fitjourney

fitjourney · 15. mei 2018
Vandaag deel ik weer een eetdagboek met jullie. En voor de verandering heb ik eens gekozen voor twee niet standaard dagen. Want ook zulke dagen zitten er natuurlijk tussen en ik wil jullie deze dagen met jullie delen. Deze week deel ik een doordeweekse dag waarop ik een etentje met een goede vriendin gepland had staan en de dag van de halve marathon. Lezen jullie weer mee?
fitjourney · 08. mei 2018
fitjourney · 03. mei 2018
Afgelopen tijd hebben wij een aantal keer een pretpark bezocht! Hier kunnen wij en voornamelijk de kids ontzettend van genieten, maar hoe overleef je een dagje pretpark als je gewicht wilt verliezen? Vandaag deel ik met jullie hoe je het beste een dagje weg kunt aanpakken als je op je voeding let. Lezen jullie weer mee?
fitjourney · 01. mei 2018
Het is weer tijd voor een Food Diary. Net als de andere keren deel ik weer met jullie een doordeweekse dag en een dag uit het weekend. Deze keer deel ik met jullie wat ik allemaal op heb op mijn verjaardag en op een dag dat ik een langere duurloop heb gelopen. Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder!
fitjourney · 24. april 2018
Afgelopen week was het echt prachtig weer. Eindelijk voelde het weer een beetje als zomer in Nederland en dat gevoel van zomer geeft voor mij alleen maar meer motivatie om goed mijn best te doen voor de laatste kilo's. Want de zomer betekent ook minder lagen kleding aan, tenzij je het heerlijk vindt om je kapot te zweten. Ben je benieuwd hoe afgelopen weken zijn gegaan? Lees dan snel verder!
fitjourney · 17. april 2018
Inmiddels is mijn laatste eetdagboek alweer twee weken geleden en is het weer tijd voor een kijkje in mijn eetpatroon. Ook deze week deel ik met jullie een doordeweekse dag en een dag uit het weekend. Afgelopen week heb ik heel goed op mijn voeding gelet en dit kun je ook wel terug zien in mijn eetdagboek van de doordeweekse dag. De dag in het weekend was wat anders dan een normale dag in het weekend aangezien we een dagje naar de Efteling zijn geweest. Nu had ik er natuurlijk voor kunnen...
fitjourney · 10. april 2018
Het heeft een paar weken geduurd voordat ik mijn draai weer had gevonden, maar eindelijk kan ik zeggen dat ik weer wat meer ritme in mijn voeding heb. Het is nog niet helemaal op en top, maar het is al zoveel beter dan de afgelopen weken. Nu is het een kwestie van volhouden en doorzetten om mijn doelen te bereiken. Ben je benieuwd hoe de afgelopen weken waren? Lees dan snel verder!
fitjourney · 07. april 2018
De paasdagen zijn weer voorbij en nu duurt het in ieder geval weer tot december voordat er echt weer een feestdag komt waarbij er ook daadwerkelijk extra gegeten wordt. Nu staat Pasen in mijn optiek niet gelijk aan veel eten, maar toch eet je die dagen net wat anders dan op een normale dag. Aangezien ik nog steeds bezig ben met mijn fitjourney heb ik toch geprobeerd een goede balans te vinden. Vandaag deel ik met jullie of dit is gelukt en hoe! Lezen jullie weer mee?
fitjourney · 03. april 2018
Zoals eerder aangegeven wordt mijn eetdagboek de komende tijd een vaste rubriek op mijn blog. Op deze manier geef ik jullie een kijkje in mijn eetgewoonten en het is een leuke afwisseling ten opzichte van mijn fitjourney. Deze week deel ik een doordeweekse dag en een dag in het weekend met jullie. En helaas hoort daar niet een van de paasdagen bij. Hoe ik de paasdagen heb overleefd laat ik jullie over een paar dagen weten! Ben je benieuwd wat ik zoal eet? Lees dan snel verder!
fitjourney · 29. maart 2018
Aankomend weekend hebben we weer een lekker lang weekend, omdat het Pasen is. De associatie die ik met Pasen heb is toch wel Chocolade. Heel veel chocolade. Alleen in tegenstelling tot voorheen ga ik daar heel anders mee om. Je bereikt namelijk je doelen niet als je al weken alleen maar paaseitjes eet. Was het maar zo makkelijk. Maar dit betekent niet dat je niet kan genieten van de lekkere dingen! Vandaag deel ik met jullie hoe ik van plan ben om de paasdagen te overleven. Lezen jullie weer...

Meer weergeven