running · 24. maart 2018
Net voordat ik mijn eerste Halve Marathon liep heb ik van Stox de Running Socks gekregen om deze te testen. Sindsdien loop ik bijna elke training met deze sokken en ben ik er eigenlijk wel zeer te spreken over. Nu ik afgelopen week Last-Minute besloot om weer een Halve Marathon te lopen heb ik besloten om de Running Socks Light en de Recovery Socks te bestellen. Vandaag deel ik met jullie mijn ervaring! Lezen jullie weer mee?
mommy · 22. maart 2018
Ik denk dat de titel wel genoeg zegt, alleen een beetje uitleg is misschien wel handig. Er zijn van die dagen dat de muren echt letterlijk op mij af te komen. Ik zou dan het liefst naar buiten rennen en even een momentje voor mezelf nemen, maar juist dat gaat niet. Vandaag deel ik met jullie waar dit gevoel vandaan komt. Lezen jullie weer mee?
Terugblik · 21. maart 2018
Het was me gewoon even ontgaan, maar vandaag bestaat FITMOM Marly 1 jaar. Precies 1 jaar geleden startte ik mijn bloggersavontuur en heb ik lief en leed met jullie gedeeld en sindsdien is er zelden een week voorbij gegaan dat ik niet een blog plaatste. Aangezien we nu een jaar verder zijn, neem ik vandaag een terugblik op het afgelopen jaar! Lezen jullie weer mee?
running · 18. maart 2018
Door de voorspelling van het weer begon ik echt te twijfelen of ik de Halve Marathon wel moest gaan lopen. Want een gevoelstemperatuur van -4 en een oostenwind met windkracht 6 is toch niet de meest ideale omstandigheid om te hardlopen. Maar hoe vaak is er nu hier in de regio een Halve Marathon? Niet vaak! En het begon toch ontzettend te kriebelen. Dus ik heb het toch gedaan en ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ben je benieuwd hoe het is gegaan? Lees dan snel verder!
running · 17. maart 2018
Onverwachts heb ik besloten om morgen met de Zwinstedenloop mee te lopen en wel te weten de Halve Marathon. Nouja geheel onverwachts is het niet. Ik wide eigenlijk wel graag mee doen, maar we zouden in eerste instantie Remy zijn verjaardag dat weekend vieren, dus dan werd het even teveel. Nu we Remy zijn verjaardag vorige week hebben gevierd, was er opeens voor mij de mogelijkheid om toch de Halve Marathon te lopen. En hoe leuk is het dat er eens een Halve Marathon hier in de regio wordt...
mommy · 15. maart 2018
Ik ben iemand die altijd graag de touwtjes in handen heeft en plan graag hoe alles loopt. Dat doe ik werkelijk met bijna alles. En afwijken van hoe ik het graag zie vind ik moeilijk. Wat dat betreft kun je wel stellen dat ik een kronkel in mijn hoofd heb, maar ik vind het gewoon fijn alles bepaalde dingen gaan zoals ze naar mijn mening moeten gaan. Je kan me dan ook wel een control-freak noemen. Sinds ik moeder ben ben ik mezelf wel meer tegen gekomen en heb ik ook moeten leren accepteren dat...
fitjourney · 13. maart 2018
Inmiddels neem ik jullie al bijna een jaar mee in mijn fitjourney. Wat begon als een ware strijd tegen de overtollige kilo's, welke hele goede momenten kende, maar ook diepe dalen. Waar ik mijn eerste doel van het verliezen van 15 kilo inmiddels heb behaald, maar dat vond ik nog niet genoeg, dus ging ik verder. Wil ik jullie nu even iets anders voorleggen. Lezen jullie weer mee?
mommy · 12. maart 2018
Vandaag is het gewoon alweer 3 jaar geleden dat Remy ons gezin verrijkte. Hiep hiep hoera grote kleine vriend! Wat is het afgelopen jaar weer voorbij gevlogen! Het was ook wel een bewogen jaar voor mijn kleine vriendje. Ik heb mijn vriendje zien groeien, hij is vooruit gegaan in alle opzichten! Je kan echt merken dat hij een steeds grotere jongen wordt! Mijn kleine mannetje wordt groot!
running · 10. maart 2018
Ongeacht of het nu regent, waait, het ijskoud is of de zon schijnt heerlijk lopen doe ik toch! Ik laat mij niet weerhouden door het weer of ik wel of niet ga hardlopen. Ik ben juist blij als ik naar buiten kan en kan gaan hardlopen. Als ik ook nog eens mijn loopjes moet laten afhangen van het weer, dan is de kans groot dat ik nog vaker terug te vinden ben op de loopband en dat wil ik helemaal niet. Ik neem het ervan op de momenten dat het kan en het weer neem ik voor lief. Dit houdt niet in dat...
mommy · 08. maart 2018
Er gaat geen week voorbij zonder dat er wel ergens een spaaractie is in een van de supermarkten. Nu zijn niet alle spaaracties gericht op de kindjes, maar veel natuurlijk wel. De winkels weten er natuurlijk ook goed op in te spelen en maken je kindje helemaal gek. Hoe ver ga je als ouder in op een spaaractie en wat doe je er allemaal voor? Vandaag deel ik dit met jullie. Lezen jullie weer mee?

Meer weergeven