· 

Drukwerknodig.nl

In mijn tienerjaren hing mijn kamer vol met foto's van familie en vrienden. Tegenwoordig heb ik mijn weinig foto's in huis hangen. Heel sonde natuurlijk, maarja de digitalisering zorgt hier mede voor. Doordat alle foto's op mijn gsm staan in plaats van dat ik ze laat afdrukken, doe ik er onbewust ook veel minder mee. 

 

Daarom vind ik een samenwerking voor het afdrukken van een foto extra leuk. De email van Drukwerknodig kwam dan ook als geroepen. Het werd eens tijd om een blik door mijn foto's te werpen en eens een leuke collage te maken van onszelf met vrienden! 

 

Ben je benieuwd wat Drukwerknodig allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder! 

Soms zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet meer bij welke website je nu het beste je producten kan bestellen. Sommige websites ben je niet mee bekend of heb je nog nooit van gehoord en juist door kennis te maken met de onbekende websites, zie je wat er eigenlijk allemaal wordt aangeboden en gaat er weer een wereld voor je open. Althans dat vind ik. Ik vind het heel leuk om eens wat nieuws te proberen, rond te snuffelen op een website en kijken wat ze allemaal bieden.

 

Dat was een van de redenen dat ik het zo leuk vond dat Drukwerknodig mij had benaderd. Ik was niet bekend met de website en ik stond werkelijk versteld van het aanbod aan producten op de website. Ik had dan ook echt moeite met het maken van een keuze. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een foto op kurk. Ik was namelijk erg benieuwd hoe dit eruit zou komen zien. Maar voordat ik dus uiteindelijk een keuze had kunnen maken, heb ik eerst eens goed rond gekeken op de website. Waar mijn oog het eerst op voel was dat je ook boeken kan laten drukken. Echt ideaal als je voor je bedrijf een magazine of dergelijke op een professionele manier wilt uitgeven. Zeker een aanradertje. Gaat het afdrukken van een boek of magazine je nog net een stapje te ver, dan kan je bij Drukwerknodig ook heel makkelijk je visitekaartjes laten afdrukken. Alleen voor mij nu niet van toepassing. Daarom ben ik mij gaan oriënteren op het afdrukken van een foto. 

 

Een foto kan je op canvas laten drukken, maar bijvoorbeeld ook op een mok, bierviltje of op een kaart van hout. Die laatste vind ik echt een aanrader als je een speciale gelegenheid hebt, bijvoorbeeld een bruiloft. Ik zou zeggen hou die in gedachten, want je gaat de show stelen. Aangezien we op dit moment geen speciale gelegenheid in het verschiet hebben, we zijn net de 30 gepasseerd, er komt geen jubileum aan voor ons huwelijk, geen geboorte of wat dan ook, dus heb ik mij georiënteerd op een foto van aan de muur. Inmiddels hebben wij thuis wel een paar foto's (voornamelijk van de kindjes) aan de muur hangen, maar deze zijn gedrukt op canvas en aluminium, leek het mij leuk om voor een totaal andere materiaalsoort te gaan. Aangezien ik mij geen voorstelling kon maken van een foto op kurk heb ik besloten hier voor te gaan. 

 

Als ik een foto of dergelijke bestel dan heb ik altijd een paar eisen die ik stel aan een website. Deze moet overzichtelijk zijn, snel leveren, liefst niet te duur en ik moet vooral op een makkelijke manier mijn foto kunnen bewerken. Wat ik vooral fijn vond is dat je niet met vaste indelingen moet werken. Je kan heel makkelijk zelf een collage maken, zonder dat de foto's wegvallen of over elkaar overlappen. Binnen een paar minuten had ik mijn collage klaar en besteld. En weet je waar ik vooral van opkeek? De prijs. De totale kosten voor mijn collage waren rond de 16 euro, dat is toch geen geld. Als je een gepersonleiseerd item laat maken dan is het logisch dat je een paar dagen moet wachten totdat je het binnen hebt, maar binnen 2-3 dagen kwam mijn pakketje al binnen. Daar word ik heel vrolijk van. Ik had de foto alleen niet zo groot verwacht. Dat ligt meer in mij, want ik had niet goed naar de maten gekeken. Ondanks dat ben ik er ontzettend blij mee en kan ik jullie Drukwerknodig echt aanraden. 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Margo (vrijdag, 13 september 2019 20:55)

    Heb de collage in echt gezien. Hij ziet er inderdaad super uit