mommy · 14. december 2017
Onlangs heeft Dekbeddiscounter mij benaderd of ik een van hun producten wilde testen. Dit wilde ik heel graag. In het verleden heb ik al eerder dekbedden bij hun besteld voor de jongens en daar was ik heel tevreden over en een nieuw dekbed is altijd welkom! Ben je benieuwd wat ik van Dekbeddiscounter vind? Lees dan snel verder!
fitjourney · 12. december 2017
Inmiddels zit ik alweer op de helft van het Newbornfitmama programma. Nog 6 weekjes en dat zit het er alweer op. Ik hoop natuurlijk mijn doelen te gaan bereiken en daar ga ik hard mijn best voor doen, maar ook komt nu de moeilijkste periode van het jaar: DE FEESTDAGEN! Vandaag deel ik met jullie natuurlijk mijn resultaten van afgelopen week, maar ook wat ik in de afgelopen 6 weken al bereikt heb. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
fitjourney · 09. december 2017
Ik ben echt een alles of niets type en dat vind ik eigenlijk best wel een storende eigenschap. Of ik ga ergens voor de volle 100% voor of ik laat de boel de boel en het interesseert me niet. Dit is vooral op het vlak qua afvallen en dit is ook echt een terugkerend patroon de afgelopen jaren. Nu wil ik dit patroon eens doorbreken, alleen weet ik nog niet hoe. Daarom dat ik voor mezelf eens probeer op te sommen waar dit gedrag dan vandaan komt. Lezen jullie weer mee?
mommy · 07. december 2017
Na zo'n drukke maand als afgelopen maand, vraag ik me soms wel eens af of ik de lat niet te hoog leg voor mezelf. Eis ik niet teveel van mezelf, kan ik het mezelf niet wat makkelijker maken of is het goed zoals het is? Ik heb de zaken voor mezelf eens op een rijtje gezet en deel mijn gedachten met jullie. Ik ben wel eens benieuwd hoe jullie het aanpakken en of jullie nog tips hebben voor mij?
fitjourney · 05. december 2017
Vanavond is het pakjesavond. Een avond die wij vroeger vierden met allerlei lekkernijen, zoals een taartje, chipjes en toastjes. Nu zijn de kindjes nog best klein en gaat het hun voornamelijk om de cadeautjes. Maar Sinterklaas staat wel bekend om allerlei verleidingen: pepernoten, chocoladeletters, kikkers/muizen, chocoladepepernoten, banketletters en ga zo maar door. Stuk voor stuk vind ik het lekker, maar heb ik me afgelopen week kunnen inhouden? Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel...
running · 02. december 2017
Hoe goed mijn voornemens ook waren om het werken met sporten te combineren, hoe anders oktober bleek te zijn. Niet omdat ik geen zin had om te sporten, maar vooral omdat ik twee weken niet kon/mocht hardlopen. Gelukkig kan ik stukje bij stukje het hardlopen weer oppakken en is november dan ook een betere maand geweest. Vandaag deel ik met jullie hoe de combinatie van sporten en werken afgelopen maand is gegaan!
Terugblik · 01. december 2017
Ik heb het afgelopen maand al meerdere keren gezegd, maar naarmate het jaar vordert, hoe sneller de de weken gaan. November was echt een maand waarvan ik denk: wat is deze nu al voorbij? Dagelijks kwam ik uren te kort, wekelijks kwam ik dagen te kort. Zoveel te doen, zo weinig tijd. Soms weet ik niet eens waar de tijd heen ging, maar zo snel is hij nog nooit gegaan. Vandaag kijk ik terug wat afgelopen maand mij heeft gebracht. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
Food · 30. november 2017
Vandaag voor de verandering een keer geen blog van mezelf, maar een gastblog van Hans van maaltijdbox.org. Hans heeft een blog geschreven over de maaltijdboxen die er zijn voor Kerstmis en heeft deze vergeleken qua inhoud, prijs en of deze geschikt zijn voor kinderen. Vooral dat laatste vind ik erg belangrijk, want ik vind maaltijdboxen er altijd heel leuk uitzien, alleen vaak zijn ze niet geschikt voor kindjes en dat vind ik dan een beetje zonde. Ben je al benieuwd naar de review? Lees dan...
fitjourney · 28. november 2017
Na elke sessie met Kimberly raak ik steeds meer gemotiveerd! Ik heb een doel voor ogen en ik ga er voor de volle 100% voor! Ik ben ook echt zo benieuwd wat ik aan het einde van dit programma bereikt heb. Niet alleen qua kilo's, maar ook mentaal. Ben je benieuwd hoe afgelopen week was? Lees dan snel verder!
running · 25. november 2017
Nadat ik noodgedwongen besloten heb om de zevenheuvelenloop niet te lopen, miste ik toch een beetje een doel voor het hardlopen. Ik was eigenlijk op zoek naar een uitdaging, maar wel eentje die fysiek niet teveel van mijn lichaam zou vragen. Daarom heb ik last-minute besloten mezelf in te schrijven voor de 10 kilometer van de warandeloop. Vandaag deel ik met jullie hoe het is gegaan!

Meer weergeven