Productreview · 21. december 2021
De laatste dagen van het jaar zijn in gegaan! We kunnen beginnen met aftellen naar het nieuwe jaar! Wat zal 2022 ons brengen? Zullen we weer naar feestjes mogen of hangen we net als dit jaar zelf de slingers op? Ondanks dat we wederom in lockdown zitten, willen wij toch knallend het jaar uit gaan! Want ondanks dat het toch wederom een jaar was dat in teken stond van Corona, was er veel meer dan dat! Het leven moet gevierd worden en we moeten toosten op een nieuw jaar!
review · 07. november 2021
Heb jij een druk gezinsleven? Dan zijn die wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt vaak een doorn in het oog. Je moet dat goed plannen, een boodschappenlijstje samenstellen zodat je niks vergeet, je kinderen meenemen en een parkeerplek zoeken. Doorgaans zijn er altijd wel producten niet op voorraad en is er een wachtrij bij de kassa. Kan dat niet anders? Natuurlijk wel; laat gewoon de boodschappen thuisbezorgen! Dat kan bij een traditionele supermarkt zoals Albert Heijn of Jumbo, maar ook bij...
Productreview · 13. april 2021
April doet op het gebied van weer duidelijk wat hij wil. De ene dag schijnt de zon en ga je lekker naar buiten om vitamine D op te doen, de andere dagen hebben we te maken met sneeuw en hagel en trekken we onze winterkleding weer uit de kast. Wat mij betreft mag de sneeuw weg blijven en mag de zon elke dag verschijnen, laat de lente maar komen. En wat hoort erbij de lente? Natuurlijk een nieuwe garderobe.
fitjourney · 30. maart 2021
Op 25 januari ben ik gestart met mijn fitjourney en inmiddels zijn we ruim twee maanden verder. De resultaten zijn er, maar ook ben ik nog nooit zo langzaam gegaan als nu. Vind ik dat erg, baal ik daar van of kan ik gewoon geen weerstand bieden aan de paaseitjes en kan het mij niet schelen? Vandaag deel ik hoe het nu gaat en wat ik ervan vind.
Productreview · 28. maart 2021
Sinds we inmiddels al weer een jaartje in lockdown zitten heb ik steeds vaker de neiging om de mensen waarom ik geef eens goed in het zonnetje te zetten. Hoe fijn is het als je iemand een lach op zijn gezicht kan toveren. Het leukste om dat te doen is natuurlijk met een origineel cadeau en het liefst een cadeau waarbij iemand altijd denkt : oh leuk die heb ik van Marly gekregen. Vandaag deel ik met jullie weer een leuke website, waar je originele cadeautjes (maar ook andere producten) kan...
fitjourney · 18. maart 2021
Het is weer even geleden dat ik een update gedeeld heb, maar wees gerust ik heb nog niet opgegeven. Het gaat misschien niet altijd even makkelijk en niet altijd even soepel. Er zijn dagen dat ik knal en er zijn dagen dat ik los laat, maar weet je het is een proces van vallen en opstaan en je kan niet verwachten dat je binnen een paar weken van oude gewoonten af bent. Zolang de oude gewoonten maar niet de overhand nemen, is er niks aan de hand.
fitjourney · 12. februari 2021
Inmiddels zijn we bijna 4 weken aan de slag en ga ik kort met jullie delen hoe het nu gaat, of er dingen zijn waar ik tegen aan loop en wat ik zoal eet.
Productreview · 05. februari 2021
Alaaf Alaaf, in het weekend van 13 februari zal het akelig stil zijn op de straten! Geen feestgedruis, geen carnavalsoptochten, geen lege bekers drinken van de avond ervoor, geen confetti verspreid door de straten, maar een weekend zoals elk ander weekend. Zelf vind ik het echt heel jammer dat een van de meest mooie feestjes van het jaar niet door kan gaan. Want hoe leuk is om jezelf lekker te verkleden, mee te lallen op de muziek alsof je leven er vanaf hangt en lekker te feesten. Ik vind het...
fitjourney · 02. februari 2021
Inmiddels zijn we alweer twee weken onderweg. Onderweg naar een gezonde levensstijl, welke onderdeel van mijn leven kan worden en vooral blijven. Want daar ging het in het verleden wel eens mis, ik viel terug in oude patronen en dat wil ik doorbreken. Zelf denk ik dat je motivatie en externe factoren ook echt wel invloed op hebben. Vandaag deel ik met jullie hoe het gaat en of ik al dichter bij mijn doelen kom.
fitjourney · 24. januari 2021
Het is tijd om het roer om te gooien en voor mezelf te kiezen. De afgelopen jaren was ik continu bezig met het verzinnen van excuses om maar niet te slagen. En laten we eerlijk zijn het bedenken van excuses is heel makkelijk. Ik heb het druk, ik heb stress, ik heb even geen motivatie. Het enige excuus wat geen excuus was was dat mijn lichaam eind 2019 overtraind was en op dat moment ook niet mee wilde werken. Ik kon toen hoog en laag springen, al mijn voeding afwegen, mezelf netjes houden aan...

Meer weergeven