mommy

mommy · 11. januari 2018
Afgelopen weekend hebben we Evy haar eerste verjaardag gevierd! Man wat is het eerste jaar voorbij gevlogen en wat voelde het raar om haar eerste verjaardag te vieren. Evy is geen baby meer, maar een dreumes. Vanaf nu nooit meer een baby in ons huis, althans geen baby van ons. En dit voelt toch best wel heel erg raar. Vandaag neem ik jullie mee naar de eerste verjaardag van Evy. Lezen jullie weer mee?
mommy · 04. januari 2018
Morgen wordt mijn kleine meisje alweer 1 jaar! 1 jaar! Niet te geloven hoe snel het afgelopen jaar is gegaan. Een jaar waarin alles voor de laatste keer was en wij dit zo bewust mogelijk hebben geprobeerd mee te maken. Mijn kleine meisje is vanaf morgen geen baby meer, maar een dreumes. Vandaag deel ik 12 mooie momenten die wij hebben meegemaakt met Evy! Lezen jullie weer mee?
mommy · 28. december 2017
Nog een paar dagen en 2017 is weer voorbij en dan staat 2018 voor de deur. Ik ben benieuwd wat 2018 ons gaat brengen. Gaat het een mooi jaar worden? Gaan er leuke dingen gebeuren? Komen onze wensen/doelen uit? Wie zal het zeggen. We gaan het zien. Natuurlijk hoop ik ook dat mijn kindjes een mooi jaar tegemoet gaan, zonder al te veel struggles. Daarom deel ik vandaag met jullie mijn wensen voor mijn kindjes. Lezen jullie weer mee?
mommy · 20. december 2017
Precies een jaar geleden was net mijn zwangerschapsverlof gestart van Evy. Zwangerschapsverlof is het moment om even tot rust te komen, niks te doen of je huis totaal te poetsen. Mijn verlof was net even anders. De eerste dag van mijn verlof is Jimmy aan zijn miniscus geopereerd. Dus daag rust en hallo ik moet alles blijven doen. Ik had nog een examen gepland staan en Jaimey zijn kamer moest nog klaar gemaakt worden, zodat we ook Evy haar kamer gereed konden maken. En de feestdagen zaten er nog...
mommy · 16. december 2017
Vorige week zijn Jimmy en ik een weekendje naar Almere geweest. Even een weekendje met zijn tweetjes, zonder kindjes! Soms heeft een mens dat gewoon nodig! Vandaag deel ik met jullie wat wij zoal gedaan hebben en wat wij echte aanraders (of niet) vinden in Almere! Lezen jullie weer mee?
mommy · 14. december 2017
Onlangs heeft Dekbeddiscounter mij benaderd of ik een van hun producten wilde testen. Dit wilde ik heel graag. In het verleden heb ik al eerder dekbedden bij hun besteld voor de jongens en daar was ik heel tevreden over en een nieuw dekbed is altijd welkom! Ben je benieuwd wat ik van Dekbeddiscounter vind? Lees dan snel verder!
mommy · 07. december 2017
Na zo'n drukke maand als afgelopen maand, vraag ik me soms wel eens af of ik de lat niet te hoog leg voor mezelf. Eis ik niet teveel van mezelf, kan ik het mezelf niet wat makkelijker maken of is het goed zoals het is? Ik heb de zaken voor mezelf eens op een rijtje gezet en deel mijn gedachten met jullie. Ik ben wel eens benieuwd hoe jullie het aanpakken en of jullie nog tips hebben voor mij?
mommy · 23. november 2017
In een eerdere blog heb ik met jullie gedeeld dat ik in het verleden twee miskramen heb gehad. Na deze miskramen was ik al het vertrouwen in mijn lichaam verloren. Van mijn gynaecoloog heb ik medicatie gehad om mijn lichaam een handje te helpen bij het zwanger zijn. Vandaag deel ik hier meer over.
mommy · 18. november 2017
Onlangs ben ik benaderd door Fotofabriek.nl met de vraag of ik interesse had om een foto op canvas te laten afdrukken? Natuurlijk had ik daar interesse in. Tegenwoordig maak je heel makkelijk foto's met je gsm, maar uiteindelijk doe je er niks mee en dat is zo zonde. Dit is was de uitgelezen kans om een mooie foto te laten afdrukken. Ben je benieuwd hoe mijn ervaring is met Fotofabriek.nl? Lees dan snel verder!
mommy · 16. november 2017
Dit weekend komt de Goed Heilig man weer aan in Nederland en dat brengt de nodige spanningen mee voor de kindjes. Ik vind het persoonlijk een geweldige tijd en geniet zo ontzettend van de fantasie en enthousiasme van de kindjes. Een van de tradities van Sinterklaas is het zetten van een schoentje. Hoe vaak laten wij onze kindjes een schoentje zetten en wat doen wij erin?

Meer weergeven