· 

Hemd voor hem!

De lente is begonnen. Het is weer langer licht, met een beetje geluk zien we wat vaker de zon en kunnen we vaker zonder jas naar buiten. Een nieuw seizoen is een goede reden om je garderobe eens uit te mesten en weer leuke nieuw items toe te voegen! Als vrouw heb ik geen moeite om mijn kast te vullen, maar ik merk dat mannen het toch wat moeilijker vinden om hun kast te vullen. Maar dankzij Hemd voor Hem is dat probleem opgelost. Ben je benieuwd? Lees dan snel mijn laatste blog! 

Mijn man kan soms uren op verschillende website zitten kijken op zoek naar een leuk shirt of polo/ hij vult zijn winkelmandje, haalt hem weeg leeg, vult hem weer. Besteld uiteindelijk ontzettend veel om vervolgens weer bijna alles te retourneren. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat hij het overzicht soms kwijt is. Welle website heeft hij nodig, waar vindt hij nu waar haar naar op zoek is, zonder bijna alles weer te retourneren. 

 

Ik was dan ook aangenaam verrast dat ik een berichtje kreeg van Hemdvoorhem voor een samenwerking voor Valentijn. De specialiteit van Hemd voor Hem zijn toch wel de overhemden, maar ook voor een leuke polo, een paar sokken, ondergoed of nieuwe vrijetijdskleding kan je terecht bij Hemd voor Hem. Er is een ruime keuze uit diverse modellen. Dus of je nu van Slim fit regular etc. houd, voor ieder is er wat te vinden. Het mooi aan Hemd voor hem vind ik toch wel het brede assortiment aan merken. Je vind er veel A-merken terug en de website is echt overzichtelijk. Dat is echt iets wat een man nodig heeft. Die wil niet moeten zoeken tussen allerlei verschillende producten. Als een man op zoek is naar een overhemd, dan wil hij in een paar klikken het overhemd naar keuze willen vinden, zonder al teveel toepas. 

 

Ik ben van mening dat een polo niet kan en mag ontbreken in een mannenkast. Een polo is namelijk geschikt voor diverse gelegenheden. Voor je vrije dag in het weekend, maar met een leuk colbert erbij kan het ook bij zakelijke besprekingen. Ideaal. Zeker als de dagen wat warmer en langer worden. Wat wel essentieel is is een goede pasvorm. Ik vind dat een polo goed moet aansluiten bij je lichaamsbouw. Voor de een is een strakke polo perfect terwijl bij een ander een ruimer model het beste naar boven haalt. Bij Hemd voor Hem heb je dan ook een ruime keuze aan Polo's. Ze hebben de in diverse kleuren, maten, pasvormen en merken. Voor iedereen wat wils. Dus wat houd je nog tegen om je kast zomer klaar te maken? Ik zou zeggen sla je slag en laat mij weten als je geslaagd bent!

Reactie schrijven

Commentaren: 0