet wil missen. Het ziet er niet alleen hartstikke leuk uit, maar het draagt ook nog eens heerlijk omdat het een 100% katoenen hemd is en wat eenvoudig is in gebruik omdat het strijkvrij is.

 

Ik zou zeggen mis deze kans niet en bestel deze mooie blouse snel of neem een kijken op de website en zie wat voor moois ze nog meer te bieden hebben. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0