fitjourney

fitjourney · 16. januari 2018
Mijn NBFM Fitjourney zit er bijna op. Eigenlijk zou dit mijn laatste week zijn, alleen eind januari heb ik nog 1 sessie staan en dan zit mijn avontuur erop. Toch wel raar dat ik het straks weer in mijn eentje moet doen, maar als het goed is is mijn basis en mindset nu goed om zelf door te kunnen gaan. Voor nu gaan we weer eens kijken wat de resultaten van afgelopen week zijn.
fitjourney · 09. januari 2018
Alle feestdagen zijn weer voorbij en het is weer tijd om in gareel te komen! Sinds afgelopen jaar duren bij ons alleen de feestdagen net een beetje langer, want Evy is op 5 januari jarig en dat moet natuurlijk wel gevierd worden! Ben je benieuwd of ik de draad weer heb kunnen oppakken en of ik ook weer wat gewicht verloren ben? Lees dan snel verder!
fitjourney · 06. januari 2018
Op social media zie ik van iedereen zijn/haar doelen voor 2018 voorbij komen en dat motiveerde mij om ook eens na te denken wat mijn doelen voor 2018 zijn! Wat wil ik allemaal doen en bereiken? Vandaag deel ik het met jullie! Lezen jullie weer mee?
fitjourney · 02. januari 2018
Happy New Year! Iedereen een goede jaarwisseling gehad? Nog brak van de glazen champagne of je buik nog vol van alle oliebollen? Ik heb gisteren in ieder geval genoten van de toastjes, appelbeignets en de borrels! Het is tot slot van rekening maar één keer per jaar oudejaarsavond! Ben je benieuwd hoe afgelopen week is gegaan? Zitten er nog kilo's van de kerst aan of ben ik toch nog afgevallen?
fitjourney · 26. december 2017
Vrolijk Kerstfeest! Is iedereen het eten al beu of zijn we allemaal nog aan het genieten van de varkenshaas, de rollade , de crème brullee of een heerlijke tiramisu? De kerstdagen zijn weer voorbij gevlogen en ik heb genoten van de dagen. Het samen zijn met mijn gezin en familie en van het lekkere eten. Ben je benieuwd wat mijn resultaten zijn van afgelopen week Lees dan snel verder!
fitjourney · 23. december 2017
Santa Clause is coming to town. Nog twee nachtjes slapen en het is Kerstmis. Een feest van gezellig samen zijn, maar ook veel lekker eten. Lekker uitgebreid ontbijten, daarna weer lekker lunchen, taartjes, chocolade, toastjes, uitgebreid diner, overheerlijke toetjes, wijntjes en ga zo maar door. Kerstmis is een caloriebom! Gelukkig is het wat dat betreft niet elke dag Kerstmis. Maar nu ik zo goed op weg ben, vind ik het toch wel zonde om mezelf volledig te laten gaan. Maar hoe ga ik het dan...
fitjourney · 19. december 2017
Nog een weekje en dan is het gewoon al Kerstmis! Een heerlijk feest met vooral veel eten. Niet alleen in de avond, maar ook overdag! Gelukkig is het wat dat betreft nog niet zo ver en heb ik afgelopen week nog even kunnen knallen! Ben je benieuwd of ik de draad weer heb kunnen oppakken na een weekendje weg of ben ik blijven hangen in de weekend vibes? Lees dan snel verder!
fitjourney · 12. december 2017
Inmiddels zit ik alweer op de helft van het Newbornfitmama programma. Nog 6 weekjes en dat zit het er alweer op. Ik hoop natuurlijk mijn doelen te gaan bereiken en daar ga ik hard mijn best voor doen, maar ook komt nu de moeilijkste periode van het jaar: DE FEESTDAGEN! Vandaag deel ik met jullie natuurlijk mijn resultaten van afgelopen week, maar ook wat ik in de afgelopen 6 weken al bereikt heb. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
fitjourney · 09. december 2017
Ik ben echt een alles of niets type en dat vind ik eigenlijk best wel een storende eigenschap. Of ik ga ergens voor de volle 100% voor of ik laat de boel de boel en het interesseert me niet. Dit is vooral op het vlak qua afvallen en dit is ook echt een terugkerend patroon de afgelopen jaren. Nu wil ik dit patroon eens doorbreken, alleen weet ik nog niet hoe. Daarom dat ik voor mezelf eens probeer op te sommen waar dit gedrag dan vandaan komt. Lezen jullie weer mee?
fitjourney · 05. december 2017
Vanavond is het pakjesavond. Een avond die wij vroeger vierden met allerlei lekkernijen, zoals een taartje, chipjes en toastjes. Nu zijn de kindjes nog best klein en gaat het hun voornamelijk om de cadeautjes. Maar Sinterklaas staat wel bekend om allerlei verleidingen: pepernoten, chocoladeletters, kikkers/muizen, chocoladepepernoten, banketletters en ga zo maar door. Stuk voor stuk vind ik het lekker, maar heb ik me afgelopen week kunnen inhouden? Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel...

Meer weergeven