· 

Hemd voor Hem!

April doet op het gebied van weer duidelijk wat hij wil. De ene dag schijnt de zon en ga je lekker naar buiten om vitamine D op te doen, de andere dagen hebben we te maken met sneeuw en hagel en trekken we onze winterkleding weer uit de kast. 

 

Wat mij betreft mag de sneeuw weg blijven en mag de zon elke dag verschijnen, laat de lente maar komen. En wat hoort erbij de lente? Natuurlijk een nieuwe garderobe. 

Als vrouw zijnde heb ik geen moeite met het vernieuwen van mijn kledingkast of die van mijn kinderen. Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, ik de vogeltjes hoor fluiten en je met zonder jas weer naar buiten kan, struin ik het internet af voor een nieuwe lente garderobe. In eerste instantie natuurlijk voor de kindjes, daarna voor mezelf. Maar vergeten we hiermee niet een belangrijk onderdeel uit ons gezin? De man des Huizes. Ook voor de man is het heerlijk om zijn garderobe lente klaar te maken. Of het nu een nieuwe polo, overhemd over boxershort betreft. Dus weg met de winter garderobe en hallo frisse nieuwe garderobe. 

 

En hoe heerlijk is het nu om vanaf het begin te starten met het vernieuwen van je garderobe en weer plaats te maken voor een set nieuwe boxershorts. Of je nu van een kort model houdt of dat je meer voorkeur geeft voor een langer model het assortiment van Hemd voor Hem is dermate groot, dat er voor elke man wel een boxershort te vinden is. 

Een van de mooie merken die Hemd voor Hem is Calvin Klein. Neem hier maar eens een kijkje en zie wat Hemd voor Hem te bieden heeft. In alle kleuren, maten en soorten hebben ze prachtige boxershort te bieden voor je man, vriend, vader of partner. En je hebt geluk want er geldt op dit moment 20% korting op de boxershorts. Dus bij twijfel: Zeker doen.

 

Mocht je nu net al een frisse set boxershorts gekocht te hebben en denken, heel leuk en aardig, maar nieuwe boxershorts heb ik op dit moment niet nodig, maar een nieuwe frisse polo of een nieuw overhemd is wel leuk om mijn kast lente klaar te maken. Dan zou ik zeker een kijkje nemen bij hemd voor Hem, want zij hebben het allemaal in hun assortiment. 

 

Dus wat houd je nu nog tegen om je kast lente klaar te maken? Niks toch :-). 

Reactie schrijven

Commentaren: 0