mommy · 19. juli 2018
Met drie kleine kindjes moet je soms hollen om op een werkdag alles op tijd klaar te hebben, iedereen op tijd in bed te hebben en met een beetje geluk ook nog wat tijd voor jezelf overhouden. Het is nu gelukkig even vakantie en dat betekent dat alles wat relaxter gaat, maar voor we het weten is de vakantie weer voorbij en begint alle stress weer. De scholen beginnen weer, Jaimey gaat beginnen met zwemles en ga zo maar door. Hoe zorg ik ervoor dat alles zo soepel loopt binnen ons gezin?
fitjourney · 16. juli 2018
Afgelopen week voelde echt als zomer, in ieder geval qua temperaturen. Zelf ben ik nog aan het werk, maar soms kun je wel een beetje het vakantiegevoel krijgen, zeker hier aan de Zeeuwse Kust. Ondanks dat probeer ik nog niet teveel in de vakantiestemming te komen, althans niet qua voeding. Want hoe je het ook wend of keert in de vakantieperiode eet je altijd net een beetje anders dan normaal. Afgelopen week heb ik mijn best gedaan, alleen in het weekend heb ik de touwtjes een beetje losser...
running · 13. juli 2018
Jullie zijn van mij gewend dat mijn insta vol staat met foto’s en stories dat ik lekker aan het sporten ben of net lekker klaar ben met een goede workout. De afgelopen maand was dit een stuk minder! Vandaag deel ik met jullie hoe dit komt en hoe ik mezelf hier weer uit ga slepen! Lezen jullie weer mee?
mommy · 12. juli 2018
Zoals jullie inmiddels wel weten sta ik er met enige regelmaat alleen voor met drie kleine kindjes. Vaak zie ik veel beren op de weg en mijd ik bepaalde situaties, omdat ik het gewoon niet zie zitten met drie kleine kindjes. Afgelopen week heb ik voor het eerst de boel eens de boel gelaten en bewust dingen ondernomen die ik anders misschien minder snel zou doen! Ben je benieuwd wat we allemaal hebben gedaan? Lees dan weer mee!
fitjourney · 10. juli 2018
Soms kan een week zo'n verschil maken. Afgelopen week was zo'n week. Ondanks dat de voornemens ontzettend goed waren, ging de werkelijkheid best wel anders. Dit had diverse redenen die ik vandaag met jullie ga delen. Lezen jullie weer mee?
Productreview · 05. juli 2018
Onlangs werd ik benaderd door Wereldkaarten.nl met de vraag of het mij leuk om een wereldkaart op canvas naar keuze te ontvangen? Aangezien ik niet bekend was met de wereldkaarten.nl heb ik meteen een kijkje op de website genomen en ik was aangenaam verrast door het aanbod. Dit lijk mij oprecht een leuke samenwerking, alleen waar zou ik een zo'n grote wereldkaart laten? Gelukkig mocht ik de wereldkaart ook weggeven en had ik meteen een goed doel voor ogen! Ben je benieuwd geworden naar...
running · 04. juli 2018
Het komt niet vaak (lees zelden) voor dat er in mijn dorp een loopje wordt georganiseerd. Nu de zomer voor de deur staat wordt er elke week in een ander dorp een loopje georganiseerd en de start was bij mij in het dorp. Ik twijfelde nog wel even of ik mee ging lopen, omdat ik de laatste weken een beetje aan het sukkelen ben met mijn knie. Uiteindelijk heb ik toch besloten om te gaan lopen, alleen niet de langste afstand, maar 6.4 kilometer. Ook wel eens leuk om mee te maken. Wat het nog leuker...
fitjourney · 03. juli 2018
Nu ik weer wat beter op weg ben vind ik het ook leuker om mijn eetdagboek met jullie te delen. Want ondanks dat ik alles met jullie deel op het gebied van voeding, ben ik toch altijd een beetje trots als ik kan laten zien dat ik het ook wel gewoon kan volhouden en netjes kan eten. Al kan dit eetdagboek misschien ook wel een heel vertekend beeld geven. Oordeel zelf maar. Lezen jullie weer mee?
Terugblik · 01. juli 2018
De zomer is inmiddels begonnen en afgelopen week voelde het ook echt zo. Ook zit het eerste half jaar van 2018 er al weer op. Jeetje er zijn gewoon al 6 maanden verstreken. De maanden zijn voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen en dat geldt dus ook voor juni. Ben je benieuwd hoe juni was? Lees dan weer snel verder!
mommy · 28. juni 2018
Sinds ik 4.5 jaar geleden moeder werd is er veel verandert. Naast het feit dat ik voortaan dagelijks voor drie boefjes zorg en dit soms een hele dagtaak kan zijn, is mijn indeling van de dag ook behoorlijk verandert. Mijn prioriteiten liggen tegenwoordig ergens anders (lees: bij mijn kindjes), mijn tijd wordt anders ingedeeld en ik ben ouder geworden, dus ook op dat gebied verandert. Toch is het wel leuk om eens terug te kijken naar hoe mijn leven was en hoe het nu is. Lezen jullie weer mee?

Meer weergeven