· 

Magische mok

Sinds we inmiddels al weer een jaartje in lockdown zitten heb ik steeds vaker de neiging om de mensen waarom ik geef eens goed in het zonnetje te zetten. Hoe fijn is het als je iemand een lach op zijn gezicht kan toveren. Het leukste om dat te doen is natuurlijk met een origineel cadeau en het liefst een cadeau waarbij iemand altijd denkt : oh leuk die heb ik van Marly gekregen. Vandaag deel ik met jullie weer een leuke website, waar je originele cadeautjes (maar ook andere producten) kan bestellen. Lezen jullie weer mee?

Zelf ben ik een groot liefhebber van fotocadeau's , omdat dit blijvende herinneringen zijn. Of het nu een mooie canvas aan de muur is, een leuk bedrukte mok of leuke onderleggers. Met een fotocadeau maak je eigenlijk altijd wel iemand blij. Op Studentendrukwerk vind je een scala aan mogelijkheden als je op zoek bent naar een leuk cadeau. Naast de mooie fotocadeaus die je daar kan vinden, kan je er ook voor kiezen om een glas te laten graveren, kan je gepersonaliseerde chocola vesturen ( ook daar ben ik een groot fan van ;-)) of meer praktische gebruiksvoorwerpen bestellen, zoals een gepersonaliseerde agenda of notitieboek. Er is dus voldoende keuze, dus ik zou er zeker eens een kijkje nemen. Is het nu om een geliefde even in het zonnetje te zetten of is het gewoon lekker voor jezelf.

 

Zelf mocht ik een gepersonaliseerde mok uitkiezen. En aangezien ik een groot liefhebber ben van een lekkere kop thee, een goede cappuccino of gewoon een warme chocomelk komt een  mok altijd goed uit. Mokken kan je nooit teveel hebben. Maar heel eerlijk heb ik dus veel mokken en bekers in huis, maar geen van allen zijn echt van mij. Des te leuker vond ik het om deze keer echt zelf een mok te ontwerpen speciaal voor mezelf. Want soms is het gewoon leuk om eens wat voor jezelf uit te zoeken. 

 

Het moeilijkste was alleen het kiezen van een foto. Na lang twijfelen heb ik er voor gekozen om voor de magische mok te gaan en meerdere foto's te gebruiken, omdat ik gewoonweg niet kon kiezen. Het bewerkingsprogramma van Studentendrukwerk werkt echt heel simpel. Je kiest de foto's waarmee je wilt werken en bewerkt deze makkelijk op het door jouw gekozen product. Om het product nog persoonlijker te maken, kan je ervoor kiezen om eventueel een tekst of een extra afbeelding toe te voegen. Een kind kan de was doen. 

 

Het leuke aan de magische mok vind ik alsof je een doodgewone en eigenlijk hele saai mok hebt besteld, totdat je er warm drinken in doet. Opeens verschijnen de foto's die gebruikt hebt. De kindjes vonden dit geweldig om te zien. Want opeens zagen ze zichzelf verschijnen op de in hun ogen eerste zwarte simpele mok. Top cadeau dus. 

 

Mocht je iemand niet willen verassen met een cadeau maar met een kaartje om iemand een hart onder de riem te steken, dan biedt Studentendrukwerk ook de mogelijkheid om een kaart te personaliseren. Dit kan zijn voor die ene vriendin die er even door zit, maar ook voor een groep mensen als je straks eindelijk weer een feestje kan en mag vieren en iedereen daarvoor op een spectaculaire manier wilt uitnodigen. 

 

Ik ben benieuwd wat jullie van Studentendrukwerk vinden, laten jullie het mij even weten?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0