· 

Hemd voor hem

Ik ken maar weinig mensen die het  niet leuk vinden om verrast te worden met een cadeautje. Niet voor je verjaardag, niet voor een jubileum, niet voor moederdag of vaderdag, maar gewoon zomaar. Gewoon om de persoon wie je bent en dat je wel eens een extraatje verdiend. Cadeautjes krijgen is altijd leuk, geven soms wat moeilijker. Maar dankzij Hemd voor Hem wordt het toch wel heel makkelijk om je man, vader, opa, vriend etc. goed te verassen. 

Als ik heel eerlijk ben kom ik niet snel met verassingen aan voor mijn man. Niet omdat hij het niet verdiend, maar vooral omdat ik gewoonweg niet weet wat ik hem zou kunnen geven. Voor zijn hobby's koopt hij alles of hetgeen wat hij wil is zo duur dat het geen leuke verassing meer is. Maar mocht je inspiratieloos zijn en wil je toch graag eens je man, vriend, vader, opa of een andere man eens verassen, dan zou ik zeggen neem eens een kijken op Hemdvoorhem. Daar vind je een legioen aan mooie producten, waaronder hele mooie blouses. En ben nou eens eerlijk elke man dient toch wel een mooie blouse in zijn kast te hebben. 

 

Ik was dan ook aangenaam verrast dat ik een berichtje kreeg van Hemdvoorhem voor een samenwerking voor een leuke verassing. De specialiteit van Hemd voor Hem zijn toch wel de overhemden, maar ook voor een leuke polo, een paar sokken, ondergoed of nieuwe vrijetijdskleding kan je terecht bij Hemd voor Hem. Er is een ruime keuze uit diverse modellen. Dus of je nu van Slim fit regular etc. houd, voor ieder is er wat te vinden. Het mooi aan Hemd voor hem vind ik toch wel het brede assortiment aan merken. Je vind er veel A-merken terug en de website is echt overzichtelijk. Dat is echt iets wat een man nodig heeft. Die wil niet moeten zoeken tussen allerlei verschillende producten. Als een man op zoek is naar een overhemd, dan wil hij in een paar klikken het overhemd naar keuze willen vinden, zonder al teveel toepas. 

 

Ik ben van mening dat een goede blouse niet kan en mag ontbreken in een mannenkast. Een blouse is namelijk geschikt voor diverse gelegenheden. Voor je vrije dag in het weekend, maar met een leuk colbert erbij kan het ook bij zakelijke besprekingen, leuk voor een etentje, voor de feestdagen of gewoon op een festival. Ideaal. Wat verder essentieel is is een goede pasvorm. Ik vind dat een  blouse goed moet aansluiten bij je lichaamsbouw. Voor de een is een strakke blouse perfect terwijl bij een ander een ruimer model het beste naar boven haalt. Bij Hemd voor Hem heb je dan ook een ruime keuze aan overhemden. Ze hebben de in diverse kleuren, maten, pasvormen en merken. Voor iedereen wat wils. Dus wat houd je nog tegen om degene die je lief hebt te verassen. Ik ben benieuwd of jullie iets leuks hebben gevonden! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0