· 

Knallend het naar uit!

De laatste dagen van het jaar zijn in gegaan! We kunnen beginnen met aftellen naar het nieuwe jaar! Wat zal 2022 ons brengen? Zullen we weer naar feestjes mogen of hangen we net als dit jaar zelf de slingers op? Ondanks dat we wederom in lockdown zitten, willen wij toch knallend het jaar uit gaan! Want ondanks dat het toch wederom een jaar was dat in teken stond van Corona, was er veel meer dan dat! Het leven moet gevierd worden en we moeten toosten op een nieuw jaar!
Ondanks dat je zelf je feestje maakt, ben ik van mening dat met de juiste aankleding je nog minder je best hoeft doen. Want wees nou eerlijk hoe gezelliger je er zelf of je huis eruit ziet, des te eerder dat je in feeststemming komt. 

Ik vind het zelf bijvoorbeeld heerlijk om juist met de feestdagen net wat extra’s te doen qua outfit. Het is tenslotte maar één keer per jaar oudjaar! In mijn ogen is oudjaar wel echt glitter en glamour. Of je het nu thuis viert, bij vrienden of op een groot feest (hopelijk volgend jaar weer), met de juiste outfit straal je net nog een beetje meer. Mocht je nog op zoek zijn naar een unieke outfit voor de jaarwisseling, neem dan even een kijkje bij deze oud en nieuw outfits. Ik weet zeker dat je de show steelt. 

Nu je voorzien bent van een toffe outfit rest het je alleen nog om te zorgen dat je huis goed is aangekleed om knallend het jaar uit te gaan. 
Met oudjaar mag je net een beetje meer over de top gaan. Lekker glitter en glamour! Ballonnen, een mooi tafelkleed, leuke bekers, vlaggetjes, rietjes. Je kan het zo gek niet bedenken, maar het is allemaal te koop. Nu de winkels dicht zijn kunnen we niet even snel de stad in om de mooiste versiering te kopen voor de jaarwisseling. Maar weet je, eigenlijk is dat ook niet nodig. Want mocht je nu op zoek zijn naar de beste versiering voor oud en nieuw  zoek dan niet verder, maar neem even een kijkje bij Feestkleding.nl. Ik weet zeker dat de keuze ruim genoeg is om je huis voldoende aan te kleden. 

De jaarwisseling staat voor mij in teken van gezelligheid, vrienden, familie, oliebollen, lekker hapjes en drankjes. Op zo’n avond vind ik het heel leuk om de herinneringen die we maken vast te leggen op foto’s. Met de juiste oud en nieuw accessoires zorg je dat de foto’s nog wat leuker worden en de herinneringen nog mooier. Ik kan niet wachten om met een mooie gouden bril en hoed op de foto te gaan of ga ik dan toch liever voor een paarse hoed en een zilveren bril. De keuze is zo moeilijk. 

Ondanks dat ik echt een hekel aan toeters heb, krijgen de kids van mij om
00:00 uur allemaal Happy New Year Trompet, zodat ze met heel veel kabaal het nieuw jaar in kunnen gaan!

Ik wens jullie allemaal een hele goede jaarwisseling en een mooi, gezond en gelukkig 2022!

Reactie schrijven

Commentaren: 0