· 

Schoolplaat

Voor jaar heb ik een superleuke samenwerking gehad met wereldkaart poster en kon ik de school van mijn kindjes blij maken met een ontzettend mooie wereldkaart. Toen ik enige tijd geleden wederom een mail krijg, maar deze keer voor een schoolplaat, werd ik meteen enthousiast. Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

Zoals ik al vaker heb gezegd heb ik ontzettend veel foto's op mijn telefoon staan. ik tik nu bijna de 50.000 foto's aan, maar ik doe er helaas heel weinig mee. Althans minder dan ik zou willen. Ik probeer altijd wel fotoboeken te maken voor de kindjes, maar ook daar loop ik nu al ruim een jaar mee achter. Komt dit door tijdgebrek? Misschien. Maar ook door de verdeling van de prioriteiten. Maar dat geeft helemaal niks. Sommige foto's zijn ook helemaal niet mooi of helder, maar andere daarentegen verdienen wel een plekje in het huis. 

 

Toen ik werd benaderd door foto kado dacht ik ook meteen dit is de kans om een mooie foto op te hangen in huis. Ik kreeg het verzoek of ik een schoolplaat wilde laten maken. Ik had totaal geen idee wat een schoolplaat was en werd natuurlijk nieuwsgierig. Waarschijnlijk ken je ze nog wel van vroeger, toen je nog op school zat: de schoolplaat. Vaak was het een kaart van aardrijkskunde die aan de wand hing, maar je had ze ook bij biologie of bij Nederlands. En hoe leuk is het dat je deze herinnering nu ook in huis kan halen. Bij Fotocadeau kan je ervoor kiezen om een eigen foto, maar ook een foto van de website te laten afdrukken op een schoolplaat. Dus of je nu een mooie foto van bijvoorbeeld je kindjes, je huwelijk, je huisdier of de natuurlijk wilt laten afdrukken of je kiest voor een van de vele mogelijkheden die Fotocadeau.nl biedt. Ik weet zeker dat je aangenaam verrast zult zijn van het resultaat. Althans dat was ik wel. 

 

De schoolplaat is een textielposter, maar dan steviger dan de klassieke textielposter. Door het gebruik van professionele printers hoef je niet bang te zijn voor verkleuring van je schoolplaat. Bij de schoolplaat wordt een heel makkelijk ophangsysteem geleverd. Het ophangsysteem is beschikbaar in drie kleuren. Je kan kiezen voor wit, blank of zwart, dus voor ieder wat wils.  Het betreffen latjes di vast zitten met magneten, waardoor je in een paar tellen je schoolplaat kan bevestigen. Door het handige touwtje hang je met je gemak jouw schoolplaat aan de muur. Een kind kan de was doen. En vooral voor iemand als ik, die totaal niet handig is, is dit  echt perfect. 

 

Ik ben echt super blij met deze mooi schoolplaat. Zelf heb ik gekozen voor een zwart/wit foto van mijn kindjes met een zwart ophangsysteem. De foto is extra bijzonder omdat deze is gemaakt in onze huidige woonplaats, IJzendijke, bij de Eiffeltoren. IJzendijke staat namelijk bekend als Petit Paris. Nu we besloten hebben om naar Brabant te verhuizen, vind ik het extra bijzonder om straks deze mooie Schoolplaat in ons nieuwe huis op te hangen. 

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in de schoolplaat, dan zou ik zeggen neem snel een kijkje hier, want ze zijn nu ook nog eens in de aanbieding! Mocht je op zoek zijn naar iets anders. Op Fotocadeau.nl beschikken ze over een ruim assortiment aan wanddecoratie en fotocadeaus. Dus het is zeker de moeite waard om eens op de website te kijken. En hoe we het wenden of keren we moeten nu allemaal zoveel mogelijk binnen blijven, dus dit is de uitgelezen kans om je fotoboek af toemaken, een mooi fotocadeau te maken voor je familie die je nu niet mag bezoeken of gewoon om een prachtige schoolplaat te bestellen voor in je eigen huis. Ik zeg doen! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0