mommy

mommy · 17. mei 2018
Iedereen heeft zijn eigen manier van opvoeden, maar zet een stel moeders bij elkaar en zij zullen zich vaak herkennen in bepaalde situaties. Vandaag deel ik met jullie deze situaties!
mommy · 10. mei 2018
Het is lente en gelukkig is het steeds vaker mooi weer. Heerlijk, echt genieten. De kids vinden het dan ook heerlijk om lekker buiten te spelen en geef ze eens ongelijk. De buitenlucht is gezond voor hun en ze kunnen lekker rondrennen, klimmen, stoepkrijten, fietsen etc. Heerlijk. Tot afgelopen jaar vond Jaimey het al heerlijk om in de tuin te spelen, nu hij op de basisschool zit wil hij ook graag voor op straat spelen met de andere kindjes en dat snap ik ook wel. Alleen als mama vind ik dit...
mommy · 26. april 2018
Over ruim twee weken is het al weer moederdag en dit was mij echt even helemaal ontschoten. Het is dat Remy en Evy hun kunstwerkje afgelopen week al meekregen van de kinderopvang en dat ik dacht oh dat is natuurlijk ook al bijna. Ik heb gauw even de datum opgezocht en dit jaar valt moederdag op zondag 13 mei. Dus mocht je nog wat willen regelen voor je moeder,vrouw,oma,schoonmoeder etc. je hebt nog 2.5 week. Vandaag deel ik een aantal tips met jullie en hoe voor mij een ideale moederdag eruit...
mommy · 19. april 2018
Spontane acties zijn soms echt de beste acties. Gewoon niet denken, maar doen! Afgelopen weekend gingen de kindjes en ik een weekendje naar mijn ouders en spontaan hebben we besloten om een dagje naar de Efteling te gaan! Zolang ik nog een abonnement heb moeten we wel van dit mooie park genieten. Ben je benieuwd hoe onze dag was? Lees dan snel verder!
mommy · 05. april 2018
HET IS EEN FASE, HET IS EEN FASE, HET IS EEN FASE. Dit is iets wat we als ouders geregeld zeggen zodra we een verandering zien in het gedrag van onze kinderen. En vaak is dat niet per definitie een positieve verandering in het gedrag, maar vaak eentje waarvan we denken: is het al over? Sinds een paar weken zijn wij ook weer in zo'n fase beland (althans dat hopen wij) en hier ga ik vandaag meer over delen. Lezen jullie weer mee?
mommy · 22. maart 2018
Ik denk dat de titel wel genoeg zegt, alleen een beetje uitleg is misschien wel handig. Er zijn van die dagen dat de muren echt letterlijk op mij af te komen. Ik zou dan het liefst naar buiten rennen en even een momentje voor mezelf nemen, maar juist dat gaat niet. Vandaag deel ik met jullie waar dit gevoel vandaan komt. Lezen jullie weer mee?
mommy · 15. maart 2018
Ik ben iemand die altijd graag de touwtjes in handen heeft en plan graag hoe alles loopt. Dat doe ik werkelijk met bijna alles. En afwijken van hoe ik het graag zie vind ik moeilijk. Wat dat betreft kun je wel stellen dat ik een kronkel in mijn hoofd heb, maar ik vind het gewoon fijn alles bepaalde dingen gaan zoals ze naar mijn mening moeten gaan. Je kan me dan ook wel een control-freak noemen. Sinds ik moeder ben ben ik mezelf wel meer tegen gekomen en heb ik ook moeten leren accepteren dat...
mommy · 12. maart 2018
Vandaag is het gewoon alweer 3 jaar geleden dat Remy ons gezin verrijkte. Hiep hiep hoera grote kleine vriend! Wat is het afgelopen jaar weer voorbij gevlogen! Het was ook wel een bewogen jaar voor mijn kleine vriendje. Ik heb mijn vriendje zien groeien, hij is vooruit gegaan in alle opzichten! Je kan echt merken dat hij een steeds grotere jongen wordt! Mijn kleine mannetje wordt groot!
mommy · 08. maart 2018
Er gaat geen week voorbij zonder dat er wel ergens een spaaractie is in een van de supermarkten. Nu zijn niet alle spaaracties gericht op de kindjes, maar veel natuurlijk wel. De winkels weten er natuurlijk ook goed op in te spelen en maken je kindje helemaal gek. Hoe ver ga je als ouder in op een spaaractie en wat doe je er allemaal voor? Vandaag deel ik dit met jullie. Lezen jullie weer mee?
mommy · 01. maart 2018
Wie kent het niet na een lange dag werken kom je thuis en moet je nog voor je hongerige ietwat vermoeide kindjes nog een gezonde maaltijd op tafel zetten, wetende dat de kans heel groot is dat zij het niet eens gaan eten. Dit werkt natuurlijk absoluut niet motiverend en de ongezondere opties lonken. Toch ben ik groot voorstander van een gezonde maaltijd, maar ik wil daar niet teveel tijd in steken, want zeker na een lange dag wil ik mijn kindjes op tijd in bed leggen en even nog wat tijd met ze...

Meer weergeven