running · 19. mei 2018
Hoe bijzonder is het als je hetgeen wat je het liefst doet kan combineren met het steunen van het goede doel! In oktober ga ik de halve marathon van Eindhoven lopen voor team KWF en hiervoor heb ik sponsors nodig. Helpen jullie mij dit goede doel te steunen? In deze blog deel ik met jullie waarom ik met Team KWF mee loop. Lezen jullie weer mee?
mommy · 17. mei 2018
Iedereen heeft zijn eigen manier van opvoeden, maar zet een stel moeders bij elkaar en zij zullen zich vaak herkennen in bepaalde situaties. Vandaag deel ik met jullie deze situaties!
fitjourney · 15. mei 2018
Vandaag deel ik weer een eetdagboek met jullie. En voor de verandering heb ik eens gekozen voor twee niet standaard dagen. Want ook zulke dagen zitten er natuurlijk tussen en ik wil jullie deze dagen met jullie delen. Deze week deel ik een doordeweekse dag waarop ik een etentje met een goede vriendin gepland had staan en de dag van de halve marathon. Lezen jullie weer mee?
running · 13. mei 2018
Vanmorgen was het zover: ik liep mijn derde halve marathon! Ik had er echt veel zin in. Voor mijn gevoel was ik er helemaal klaar voor. Mijn doel was uitlopen en een PR zou leuk zijn, maar was absoluut geen doel. Ik had namelijk geen zin om mezelf helemaal kapot te lopen, zeker omdat ik sinds vrijdag opeens last had van mijn knie. Zoiets zul je altijd zien en ik wilde geen risico’s nemen. Ik heb ook geen idee waar de pijn vandaan kwam, maar de timing was echt slecht! Zijn jullie benieuwd hoe...
running · 11. mei 2018
Morgen is het zover. Morgen loop ik mijn derde Halve Marathon en ik heb er ontzettend veel zin in. Hoe leuk is het ook dat ik de Halve Marathon in mijn geboortestad loop! Waarschijnlijk kom ik op plekken waar ik nog nooit geweest ben, maar ook zal ik veel plekken tegenkomen met herinneringen van vroeger. Zo leuk! Ben je benieuwd hoe ik me heb voorbereid op de Halve Marathon? Lees dan snel verder!
mommy · 10. mei 2018
Het is lente en gelukkig is het steeds vaker mooi weer. Heerlijk, echt genieten. De kids vinden het dan ook heerlijk om lekker buiten te spelen en geef ze eens ongelijk. De buitenlucht is gezond voor hun en ze kunnen lekker rondrennen, klimmen, stoepkrijten, fietsen etc. Heerlijk. Tot afgelopen jaar vond Jaimey het al heerlijk om in de tuin te spelen, nu hij op de basisschool zit wil hij ook graag voor op straat spelen met de andere kindjes en dat snap ik ook wel. Alleen als mama vind ik dit...
fitjourney · 08. mei 2018
running · 05. mei 2018
Het is al weer een geleden dat ik met jullie mijn trainingsschema heb gedeeld en aangezien ik geregeld de vraag krijg hoe mijn trainingen eruit zien, vond ik het wel leuk om dit weer eens met jullie te delen! Ben je benieuwd hoe mijn trainingen eruit zien? Lees dan snel verder!
fitjourney · 03. mei 2018
Afgelopen tijd hebben wij een aantal keer een pretpark bezocht! Hier kunnen wij en voornamelijk de kids ontzettend van genieten, maar hoe overleef je een dagje pretpark als je gewicht wilt verliezen? Vandaag deel ik met jullie hoe je het beste een dagje weg kunt aanpakken als je op je voeding let. Lezen jullie weer mee?
fitjourney · 01. mei 2018
Het is weer tijd voor een Food Diary. Net als de andere keren deel ik weer met jullie een doordeweekse dag en een dag uit het weekend. Deze keer deel ik met jullie wat ik allemaal op heb op mijn verjaardag en op een dag dat ik een langere duurloop heb gelopen. Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder!

Meer weergeven