fitjourney

fitjourney · 13. maart 2018
Inmiddels neem ik jullie al bijna een jaar mee in mijn fitjourney. Wat begon als een ware strijd tegen de overtollige kilo's, welke hele goede momenten kende, maar ook diepe dalen. Waar ik mijn eerste doel van het verliezen van 15 kilo inmiddels heb behaald, maar dat vond ik nog niet genoeg, dus ging ik verder. Wil ik jullie nu even iets anders voorleggen. Lezen jullie weer mee?
fitjourney · 06. maart 2018
Afgelopen week was het ziekenboeg hier in huis. De jongens hadden de griep en de meiden zijn vooralsnog bespaard gebleven. Zieke kindjes staat gelijk aan veel zorgen, extra zorgen aan je hoofd en minder slaap! Niet de beste factoren voor het bevorderen van het afvalporces, maar helaas hoort dit er ook bij! Vandaag deel ik hoe afgelopen week is gegaan op het gebied van voeding en sporten. Lezen jullie weer mee?
fitjourney · 27. februari 2018
Zo ik ben weer terug. Even een weekje geen blog. Waarom niet? Nou vorige week heb ik mij gericht op de dingen die ik belangrijk vind en hoe leuk ik het ook vind om te bloggen, lag mijn prioriteit even ergens anders. Dat heeft mij even goed gedaan. Even meer aandacht voor mijn gezin en het sporten en al het andere kwam even later. Dit houdt natuurlijk niet in dat mijn fitjourney niet gewoon door ging. Ben je benieuwd hoe afgelopen weken waren? Lees dan snel verder!
fitjourney · 13. februari 2018
Hoppa en we zijn weer een weekje verder. Gelukkig een veel betere week dan de week hiervoor. Op emotioneel gebied, maar ook qua voeding. De rust is wedergekeerd in huis en dat geeft ook rust in mijn hoofd. Ben je benieuwd hoe afgelopen week is gegaan? Lees dan mee!
fitjourney · 10. februari 2018
De afgelopen maanden heb ik het NBFM programma gevolgd en heb ik jullie hierin meegenomen. Wekelijks heb ik gedeeld wat ik van het programma vond en wat mijn resultaten waren. Vandaag deel ik met jullie wat ik van het programma vind. Lezen jullie weer mee?
fitjourney · 06. februari 2018
Mijn Newbornfitmama fitjourney zit er officieel op, alleen ga ik nog 3 maanden eens per maand contact hebben met Kimberly om te kijken hoe het nu gaat, loop ik ergens tegen aan of heb ik ergens hulp bij nodig? Voor nu ga ik proberen mijn laatste kilo's kwijt te raken en dan komt het moeilijkste gedeelte op gewicht blijven. Dat blijft toch wel een dingetje! Zijn jullie benieuwd hoe afgelopen week is gegaan? Lees dan snel verder!
fitjourney · 03. februari 2018
Als mama van drie kindjes die er vaak alleen voor staat en die het druk heeft met haar werk, wordt je soms wel een pro wat betreft je tijd indelen als je een goede balans zoekt tussen sporten, werk en je gezin. Ik krijg vaak te horen dat mensen respect hebben voor mijn doorzettingskracht en hoe ik alles in mijn eentje doe en krijg ik geregeld de vraag hoe ik het toch allemaal doe? Vandaag ga ik dit met jullie delen. Lezen jullie weer mee?
fitjourney · 30. januari 2018
Best wel een beetje raar, maar morgen heb ik mijn laatste sessie met Kimberly en dan zit mijn NBFM Fitjourney erop. Ruim 12 weken heeft Kimberly mij begeleid op het gebied van voeding en sporten en heb ik mezelf en mijn lichaam uitgedaagd. Ben je benieuwd wat het NBFM programma mij heeft gebracht? Lees dan snel verder!
fitjourney · 23. januari 2018
Ik ben blij dat afgelopen week er weer op zit, want het was niet mijn beste week en dan zitten we gewoon pas in de derde week van het jaar. Gelukkig doe ik niet aan goede voornemens, anders had nu af gefaald. Gelukkig probeer ik het niet meer te zien als alles of niets en zoek ik naar de gulle middenweg en daar hoort acceptatie bij. Ik moet accepteren dat niet alles perfect kan gaan. Ook ik ben maar een mens en soms heb je gewoon een mindere week. Voorheen zou ik dit benaderen als falen en zou...
fitjourney · 20. januari 2018
Het is weer even geleden, maar ik vond dat het weer eens tijd werd om een eetdagboekje te delen. Hiermee wil ik jullie inzicht geven in wat ik nu zoal eet en ben ik ook benieuwd wat jullie ervan vinden. Lezen jullie weer mee?

Meer weergeven