· 

HALLOWEEN!

Dit weekend is het HALLOWEEN. Het feest waarin we ons allemaal kunnen verkleden en lekker kunnen griezelen. De afgelopen jaren begint Halloween steeds meer een begrip te worden in Nederland. In de winkels zijn mooie, maar vooral enge versieringen verkrijgbaar. Er worden in verschillende steden en dorpen Halloween tochten gehouden, waarbij je de stuipen op je lijf worden gejaagd. Pretparken spelen met Fright Nights in op dit angstaanjagende feest  en er komen ook steeds meer feesten. Echter zal het dit jaar allemaal net een beetje anders zijn door de corona, maar dat betekent niet dat we dit fantastische feest aan onze neus voorbij moeten laten gaan. 

 

Op dit moment hebben we te maken met maatregelen waar we ons aan dienen te houden en kunnen we helaas in mindere mate Halloween uitbundig vieren. Het is namelijk nu niet toegestaan om met grote groepen de straat op te gaan en te gaan huiveren van verklede personen in angstaanjagende pakken die bijvoorbeeld met een kettingzaag rond rennen.

Toch vind ik het persoonlijk zonde om dit angstaanjagende feest aan onze neus voorbij te gaan. Mijn kindjes vinden Halloween echt een fantastische gebeurtenis. Dat is dan ook de reden dat wij onze ramen mooi versierd hebben. Ook hier hebben we dit jaar dan wel geen Halloween tocht, maar de kindjes kunnen wel een mooie prijs vinden met het versieren van hun raam. En nu de wintertijd is ingegaan is het al lekker vroeg donker. Dus waarom zouden we zelf niet onze eigen Halloween tocht houden, rekening houdend met de geldende maatregelen?

Mijn kindjes vinden het namelijk geweldig om zich te verkleden en te griezelen! Als ze de kans krijgen dan pakken ze hun verkleedkleren en gaan ze op in hun rollenspel. Hoe leuk was het dan ook dat we werden benaderd door Feestkleding.nl voor het uitzoeken van een Halloween outfit. Want een echte Halloween ontbreekt nog wel in onze collectie. Bij Feestkleding.nl  is het aanbod aan Halloween outfits enorm, voor zowel volwassenen als voor kindjes. Dus mochten er weer Halloweenfeestjes worden gegeven, dan weet ik wel waar ik mijn outfit ga scoren. 

Met zo’n groot aanbod kan je je natuurlijk wel voorstellen dat het wel even duurde voordat de kindjes een keuze konden maken. Want waar ga je nu voor. Wil je een duivelspak, ga je voor Dracula, een zombie of toch voor Chuckie? Uiteindelijk hebben ze een keuze kunnen maken en mocht ik aan de bak om ze te schminken. Helaas is dit niet mijn beste kwaliteit, maar voor je kindjes doe je alles! En uiteindelijk is het niet heel slecht gelukt.

Je maakt je outfit natuurlijk pas compleet met de beste accessoires, zoals duivelsoren, een hakbijl, vampierentanden en ga zo maar door. Gelukkig zijn er bij Feestkleding veel Halloween Accessoires om je outfit compleet te maken en vaak ook nog voor een super leuk prijsje. Kijk voorbeeld eens naar Remy zijn outfit, completer kan het toch niet :-). 

Wij zijn in ieder geval voor Halloween en we gaan er een griezelige dag van maken. We gaan lekker cakejes bakken, we gaan zodra het donker is verkleed een wandeling maken door het dorp op zoek naar mooie, maar vooral eng versierde ramen en zullen we daarbij onze lampionnen niet vergeten. En ik weet zeker dat de kindjes stiekem ook wat voorbijgangers de stuipen op het lijf zullen jagen! En sluiten we de dag af met een griezelige (wel kindvriendelijke) film!

Mochten jullie nog op zoek zijn naar attributen om jullie huis te versieren, neem dan nog even een kijkje bij deze Halloween decoratie. Ze hebben echt alles om je huis helemaal Halloween proof te maken en wederom de prijsjes zijn echt goed te doen! 

Gaan jullie ook nog wat doen voor Halloween? 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Margo (zondag, 01 november 2020 17:47)

    Drie mooie Halloween gupjes wat zien ze er fantastisch uit