· 

Studentendrukwerk!

Onlangs ontving ik een email van Studentendrukwerk met de vraag of ik geïnteresseerd was in een samenwerking? Mijn eerste gedachte was waarom benaderen jullie mij? Ik ben mijn studententijd toch echt we voorbij. Maar toch was ik geïnteresseerd. Ik wilde weten waar zij voor stonden en wat zij allemaal deden en ik was aangenaam verrast. Een samenwerking leek mij dan ook erg leuk, mede omdat ik denk dat ik niet de enige ben dat studentendrukwerk er alleen voor studenten is. Ben je benieuwd wat Studentendrukwerk allemaal te bieden heeft? Lees dan snel mijn laatste blog. 

Ik had in het verleden wel van studentdrukwerk.nl gehoord, maar wat mij was bij gebleven was dat zij de website zijn voor studenten voor bijvoorbeeld het printen van je scriptie, verslag etc. Mijn eerste gedachte was dan ook, waarom benaderen jullie mij? Gelukkig ben ik best wel nieuwsgierig en ben ik een kijkje gaan nemen op hun website en stond ik echt versteld van het ruime aanbod van producten. Je kan er dus bijvoorbeeld je scriptie laten afdrukken, je proefschrift, collegeblokken, maar ook bierviltjes, wanddecoratie, fotoboeken, tegeltjes, visitekaartjes etc. Echt een enorm aanbod aan producten. 

 

Zelf mocht ik kiezen uit een tegeltje, een foto op Forex of een foto op Dibond. In huis hebben wij nog geen foto's op een van deze materialen, dus ik moest mezelf eerst verdiepen in wat het allemaal was.

 

Dibond is een afdruk op een metalen plaat met een witte toplaag. Hierdoor komt je foto nog beter naar voren. De strakke en moderne uitstraling in combinatie met de stoere en industriële afwerking geeft de foto op aluminium dibond een luxe en exclusieve look. Perfect voor het afdrukken voor je allermooiste foto’s! Een foto op dibond bestaat uit twee dunne lagen aluminium met in het midden een plaat van stevig kunststof van 3mm. Eibond is UV- en waterbestendig en makkelijk af te nemen met een doek. Hierdoor is je foto weerbestendig en kan je deze dus ook buiten ophangen. 

 

Bij een foto op Forex word je foto afgedrukt op op een plaat kunststof (PVC). Het is dus heel licht materiaal, wat het je heel makkelijk maakt om het op te hangen. Want iedereen heeft wel de ervaring dat ze een foto willen ophangen, boven hun macht willen werken en dat het gewicht van de foto je ook alleen maar tegenwerkt. Door je foto op Forex af te drukken heb je daar geen last van. 

 

Uiteindelijk heb ik gekozen voor twee foto's op een tegeltje. Juist omdat deze klein van formaat zijn en leuk zijn om te geven. Bij Studentendrukwerk maken ze gebruik van een speciale editor met je tegeltje te bewerken. Hierdoor kan je heel makkelijk een foto uploaded, tekst toevoegen of gebruik maken van speciale thema's. Deze thema's zijn echt ideaal als je een bijzonder en origineel cadeau wilt geven voor bijvoorbeeld een geboorte. Zeker een aanrader die jullie in gedachten kunnen houden. 


Zelf heb ik er voor gekozen om alleen een foto te laten afdrukken op een tegeltje. Eentje voor mezelf en eentje voor een vriendin van mij. Want je mag ook wel eens wat doen voor een ander en wij kennen elkaar al ruim 16 jaar en hebben lief en leed met elkaar gedeeld, dus als ik haar dan kan blij maken met zo'n mooi tegeltje maakt mij dat weer gelukkig.

 

Ik ben iemand die veel spullen online besteld en voor degene die mij langer volgen die weten dat ik hou van een snelle levering, niet teveel toepas en een leuke prijs. Wat mij opviel was dat je heel makkelijk het tegeltje in orde kan maken naar jouw wensen. Dit kost echt maar een paar minuten tijd en wat helemaal leuk is dat je je product binnen twee dagen in huis hebt (dit hangt natuurlijk wel van je product af), maar ik ben wel anders gewend bij fotoproducten, dus hier was ik aangenaam verrast over. Tot slot werd ik heel vrolijk van de prijs, 7,95 euro. Dat is toch geen geld. Dus zeker leuk als je een cadeautje wilt kopen voor iemand uit je omgeving. Hetzelfde geldt trouwens voor de andere producten, dus ik zou echt even een kijkje nemen op hun website. Tot slot was ik echt verrast over de kwaliteit. Jeetje wat komen de foto's goed tot hun recht op de tegeltjes. Dit had ik echt niet verwacht en ik ben dus ontzettend blij met het eindresultaat. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0