fitjourney

fitjourney · 16. juli 2018
Afgelopen week voelde echt als zomer, in ieder geval qua temperaturen. Zelf ben ik nog aan het werk, maar soms kun je wel een beetje het vakantiegevoel krijgen, zeker hier aan de Zeeuwse Kust. Ondanks dat probeer ik nog niet teveel in de vakantiestemming te komen, althans niet qua voeding. Want hoe je het ook wend of keert in de vakantieperiode eet je altijd net een beetje anders dan normaal. Afgelopen week heb ik mijn best gedaan, alleen in het weekend heb ik de touwtjes een beetje losser...
fitjourney · 10. juli 2018
Soms kan een week zo'n verschil maken. Afgelopen week was zo'n week. Ondanks dat de voornemens ontzettend goed waren, ging de werkelijkheid best wel anders. Dit had diverse redenen die ik vandaag met jullie ga delen. Lezen jullie weer mee?
fitjourney · 03. juli 2018
Nu ik weer wat beter op weg ben vind ik het ook leuker om mijn eetdagboek met jullie te delen. Want ondanks dat ik alles met jullie deel op het gebied van voeding, ben ik toch altijd een beetje trots als ik kan laten zien dat ik het ook wel gewoon kan volhouden en netjes kan eten. Al kan dit eetdagboek misschien ook wel een heel vertekend beeld geven. Oordeel zelf maar. Lezen jullie weer mee?
fitjourney · 26. juni 2018
Afgelopen week stond bij mij in het teken van gezonde voeding, het bijhouden van calorieën en hopelijk een stapje dichter bij mijn doelen te komen. Het was echt niet makkelijk en het voelde weer als een ware strijd. Maar dat hoort er bij. Ben benieuwd hoe het afgelopen week is gegaan? Lees dan snel verder!
fitjourney · 19. juni 2018
Afgelopen weken gingen niet echt lekker. Doordat ik het plannen achter mij had gelaten, merkte ik ook dat ik wederom wat makkelijker werd, maar vermoedelijk stiekem wat meer calorieën per dag at dan eigenlijk goed voor me was. Het erge is dat ik net eens heel slecht at, alleen de porties waren gewoon niet goed. Dus sinds gisteren ben ik maar weer gaan plannen. Ik vind het wel jammer dat ik blijkbaar zonder plannen minder goed eet en dus netjes mijn voeding moet bij houden. Helaas is het niet...
fitjourney · 12. juni 2018
Vandaag wordt het eens tijd om mijn "fitjourney" onder de loep te nemen. Ik ben inmiddels ruim een jaar op weg en heb een aantal doelen behaald, maar het eindstation heb ik nog niet behaald. Hoe wil ik het de komende maanden gaan aanpakken? Ga ik nieuwe doelen stellen? Waar wil ik naar toe werken en wat vind ik belangrijk? Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!
fitjourney · 05. juni 2018
Het is weer tijd voor een eetdagboek. En zoals elke week deel ik met jullie wat ik zoal eet op een doordeweekse dag en een dag in het weekend. Aangezien ik ook echt graag naar een Festival ga, deel ik vandaag met jullie wat ik zoal op zo'n dag eet en drink. Want ook zulke dagen horen er bij en hoe ga ik daar mee om? Hou ik me nog netjes aan mijn calorieën, let ik absoluut ergens op of zoek ik de gulle middenweg op. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!
fitjourney · 29. mei 2018
Het is even een weekje stil geweest op mijn blog! Waarom? Mijn focus lag even op mijn gezin, familie en vrienden. Ik had zoveel leuke dingen gepland staan, dat ik mezelf daar even volledig op wilde focussen en daarom heb ik even een weekje rust ingelast. Vanaf deze week start weer een beetje het gewone leven en daar hoort mijn blog ook bij! Aangezien het vandaag dinsdag is, is het dus tijd om met jullie mijn ups en downs van mijn fitjourney te delen. Hoe is het afgelopen weken gegaan? Heb ik...
fitjourney · 15. mei 2018
Vandaag deel ik weer een eetdagboek met jullie. En voor de verandering heb ik eens gekozen voor twee niet standaard dagen. Want ook zulke dagen zitten er natuurlijk tussen en ik wil jullie deze dagen met jullie delen. Deze week deel ik een doordeweekse dag waarop ik een etentje met een goede vriendin gepland had staan en de dag van de halve marathon. Lezen jullie weer mee?
fitjourney · 08. mei 2018

Meer weergeven