mommy

mommy · 18. november 2017
Onlangs ben ik benaderd door Fotofabriek.nl met de vraag of ik interesse had om een foto op canvas te laten afdrukken? Natuurlijk had ik daar interesse in. Tegenwoordig maak je heel makkelijk foto's met je gsm, maar uiteindelijk doe je er niks mee en dat is zo zonde. Dit is was de uitgelezen kans om een mooie foto te laten afdrukken. Ben je benieuwd hoe mijn ervaring is met Fotofabriek.nl? Lees dan snel verder!
mommy · 16. november 2017
Dit weekend komt de Goed Heilig man weer aan in Nederland en dat brengt de nodige spanningen mee voor de kindjes. Ik vind het persoonlijk een geweldige tijd en geniet zo ontzettend van de fantasie en enthousiasme van de kindjes. Een van de tradities van Sinterklaas is het zetten van een schoentje. Hoe vaak laten wij onze kindjes een schoentje zetten en wat doen wij erin?
mommy · 09. november 2017
Het kan aan mij liggen, maar als ik om mij heen kijk lijkt tegenwoordig heel veel stellen 3 kindjes te hebben in plaats van 2. Ik zie het op straat, maar ook veel op social media. 3 lijkt het nieuwe 2 te zijn. Maar wanneer ben je nu als gezin compleet? Vandaag deel ik met jullie hoe dit voor ons was!
mommy · 02. november 2017
In een slechts enkele weken hebben we twee naasten verloren. In september is Jimmy zijn opa plotseling overleden en twee weken geleden is mijn oma overleden. Het overlijden van een naasten brengt veel verdriet met zich mee. Dit verdriet krijgen je kindjes ook mee. Vandaag deel ik in mijn blog in hoeverre wij onze kindjes in dit proces betrekken en wat wij hun vertellen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
mommy · 25. oktober 2017
Dit weekend is het weer zover : de klok gaat een uurtje achteruit. Voorheen had ik helemaal geen moeite met de wintertijd, maar sinds ik kinderen heb mag wat mij betreft de wintertijd toch echt wel afgeschaft worden. Vandaag deel ik in mijn blog hoe wij onze kindjes voorbereiden op de wintertijd. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
mommy · 23. oktober 2017
Op 24 oktober 2013 moesten wij ons m 06.00 uur melden in het ziekenhuis van Eeklo ter voorbereiding van de keizersnede. We hadden geen idee wat ons te wachten stond. Natuurlijk hadden we wel een voorstelling gemaakt van wat er zou gaan komen, maar het echte werk is toch anders! Op 24 oktober 2013 om 09.10 is onze zoon Jaimey geboren met een gewicht van 3620 gram en een lengte van 50 cm. Inmiddels zijn we 4 jaar verder en wordt onze grote vriend morgen 4 jaar!
mommy · 19. oktober 2017
Zoals vele van jullie wellicht wel weten sta ik er met enige regelmaat enkele weken alleen voor. Ik zie mezelf dan ook als een part-time alleenstaande moeder. In de weken dat Jimmy weg is voor zijn werk ben ik degene die het gezin draaiende houdt. Ik ben het gewend en draai er mijn hand niet voor om. Ik wist voordat we aan kinderen begonnen ook dat dit het geval zou zijn en het is een bewuste keuze geweest voor ons. Natuurlijk wist ik in het begin nog niet hoe het zou uitpakken, maar gelukkig...