mommy

mommy · 15. maart 2018
Ik ben iemand die altijd graag de touwtjes in handen heeft en plan graag hoe alles loopt. Dat doe ik werkelijk met bijna alles. En afwijken van hoe ik het graag zie vind ik moeilijk. Wat dat betreft kun je wel stellen dat ik een kronkel in mijn hoofd heb, maar ik vind het gewoon fijn alles bepaalde dingen gaan zoals ze naar mijn mening moeten gaan. Je kan me dan ook wel een control-freak noemen. Sinds ik moeder ben ben ik mezelf wel meer tegen gekomen en heb ik ook moeten leren accepteren dat...
mommy · 12. maart 2018
Vandaag is het gewoon alweer 3 jaar geleden dat Remy ons gezin verrijkte. Hiep hiep hoera grote kleine vriend! Wat is het afgelopen jaar weer voorbij gevlogen! Het was ook wel een bewogen jaar voor mijn kleine vriendje. Ik heb mijn vriendje zien groeien, hij is vooruit gegaan in alle opzichten! Je kan echt merken dat hij een steeds grotere jongen wordt! Mijn kleine mannetje wordt groot!
mommy · 08. maart 2018
Er gaat geen week voorbij zonder dat er wel ergens een spaaractie is in een van de supermarkten. Nu zijn niet alle spaaracties gericht op de kindjes, maar veel natuurlijk wel. De winkels weten er natuurlijk ook goed op in te spelen en maken je kindje helemaal gek. Hoe ver ga je als ouder in op een spaaractie en wat doe je er allemaal voor? Vandaag deel ik dit met jullie. Lezen jullie weer mee?
mommy · 01. maart 2018
Wie kent het niet na een lange dag werken kom je thuis en moet je nog voor je hongerige ietwat vermoeide kindjes nog een gezonde maaltijd op tafel zetten, wetende dat de kans heel groot is dat zij het niet eens gaan eten. Dit werkt natuurlijk absoluut niet motiverend en de ongezondere opties lonken. Toch ben ik groot voorstander van een gezonde maaltijd, maar ik wil daar niet teveel tijd in steken, want zeker na een lange dag wil ik mijn kindjes op tijd in bed leggen en even nog wat tijd met ze...
mommy · 15. februari 2018
Loedermoeder is een term die je de afgelopen jaren steeds vaker voorbij hoort komen. Er wordt zelfs een prijs uitgedeeld voor de loedermoeder van het jaar. En natuurlijk zijn er moeders die hun uiterste best doen om hiervoor in aanmerking te komen. Of je hier nu trots op moet zijn is een tweede, maar ik denk vooral dat je het met een knipoog moet lezen. Stiekem denk ik dat in ons allemaal zo nu en dan wel een loedermoeder schuilt. Vandaag deel ik met jullie de situaties dat ik echt een...
mommy · 08. februari 2018
Mijn lieve kleine grote vriend Remy heeft kinderastma. Dit is niet altijd even makkelijk en kan best wat zorgen met zich meebrengen. Vandaag deel ik met jullie wat hier zoal bij komt kijken en hoe wij hiermee omgaan.
mommy · 31. januari 2018
Afgelopen week was me het weekje wel. Eentje die ik in ieder geval heel snel weer wil vergeten. Het was voor mij echt een rollercoaster van emoties. Van geschokt, naar bang, naar bezorgd, je machteloos voelen, schuldig voelen en ga zo maar door. Heb je niet mee gekregen wat er is gebeurt? Ik heb afgelopen week twee keer op de HAP gezeten. De ene keer met Jaimey, de andere keer met Remy. En dat in een tijdsbestek van 4 dagen. Wat een gedoe. Vandaag deel ik met jullie wat er is gebeurt en hoe ik...
mommy · 25. januari 2018
Precies twee weken voor Kerstmis brachten wij onze kindjes naar de opvang en zagen weeen flyer hangen dat de Waterpokken heersten. Ik zei grappend tegen Jimmy: wedden op eerste kerst heersen hier in huis de waterpokken. Niet wetende dat dit ook daadwerkelijk zo zou zijn. Gelukkig was ik wel goed voorbereid. Vandaag deel ik met jullie mijn tips die het beste werken bij de waterpokken.
mommy · 18. januari 2018
Zoals vele van jullie wel weten ben ik trotse mama van twee jongetjes en een meisje. Het huis is hier dan ook bezaaid met auto's, tractors, poppen, prinsessen etc. Het lijkt hier soms haast wel een mini speelgoedwinkel ;-). Maar hoe ben ik als mama? Zie ik mezelf meer als een jongensmama of meer als een meisjesmama?
mommy · 11. januari 2018
Afgelopen weekend hebben we Evy haar eerste verjaardag gevierd! Man wat is het eerste jaar voorbij gevlogen en wat voelde het raar om haar eerste verjaardag te vieren. Evy is geen baby meer, maar een dreumes. Vanaf nu nooit meer een baby in ons huis, althans geen baby van ons. En dit voelt toch best wel heel erg raar. Vandaag neem ik jullie mee naar de eerste verjaardag van Evy. Lezen jullie weer mee?

Meer weergeven