fitjourney

fitjourney · 14. november 2017
De eerste week zit erop! Een week lang heb ik mijn eten bijgehouden, maar nu in plaats van allerlei ongezonde dingen te eten. Heb ik nu mijn dagelijkse calorieën ingedeeld met gezonde producten. Ben je benieuwd hoe afgelopen week is gegaan en of ik al resultaten heb geboekt? Lees dan snel verder!
fitjourney · 07. november 2017
Vanaf nu zijn we echt gestart. Je zal wel denken dat zei je vorige week al. Dat klopt. Alleen vorige week heb ik mijn eerste sessie gehad met Kimberly. We hebben toen bepaalt wat mijn doelen zijn, die ik met jullie gedeeld heb. Ik heb toen mijn eerste workout gehad, om zo mijn startpunt te bepalen en Kimberly heeft een weekje meegekeken in mijn voedingspatroon. Ben je benieuwd hoe het is gegaan? Lees dan snel verder!
fitjourney · 31. oktober 2017
De komende 12 weken ga ik het programma van Newborn Fitmama Kimberly volgen en ik ga jullie hierin meenemen. Vandaag deel ik met jullie wat het programma inhoudt en wat mijn doelen voor de komende weken zijn. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
fitjourney · 24. oktober 2017
We zijn weer een weekje verder! En wat voor een week. Een week vol emoties. Het was een rollercoaster. En als ik ergens slecht tegen opgewassen ben dan is het omgaan met verdriet. Het gaat bij mij dan vaak twee kanten op . Eerst eet ik helemaal niets en vervolgens eet ik alles wat los en vast zit. Daarom heb ik deze week besloten even niet te wegen, om mezelf niet teleur te stellen. Toch neem ik jullie mee in afgelopen week.
fitjourney · 17. oktober 2017
Na een aantal weken de weegschaal compleet genegeerd te hebben werd het weer tijd om de schade te bekijken. Eigenlijk had ik weinig zin om op de weegschaal te gaan staan, maar ik wist dat het wel goed voor me zou zijn! Ik moest even inzichtelijk krijgen hoe ik er op dit moment voor sta om op die manier weer een nieuwe plan de campagne te maken. Ben je benieuwd wat mijn resultaten zijn na een paar weken niet wegen? Lees dan snel verder!