Snel boodschappen thuisbezorgen door flitsbezorgers!

Heb jij een druk gezinsleven? Dan zijn die wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt vaak een doorn in het oog. Je moet dat goed plannen, een boodschappenlijstje samenstellen zodat je niks vergeet, je kinderen meenemen en een parkeerplek zoeken. Doorgaans zijn er altijd wel producten niet op voorraad en is er een wachtrij bij de kassa. Kan dat niet anders? Natuurlijk wel; laat gewoon de boodschappen thuisbezorgen! Dat kan bij een traditionele supermarkt zoals Albert Heijn of Jumbo, maar ook bij flitsbezorgers zoals Gorillas en Flink. In deze blog nemen we je mee in de wereld van flitsbezorging!

meer lezen 0 Berichten

Garmin Fenix 5S

Op eerste Kertsdag werd ik blij verrast met de Garmin Fenix 5s. Ik had dit cadeautje totaal niet zien aankomen, maar wat was ik hier blij mee. Ik had al een Garmin horloge in gebruik voor mijn sportprestaties bij te houden, alleen merkte ik dat een horloge met meer opties meer bij mijn behoefte zou passen. Ik had namelijk mijn eerste horloge in beginsel aangeschaft voor het bijhouden van mijn stappen en het hardlopen, maar naarmate ik fanatieker ging sporten, wilde ik ook meer kunnen bijhouden en dat ging niet met mijn oude horloge. 

 

Inmiddels heb ik het horloge ruim 4 maanden in gebruik en ga ik met jullie mijn ervaring delen. Lezen jullie weer mee?

meer lezen 0 Berichten

Albelli

Onlangs ben ik door Albelli benaderd met de vraag of ik interesse had om een canvas te maken? Op zo'n vraag kan ik geen nee zeggen. Qua foto's is ons huis echt nog een beetje kaal en beetje bij beetje wil ik wat meer herinneringen in huis ophangen.

 

Ben je benieuwd wat ik van Albelli vind? Lees dan snel verder! 

meer lezen 0 Berichten